Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?
Титан дават пари само на феновете и на цимбика
Какви трансфери, какви простотии...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
Sh. Group написа:malko_zai4e написа:Янис Зику написа:Яки историйки.. Ето обаче истината:
За Делев е плащана трансферна цена, първо за наема, където е имало опция за закупуване.
След като Пирин се разпадна, футболистите останаха без договори и съответно свободни агенти. ЦСКА взе Карачанаков и Костов, но Левски също прилапа няколко играчи, главно за отбора си под 17 години. С една дума - не е плащана трансферна сума, защото са дошли като свободни агенти и на практика няма за какво да се плаща на един вече несъществуващ клуб. Айде сега започвайте да пишете как това са глупости и вадете сините тези.
Съгласен съм с това което написа!Карачанаков Костов Якимов дойдоха като свободни агенти .....но защото ЦСКА не си плати полагаемото на Пирин с протекцията на БФС!За Делев ЦСКА трябва да плати процент на Пирин при последващ трансфер!И не защото има договорка между двата клуба а защото Делев е юноша на Пирин и Пирин го е създал!Фонд Солидарност!
кво е създал Пирин бе келеш - тия всичките футболисти стават такива в ЦСКА заради хора като Димитър Пенев и Стойчо Младенов, които ги учат на футбол и развиват качествата им. Като дойдоха в ЦСКА кви футболисти бяха - талантливи момчета, с които трябва да се работи за да се развиват. По малоумната Ви логика - дай шефа ми да плаща заплата на майка ми и баща ми, защото са ме създали пък аз съм кадя\ърен и му върша работа. Достатъчно пари взехте от ЦСКА - защо не питаш къде са тези пари ?
Последните 5 години какви трансфери направихте и къде и кого направихте голям бе бездарници!Трансфери в Румъния Русия Китай и Анадола!Вие сте срам бе!Вие сте едни консуматори!Взимате и ползвате на готово!
Последна промяна от malko_zai4e на 10 апр 2012 15:36, променено общо 1 път.
При мен са парите анална принцесо - ела да ти ги дам, ама си вземи вазелин, че доста ще се трудиш.....[/quote]
Чики... много розови филмчета гледаш!Не се срамувай кажи на мама си че и обличаш бельото и си падаш по момчета!Не се притеснявай и не го дръж в себе си!Освободи го!
[/quote]
Не се прави че не си мърсувал и че не знаеш тайните ми - последния път като освободих енергията каза, че ти харесва и обеща да се върнеш...
Чики... много розови филмчета гледаш!Не се срамувай кажи на мама си че и обличаш бельото и си падаш по момчета!Не се притеснявай и не го дръж в себе си!Освободи го!

Не се прави че не си мърсувал и че не знаеш тайните ми - последния път като освободих енергията каза, че ти харесва и обеща да се върнеш...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
-
- Контакти:
Blagoy написа:malko_zai4e написа:Виждам че си интелигентен човек!Знаеш ли точно от такива вратички българския футбол е умрял!Затриха Пирин затриха и други отбори които създават е и...сега от къде ще взимат?Кой ще създава?Всичко на пръв поглед е "законно"!
Може и така да е, но монетата има две страни- законна и морална. Законната в случая не е нарушена. А конкретно Пирин го затриха най-вече "кадърните" му ръководители, защото в България на всеки лаик би трябвало да му е ясно, че един футболен клуб няма как да се издържа само и единствено от изходящи трансфери. А и дори да бяха постъпили някакви пари от ЦСКА, вероятно щяха да потънат отново в нечий джоб. Къде са парите от Бербатов и Манолев тогава в Пирин и какъв е резултатът от постъпилите средства? Аз нищо не виждам налице.
Ние в България за абсолютно всичко сме свикнали да обвиняваме някой друг, а почти никога не си гледаме в собствената градинка. Това не е само във футбола, а е повсеместно.
Пирин играят на терен на какъвто прехвалените армейци няма да играят в следващите 5 години!"Големия" отбор ще играе на този погреб наречен армията!
кво е създал Пирин бе келеш - тия всичките футболисти стават такива в ЦСКА заради хора като Димитър Пенев и Стойчо Младенов, които ги учат на футбол и развиват качествата им. Като дойдоха в ЦСКА кви футболисти бяха - талантливи момчета, с които трябва да се работи за да се развиват. По малоумната Ви логика - дай шефа ми да плаща заплата на майка ми и баща ми, защото са ме създали пък аз съм кадя\ърен и му върша работа. Достатъчно пари взехте от ЦСКА - защо не питаш къде са тези пари ?[/quote]
Келеш ше викаш на баща си че какъвто те е направил...
