Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко гениален е Бербатов

Мнениеот Кировец » 23 фев 2013 17:17

Alexx написа:
petko.h.markov написа:Ето за това като държава сме на това дередже.ЗАЩОТО СМЕ ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ.ЗАЩОТО
ВМЕСТО ДА СИ ЦЕНИМ ТАЛАНТЛИВИТЕ ХОРА ГИ ОБИЖДАМЕ.НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТОЗИ НАРОД!

Нямам нищо против Бербатов, но ми писна всеки който го критикува е коплексар,злобен, завистник и човек който не държи на българското. По цял свят хората бива критикувани! Нашият не е по-специален от другите.

За каква критика става въпрос? Разбирам да сме свръх напреднала нация да критикуваме. Ние сме мишоци от всякъде, каква критика те гони бе? Точно по твоята мишкарска логика ВЕЧЕ критикуват и АПОСТОЛА, че бил убиец?!
Айде осъзнайте се бе, олигофрениииии!!!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 фев 2013 17:18

Син до гроб_ написа:
Кировец написа:
Син до гроб_ написа:За автора на темата-значи пускаш тема колко гениален е Бербатов и очакваш всички да са опиянени и да се ръсят суперлативи за него в темата,така ли? Който не е съгласен го храниш с голямата лъжица,е питам аз,какъв е смисъла на тази тема-да чуеш кой какво мисли или да избиваш комплекси? Иначе в момента е на-добрия Бг футболист,спор няма,но според мен му отминаха най-добрите години.

Аз пък питам защо трябва някой да го мрази и не следва ли, че този някой е болен мозък?

Въпросът беше насочен към друг. Нали не искаш да забраниш на хората да мислят и чувстват каквото си искат? А това дали са болни мозъци тези ,които не го харесват ,можеш да кажеш само и единствено ти,квалифицираният психоаналитик! И все пак мисля,че никой не го мрази,а просто има хора ,които не го харесват.Има много голяма разлика между двете.

Това, че не го харесваш не значи, че публично трябва да го унизяваш бе и да му пишеш 4-ки или 2-ки, щото не играел редовно!?! Вие добре ли сте бе??!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 фев 2013 17:19

Кировец написа:
Alexx написа:
petko.h.markov написа:Ето за това като държава сме на това дередже.ЗАЩОТО СМЕ ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ.ЗАЩОТО

Нямам нищо против Бербатов, но ми писна всеки който го критикува е коплексар,злобен, завистник и човек който не държи на българското. По цял свят хората бива критикувани! Нашият не е по-специален от другите.

За каква критика става въпрос? Разбирам да сме свръх напреднала нация да критикуваме. Ние сме мишоци от всякъде, каква критика те гони бе? Точно по твоята мишкарска логика ВЕЧЕ критикуват и АПОСТОЛА, че бил убиец?!

май почваш да прекаляваш . Нещо май си нервен

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 фев 2013 17:19

Кировец написа:
Син до гроб_ написа:Като видни комплексари веднага започвате спор Левски-Цска! Нямате спирка просто! Познавам левскари,които много го харесват,имам познати чорбари,които го ненавиждат.Какво би казал по този въпрос?

Комплексара е оня с 4-ката за Бербатов от 1 до 6. Аз не съм комплексар. И не познавам човек, който да каже аз мразя Бербатов. Прави си сметката какви олигофрени са ти приятелите. :lol:

...да,прави сметка какви червени олигофрени има,за които Бербатов е боклук,защото не е вкарал гол на Левски?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 фев 2013 17:20

Кировец написа:За каква критика става въпрос? Разбирам да сме свръх напреднала нация да критикуваме. Ние сме мишоци от всякъде, каква критика те гони бе? Точно по твоята мишкарска логика ВЕЧЕ критикуват и АПОСТОЛА, че бил убиец?!

То тогава означава,че трябва да бъдем зомбите и религиозни фанатици. Вие тези които само ахвате по Бербатов с нищо не се различавате от злобните комплексари, които го обиждат. Винаги е нужно да има обективен,критичен и градивен анализ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 фев 2013 17:20

Син до гроб_ написа:
Кировец написа:
Син до гроб_ написа:Като видни комплексари веднага започвате спор Левски-Цска! Нямате спирка просто! Познавам левскари,които много го харесват,имам познати чорбари,които го ненавиждат.Какво би казал по този въпрос?

Комплексара е оня с 4-ката за Бербатов от 1 до 6. Аз не съм комплексар. И не познавам човек, който да каже аз мразя Бербатов. Прави си сметката какви олигофрени са ти приятелите. :lol:

...да,прави сметка какви червени олигофрени има,за които Бербатов е боклук,защото не е вкарал гол на Левски?

Кои са тия тия хора бе? Какво да ги коментирам - ОЛИГОФРЕНИ - нищо по различно не са, какво като са от ЦСКА.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 фев 2013 17:21

ЕМИЛ написа:
Кировец написа:
Alexx написа:

май почваш да прекаляваш . Нещо май си нервен

Човека си има позиция!Като не ти харесва не го чети!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 фев 2013 17:21

Alexx написа:
Кировец написа:За каква критика става въпрос? Разбирам да сме свръх напреднала нация да критикуваме. Ние сме мишоци от всякъде, каква критика те гони бе? Точно по твоята мишкарска логика ВЕЧЕ критикуват и АПОСТОЛА, че бил убиец?!

То тогава означава,че трябва да бъдем зомбите и религиозни фанатици. Вие тези които само ахвате по Бербатов с нищо не се различавате от злобните комплексари, които го обиждат. Винаги е нужно да има обективен,критичен и градивен анализ.

Добре бе, пич - веднага те питам - сперд теб кой е най-силния футболист в света, от какъв произход е и чул ли си негов сънародник да казва открито аз го мразя?!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 фев 2013 17:22

Alexx написа:

И твоя градивен анализ на специалист е .....?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 фев 2013 17:23

obi4am_pirin написа:
Син до гроб_ написа:За автора на темата-значи пускаш тема колко гениален е Бербатов и очакваш всички да са опиянени и да се ръсят суперлативи за него в темата,така ли? Който не е съгласен го храниш с голямата лъжица,е питам аз,какъв е смисъла на тази тема-да чуеш кой какво мисли или да избиваш комплекси? Иначе в момента е на-добрия Бг футболист,спор няма,но според мен му отминаха най-добрите години.

Ти си казваш мнението и аз си казвам мнението!

Именно,защо после трябва да бъдат атакувани тези,които не харесват Бербатов? Нали целта на темата е всеки да си каже мнението? Нали....или е с друга цел?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Футбол - Свят”