П.п. да не говорим пак,че Юнайтед им беше през оная работа за тоя мач.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:Ми то 6тия от Англия би 3тия в Испания нали ? И то в ШЛ така,че тази година не си имал много моменти на кефене.![]()
П.п. да не говорим пак,че Юнайтед им беше през оная работа за тоя мач.
Alexx написа:Представям си сигурно си бил в нервна криза при 4ри английски 1/4 финалиста.Нещо което не е постигано до сега.
Los Che написа:Когато прочетох първото мнение останах с ( явно! ) грешното впечатление , че тук ще сравняваме английския и родния футбол. Ама вие пак сте го избили на "Наш`те англичани са по-руси!" и отговора "Ваш`те английски негри са по-черни!"
Личното ми мнение ( без да съм питал БФС ) е че европейския и нашенския футбол ще се уеднаквят едва когато европейски треньори застанат начело на български отбори а наши родни тактици поведат световни грандове.
Като например:
Моуриньо - ЦСКА София ( като скромен ученик на Стойчо - заслужава )
Пеп G - Славия София ( за 100 годишнината подарък от бат` Венци)
сър А. - Ботев Пловдив ( 100 годишен отбор = 100 годишен треньор )
Арсен Венгер - Локомотив Пловдив ( той има опит с работата с тъмнокожи )
Г.А.И. - Гонзо не може да бъде заменен от никого !
Мъри Стоилов ще застане начело на Варса. Не че имат нужда от треньор , но поне ще е весело.
Вили Вуцов - разбира се начело на "Реал"М. Само така VCF имат шанс за победа.
Чичо Митко Пенев - начело на Юнайтъд. Така Бербо ще получи шанс да играе най-сетне. Как ще нарича Пенев де Хея няма да напиша за да не ми сложат точка 18 +
Яско Петров ще поеме "Челси" И Торес пак ще вкарва.
Николета ще поеме всички.
г-н Кокала ще води обединения отбор на гр.Ливърпул. Крал Кени?Какво ще води ли? "Комиците" по ВТV.
Los Che написа:Когато прочетох първото мнение останах с ( явно! ) грешното впечатление , че тук ще сравняваме английския и родния футбол. Ама вие пак сте го избили на "Наш`те англичани са по-руси!" и отговора "Ваш`те английски негри са по-черни!"
Личното ми мнение ( без да съм питал БФС ) е че европейския и нашенския футбол ще се уеднаквят едва когато европейски треньори застанат начело на български отбори а наши родни тактици поведат световни грандове.
Като например:
Моуриньо - ЦСКА София ( като скромен ученик на Стойчо - заслужава )
Пеп G - Славия София ( за 100 годишнината подарък от бат` Венци)
сър А. - Ботев Пловдив ( 100 годишен отбор = 100 годишен треньор )
Арсен Венгер - Локомотив Пловдив ( той има опит с работата с тъмнокожи )
Г.А.И. - Гонзо не може да бъде заменен от никого !
Мъри Стоилов ще застане начело на Варса. Не че имат нужда от треньор , но поне ще е весело.
Вили Вуцов - разбира се начело на "Реал"М. Само така VCF имат шанс за победа.
Чичо Митко Пенев - начело на Юнайтъд. Така Бербо ще получи шанс да играе най-сетне. Как ще нарича Пенев де Хея няма да напиша за да не ми сложат точка 18 +
Яско Петров ще поеме "Челси" И Торес пак ще вкарва.
Николета ще поеме всички.
г-н Кокала ще води обединения отбор на гр.Ливърпул. Крал Кени?Какво ще води ли? "Комиците" по ВТV.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта