Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Македонска телевизия: Митко "Македончето" вкара първият гол

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 яну 2013 08:44

Red Warrior написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Много е жалко наистина да се проявява такава първичност сред нас българите. Веднага се сетих за Феликс Баумгартнер, за който уж македонски медии го изкараха македонец, а в крайна сметка се оказа, че са български колажи и никой никъде не можа да извади македонски материал за достоверност. Отзвука в Македония към нашата провокация не беше никак малък и наистина ми е непонятно да разбера кому е нужна тази простотия и вечна вражда. Има я държавата Македония и ще продължава да я има независимо дали ние сме съгласни с това или не. Какъв е смисъла и от статията в "Гонг" не ми е ясно???

Статията за Феликс е факт. Македонският вестник "Дневник" излезе със заглавие "Феликс, се гордееме со тебе, сине"! Не можах да я намеря в архива на Дневник, но ти давам линк на една македонска информационна агенция, където се препредава новината от България, а на снимката самите македонци са обградили новината, че дядо му на Феликс бил от Струмица. http://www.plusinfo.mk/vest/61720/Dedo-mu-na-Feliks-bil-od-Strumica

Не си могъл да я намериш в архива, защото както казах такава статия не съществува! Всяка една новина я има в архивите им. А линка, който посочваш, потвърждава думите ми, че е наша провокация:
[offtopic]
На Фејсбук осамна насловната страница на „Дневник“, на бугарски јазик, со главен наслов „Феликс, се гордееме со тебе, сине!“, каде се наведува дека дедо му на „небесниот нуркач“ бил од Струмица, а под која на социјалните мрежи врие од коментари. По оваа фотомонтажа, бугарските фејсбукџии почнаа да си тераат мајтап поради тоа што, како што велат, Македонија си ги присвојува сите историски личности.
[/offtopic]
А "Гонг" и те скачат толкова недомислено, че няма накъде повече. Това заглавие: " Нагло: Македонци си присвоиха Бербатов " си мисля, че е достойно за "Уикенд", "Папарак", "Шок"..., но за "Гонг" е позорно! Потребителят ehh е обяснил по-горе за вложеният смисъл в думите в македонския материал, за да не го повтарям и аз.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 12:38

BLUE CHAMPIONS написа:
Red Warrior написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Много е жалко наистина да се проявява такава първичност сред нас българите. Веднага се сетих за Феликс Баумгартнер, за който уж македонски медии го изкараха македонец, а в крайна сметка се оказа, че са български колажи и никой никъде не можа да извади македонски материал за достоверност. Отзвука в Македония към нашата провокация не беше никак малък и наистина ми е непонятно да разбера кому е нужна тази простотия и вечна вражда. Има я държавата Македония и ще продължава да я има независимо дали ние сме съгласни с това или не. Какъв е смисъла и от статията в "Гонг" не ми е ясно???

Статията за Феликс е факт. Македонският вестник "Дневник" излезе със заглавие "Феликс, се гордееме со тебе, сине"! Не можах да я намеря в архива на Дневник, но ти давам линк на една македонска информационна агенция, където се препредава новината от България, а на снимката самите македонци са обградили новината, че дядо му на Феликс бил от Струмица. http://www.plusinfo.mk/vest/61720/Dedo-mu-na-Feliks-bil-od-Strumica

Не си могъл да я намериш в архива, защото както казах такава статия не съществува! Всяка една новина я има в архивите им. А линка, който посочваш, потвърждава думите ми, че е наша провокация:
[offtopic]
На Фејсбук осамна насловната страница на „Дневник“, на бугарски јазик, со главен наслов „Феликс, се гордееме со тебе, сине!“, каде се наведува дека дедо му на „небесниот нуркач“ бил од Струмица, а под која на социјалните мрежи врие од коментари. По оваа фотомонтажа, бугарските фејсбукџии почнаа да си тераат мајтап поради тоа што, како што велат, Македонија си ги присвојува сите историски личности.
[/offtopic]
А "Гонг" и те скачат толкова недомислено, че няма накъде повече. Това заглавие: " Нагло: Македонци си присвоиха Бербатов " си мисля, че е достойно за "Уикенд", "Папарак", "Шок"..., но за "Гонг" е позорно! Потребителят ehh е обяснил по-горе за вложеният смисъл в думите в македонския материал, за да не го повтарям и аз.

