Първата бомба в ШЛ е факт!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: Първата бомба в ШЛ е факт!!!

Мнениеот lazio1997 » 24 юли 2012 21:36

Tommi написа:
vasko1 написа:
Tommi написа:Много подозрителен мач.

Повече от жалко мнение показващи много нисък коефициент на интелигентност.
Аз го гледах мача, стадиона супер празен, а атаките на Залцбург едни безидейни. Хванаха ги на няколко контри и стана страшно. Въобще не си личеше, че единият отбор е ултра слаб на хартия.
п.п. гледах и продълженията на казаците и Либерец, а там беше на косъм да е "първата бомба". Буквално в 119-тата минута и нз коя секунда вкараха. Иначе отиваха на дузпи и ставаше страшно.

Щом мислиш, че някакви аматьори могат да са равностойни на добър професионален отбор и да ги хващат на контри...

Гледа ли мача? И ето ти малко логика - имат ли сметка Ред Бул да продадът мача след като имат милиони левове и едва ли са в криза със средствата?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 юли 2012 21:38

Жоржиньо написа:
dodo7271 написа:Най-после български футболист да бие Жилина.

Той големия играч,не може да диша още 60 минута го смениха и добре,че го смениха че не знаеше къде се намира.Обичайното му положение.

Тасевски може да играе само на позицията зад централния нападател, иначе е пълен фигурант, какъвто беше и в двата мача срещу Жилина.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 24 юли 2012 21:40

Tommi написа:Щом мислиш, че някакви аматьори могат да са равностойни на добър професионален отбор и да ги хващат на контри...

Ти говориш на изуст, а аз гледах мача. Изобщо не приличаха на отбор, който играе някакъв смешен футбол. И говориме за гостуване, където повеждат в резултата. Трябва да стане ясно, че си играха 1:1 и си продължават като пичове, защото са си го заслужили.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2012 21:40

lazio1997 написа:Гледа ли мача? И ето ти малко логика - имат ли сметка Ред Бул да продадът мача след като имат милиони левове и едва ли са в криза със средствата?

Не съм гледал мача, но съм горе-долу запознат с възможностите на футболистите от Люксембург, Андора, Лихтенщайн и т.н. А възможно ли е да не е замесен клубът, а само няколко играчи? ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2012 21:42

vasko1 написа:
Tommi написа:Щом мислиш, че някакви аматьори могат да са равностойни на добър професионален отбор и да ги хващат на контри...

Ти говориш на изуст, а аз гледах мача. Изобщо не приличаха на отбор, който играе някакъв смешен футбол. И говориме за гостуване, където повеждат в резултата. Трябва да стане ясно, че си играха 1:1 и си продължават като пичове, защото са си го заслужили.

Клишето гласи, че играеш толкова, колкото ти позволи противникът. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 юли 2012 21:44

Поздравления за това, че не спряха да си вярват, че може да стане чудо и да отстранят Залзбург!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 24 юли 2012 21:46

Tommi написа:Клишето гласи, че играеш толкова, колкото ти позволи противникът. ;)

Друго клише е - не спори с по-тъп и аз точно това мисля да направя.
Дебрецен бързо сгъна албанците и вкара гол.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юли 2012 21:49

ще е интересно да се гледа железничар и марибор...да ги видим колко са луди тия босненци...нали все се бият в гърдите....тия The Maniacs от железничар ли са попринцип?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2012 21:53

vasko1 написа:
Tommi написа:Клишето гласи, че играеш толкова, колкото ти позволи противникът. ;)

Друго клише е - не спори с по-тъп и аз точно това мисля да направя.
Дебрецен бързо сгъна албанците и вкара гол.

Тъп е този, който мисли, че е по-умен от някого, когото изобщо не познава. :mrgreen:

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 24 юли 2012 22:00

да вече стават такива неща, но единство за трагедия се приема когата ЦСКА неможе да бие като гост или отпадне от Стяуа ;)

Върни се в “Футбол - Свят”