На финалната права - кой, за какво ще спори в Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: На финалната права - кой, за какво ще спори в Европа?

Мнениеот Udoji90 » 01 май 2012 15:01

Giallorossi написа:
Udoji90 написа:Интересува ме най-вече Валенсия и Арсенал да си запазят третите места в своите лиги, както и Аякс да затвърди почти сигурната си титла в Холандия. Ако може Юве, Сити и Монпелие да станат шампиони, ще бъде добре за мен, отколкото Милан, Ман Юн и ПСЖ.

Валенсия с тази загуба от Малага не заслужава да е 3-та все пак има по-лесна програма!

Защо да не заслужава? От 1 мач не можеш да си правиш изводи кой какво заслужава.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Giallorossi
Контакти:

Мнениеот Giallorossi » 02 май 2012 00:10

Udoji90 написа:
Giallorossi написа:
Udoji90 написа:Интересува ме най-вече Валенсия и Арсенал да си запазят третите места в своите лиги, както и Аякс да затвърди почти сигурната си титла в Холандия. Ако може Юве, Сити и Монпелие да станат шампиони, ще бъде добре за мен, отколкото Милан, Ман Юн и ПСЖ.

Валенсия с тази загуба от Малага не заслужава да е 3-та все пак има по-лесна програма!

Защо да не заслужава? От 1 мач не можеш да си правиш изводи кой какво заслужава.

Мачовете с Атлетико М -4:2 ,с Еспаньол -4:0 не са ли достатъчни??

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 май 2012 09:56

Giallorossi написа:Мачовете с Атлетико М -4:2 ,с Еспаньол -4:0 не са ли достатъчни??

С Атлетико мача не знам защо го броиш, след като е в Лига Европа, а не в Примера. Относно загубата срещу Еспаньол, тя наистина си е доста срамна, но продължавам да смятам, че от 2 мача (тези с Еспаньол и Малага) е смешно да правиш изводи кой и защо заслужава да е трети. Аз по тази логика мога да кажа, че взехме точка на Барса и Реал, имаме по 4 точки в първенството срещу добри отбори като Атлетик Б, Атлетико М, Леванте, така че заслужаваме да сме трети.
Разбирам, че на теб ти прави впечатление, че напоследък сме зле, но мисля, че изобщо не е коректно да правиш изводи само от ПОСЛЕДНИТЕ мачове на отбора - по-обективно е да се гледа представянето през ЦЕЛИЯ сезон. А това представяне показва, че за момента заслужаваме да сме трети. Ако в края на сезона останем на тази позиция, значи е заслужено - тогава всички останали приказки и дискусии стават излишни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”