Айде не ми казвай какво съществува, защото съм виждал оригиналната статия с очите си. Снимката от линкът който ти дадох е на електронното издание на македонския вестник Дневник от 15 октомври, и ако нямаш нужда от очила можеш да прочетеш какво пише под снимката на Феликс. Пише "Феликс, се гордееме со тебе сине."! Даже мисля, че пак аз бях този който наду гайдата в България за тази статия. Просто макетата като се осерат махат статиите си дори от архива. Така беше и с "македонската мома Дилма Русеф" и т.н.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Димитър Бербатов - Фен тема

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 яну 2013 13:02

Ти четеш ли въобще като ти се пише в материала, че това е колаж?! Или според версията ти, македонците написват статията,по неизяснени причини осъзнават, че са се "осрали", след което я премахват и "скачат" срещу българите защо са направили такъв колаж? :roll: Притежаваш "завидна" логическа мисъл! :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 13:20

BLUE CHAMPIONS написа:Ти четеш ли въобще като ти се пише в материала, че това е колаж?! Или според версията ти, македонците написват статията,по неизяснени причини осъзнават, че са се "осрали", след което я премахват и "скачат" срещу българите защо са направили такъв колаж? :roll: Притежаваш "завидна" логическа мисъл! :lol:

Пак ти казвам, че съм чел оригиналната статия в Дневник бе, как да ти го обясня? И снимката не е колаж, а истинска. Виж какво, искаш ли да се разберем така - ако това, което ти пиша е лъжа, да не ми стане оная работа никога повече, ако ти което пишеш е лъжа на теб да не ти стане, ОК? Не знам каква ви е целта на някои тук, да омаловажите трудът ми да ви покажа какви глупости пишат тези глупаци ли?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 яну 2013 13:21

obi4am_pirin написа:Не ми пука кой за какъв се мисли важно е да не прави мизерии на околните!Не ми пука дали онези в Македония се мислят за сърби българи или наследници на Александър Македонски!Живота ми няма да се промени от това дали ще са част от България!Имат свободна воля да правят каквото искат!Само да няма мизерии!

Абсолютно точно. Това,че си българин,македонец или наследник на Александър Македонски няма да нахрани семейството ти.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 яну 2013 13:30

Red Warrior написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ти четеш ли въобще като ти се пише в материала, че това е колаж?! Или според версията ти, македонците написват статията,по неизяснени причини осъзнават, че са се "осрали", след което я премахват и "скачат" срещу българите защо са направили такъв колаж? :roll: Притежаваш "завидна" логическа мисъл! :lol:

Пак ти казвам, че съм чел оригиналната статия в Дневник бе, как да ти го обясня? И снимката не е колаж, а истинска. Виж какво, искаш ли да се разберем така - ако това, което ти пиша е лъжа, да не ми стане оная работа никога повече, ако ти което пишеш е лъжа на теб да не ти стане, ОК? Не знам каква ви е целта на някои тук, да омаловажите трудът ми да ви покажа какви глупости пишат тези глупаци ли?

Ако имам някаква цел, то е желание да спрат всякакви провокации от едната или другата страна, които са безсмислени и братоубийствени. Четох материали от въпросното издание още същия ден и такава статия нямаше, освен обикновенно обяснение за скока на Феликс. Като чистокръвен българин понасям отговорноста, че това е провокация от наша страна, с която в никакъв случай не съм съгласен и най-отговорно осъждам! Кой като реши, така да го приема, но място за пристрастия тук няма!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 14:12

BLUE CHAMPIONS написа:
Red Warrior написа:

Ако имам някаква цел, то е желание да спрат всякакви провокации от едната или другата страна, които са безсмислени и братоубийствени. Четох материали от въпросното издание още същия ден и такава статия нямаше, освен обикновенно обяснение за скока на Феликс. Като чистокръвен българин понасям отговорноста, че това е провокация от наша страна, с която в никакъв случай не съм съгласен и най-отговорно осъждам! Кой като реши, така да го приема, но място за пристрастия тук няма!

Спирам дотук! Няма какво повече да ти кажа. Вито дърво опитвал ли си се да отсечеш? Ей това си ти братле. :roll: Айде със здраве.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Колко гениален е Бербатов

Мнениеот obi4am_pirin » 23 фев 2013 16:40

Поредното гениално изпълнение на Бербатов донесе 3-те точки за Фулъм!Бербатов за пореден път показа класата си и носеше целия отбор на гърба си!Показателно беше и как при излизането си от терена целия стадион беше на крака и аплодираше благоевградчанина!Браво Мите!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
stn

Re: Колко гениален е Бербатов

Мнениеот stn » 23 фев 2013 16:43

Случва му се да е гениален веднъж на 2-3 месеца. То и заради това играе в посредствен отбор. За него отлично важи максимата: "По-добре пръв на село, отколкото последен в града".
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Колко гениален е Бербатов

Мнениеот GGMU_forever » 23 фев 2013 16:43

Изключителен гол от изключителен футболист. Нямам думи просто. Може да играе и като плеймейкър. Юнайтед го изпусна. Жалко наистина. Пожелавам още хубави мигове на Бербо с Фулъм. :) ;)
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”