Последните 5 години какви трансфери направихте и къде и кого направихте голям бе бездарници!Трансфери в Румъния Русия Китай и Анадола!Вие сте срам бе!Вие сте едни консуматори!Взимате и ползвате на готово![/quote]
Ми кви пари търсиш тогава бе келеш - за "бездарните" футболисти дето ни давате....
Келеш ше викаш на баща си че какъвто те е направил...
Последните 5 години какви трансфери направихте и къде и кого направихте голям бе бездарници!Трансфери в Румъния Русия Китай и Анадола!Вие сте срам бе!Вие сте едни консуматори!Взимате и ползвате на готово![/quote]
Ми кви пари търсиш тогава бе келеш - за "бездарните" футболисти дето ни давате....
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Платиха:
Лява ръка, Десен джоб!!! Те по тоя начин си плащат още от както са създадени!!!
Лява ръка, Десен джоб!!! Те по тоя начин си плащат още от както са създадени!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
-
- Контакти:
Sh. Group написа:При мен са парите анална принцесо - ела да ти ги дам, ама си вземи вазелин, че доста ще се трудиш.....
э
Последна промяна от malko_zai4e на 10 апр 2012 15:33, променено общо 2 пъти.
malko_zai4e написа:Sh. Group написа:При мен са парите анална принцесо - ела да ти ги дам, ама си вземи вазелин, че доста ще се трудиш.....
Не се прави че не си мърсувал и че не знаеш тайните ми - последния път като освободих енергията каза, че ти харесва и обеща да се върнеш...[/quote]
Прав си така беше си разширил задния мост че като изпусна енергията нищо не се чу!Само ужасна воня на свински бълвоч![/quote]
Не се прави виеше от кеф, като те обля топла свинска лайночка хахахахаха - ах ти скат манияко
Чакайте малко, нещо всички почнахте да бистрите политиката на Пирин, като повечето сте виждали Благоевград само на картата! Истината е, че клуба се управляваше от истински идиоти и лицемери, които уж даваха мило и драго за отбора, а седяха в ложите на други стадиони. Една част от ръководствата подписваше с едни клубове, друга - с други клубове, зависи на кой от грандовете са фенове. Като всички пари от трансфери си отиваха не по сметките на клуба, ами в джобовете на тогавашните управляващи. И ако някой клуб не е изплатил задълженията си към друг клуб, това е защото явно няма орган, който да го накара. След като няма орган, който да кара длъжниците да плащат, не трябва да има и такъв, който да наказва за това, че неполучените суми не са покрили други задължения.
За Пирин винаги всеки лев е бил жизнено важен. Все пак не сме отбор от голям град, който да го финансират много фирми. Сега някой ще каже, че тук е най-големия тютюнев завод и една от най-големите бирени фабрики. Така е, но тези фирми имат бюджети. Не могат да хвърлят милиони за издръжка на друго предприятие. Не казвам, че не са помагали, напротив. Просто всеки клуб трябва да си има и собствено финансиране, а това става от продажба на билети и трансфери на футболисти. Тук публиката винаги е била и ще е жадна да гледа футбол. Когато бяхме в "А" група, на стадиона винаги е имало поне по 5 000 души, въпреки че сега има само една трибуна за около 7500 зрители.
Силно се надявам много скоро отборът да се завърне в елитната група и пак да ни радва с добра игра!
За Пирин винаги всеки лев е бил жизнено важен. Все пак не сме отбор от голям град, който да го финансират много фирми. Сега някой ще каже, че тук е най-големия тютюнев завод и една от най-големите бирени фабрики. Така е, но тези фирми имат бюджети. Не могат да хвърлят милиони за издръжка на друго предприятие. Не казвам, че не са помагали, напротив. Просто всеки клуб трябва да си има и собствено финансиране, а това става от продажба на билети и трансфери на футболисти. Тук публиката винаги е била и ще е жадна да гледа футбол. Когато бяхме в "А" група, на стадиона винаги е имало поне по 5 000 души, въпреки че сега има само една трибуна за около 7500 зрители.
Силно се надявам много скоро отборът да се завърне в елитната група и пак да ни радва с добра игра!
-
- Контакти:
Sh. Group написа:malko_zai4e написа:Sh. Group написа:При мен са парите анална принцесо - ела да ти ги дам, ама си вземи вазелин, че доста ще се трудиш.....
а
Последна промяна от malko_zai4e на 10 апр 2012 15:35, променено общо 1 път.