Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Македонска телевизия: Митко "Македончето" вкара първият гол

Мнениеот Blagoy » 01 яну 2013 23:30

Red Warrior написа:
obi4am_pirin написа:Ние сме македонци!Тези са сърбомани!

По-точно те са "македоноиди" потомци на нек'в пич "Македон", а и имат писмена традиция от 77 000 години. :lol:

Седумдесет и седъм иляди гОдини
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 яну 2013 23:36

Знаете ли как се казва летището в Скопие?

[offtopic]мммммммм даааа прави сте :lol:[/offtopic]

[offtopic]Александър Македонски[/offtopic]
Последна промяна от ros на 01 яну 2013 23:37, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 яну 2013 23:37

Тия макета не разбраха ли че на територия където живеят е българска?!?!? крайно време е Бойко да вземе мерки и да си върнем парчето от земята което е наше..!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 яну 2013 23:43

ehh написа:Добре, де, не мога да ви разбера. Толкова ли не виждате кавичките с които е облечено "македончето", че толкова се пенявите и чак война ще обявявате. Гонг и те гледат най-малкото съпротивление и се чудят какви сензации да правят.
Ама поне някой от този форум нека мисли. Стига с тази първичност.

Защо, кавичките на теб какво ти говорят? Уважам стремежа ти да търсиш под вола теле, както човека на аватара ти, но ти гарантирам, че под вола теле няма! И като си такъв "мислител" (тук кавичките имат друго значение), се поинтересувай от "главниот уредник" на телевизия Сител - Драган Павлович - Латас, а също така и от македонските журналисти Мирка Велиновска, Горан Момировски, Миленко Неделковски и Янко Илковски. Тогава ела пак и ми ръси мозък.
[offtopic]П.П. Нищо лично![/offtopic]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 01 яну 2013 23:45

ehh написа:Добре, де, не мога да ви разбера. Толкова ли не виждате кавичките с които е облечено "македончето", че толкова се пенявите и чак война ще обявявате. Гонг и те гледат най-малкото съпротивление и се чудят какви сензации да правят.

Много е жалко наистина да се проявява такава първичност сред нас българите. Веднага се сетих за Феликс Баумгартнер, за който уж македонски медии го изкараха македонец, а в крайна сметка се оказа, че са български колажи и никой никъде не можа да извади македонски материал за достоверност. Отзвука в Македония към нашата провокация не беше никак малък и наистина ми е непонятно да разбера кому е нужна тази простотия и вечна вражда. Има я държавата Македония и ще продължава да я има независимо дали ние сме съгласни с това или не. Какъв е смисъла и от статията в "Гонг" не ми е ясно???
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 00:02

BLUE CHAMPIONS написа:

Много е жалко наистина да се проявява такава първичност сред нас българите. Веднага се сетих за Феликс Баумгартнер, за който уж македонски медии го изкараха македонец, а в крайна сметка се оказа, че са български колажи и никой никъде не можа да извади македонски материал за достоверност. Отзвука в Македония към нашата провокация не беше никак малък и наистина ми е непонятно да разбера кому е нужна тази простотия и вечна вражда. Има я държавата Македония и ще продължава да я има независимо дали ние сме съгласни с това или не. Какъв е смисъла и от статията в "Гонг" не ми е ясно???

Статията за Феликс е факт. Македонският вестник "Дневник" излезе със заглавие "Феликс, се гордееме со тебе, сине"! Не можах да я намеря в архива на Дневник, но ти давам линк на една македонска информационна агенция, където се препредава новината от България, а на снимката самите македонци са обградили новината, че дядо му на Феликс бил от Струмица. http://www.plusinfo.mk/vest/61720/Dedo-mu-na-Feliks-bil-od-Strumica

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 яну 2013 00:08

Red Warrior написа:
obi4am_pirin написа:
ЦСКА-р написа:
obi4am_pirin написа:Ние сме македонци!Тези са сърбомани!

Виж какво, ти ако се имаш за македонец аз не се имам. И аз съм родом от Благоевград, ни НИКОГА няма да кажа, че съм македонец! Само смърт им пожелавам на тая гнусна паплач! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЦСКА НАД ВСИЧКО!

Пак ще го кажа...хората населяващи Добруджа нарича ме ли ги добруджанци или пък хората населяващи Тракия ... тракийци!Аз живея Пиринска Македония която е част от България!За това се имам за македонец!

Прав си. Защо да им оставяме името Македония на тези сърбомани-македоидни. И мен ме наричат шоп като отида някъде из България, но не се имам за част от някаква измислена шопска нация. Въпреки, че един път двама сърби ме убеждаваха, как шопите са слявянски народ, който живее в центъра на Балканският полуостров и как българите са ни били завладяли и българизирали. Нещо от рода на македонската история. Тогава аз се засмях и казах - така са ни завладяли, че главният шопски град им е станал столица. :lol:

Сърбите са много мръснишка нация , която е извършила страшно много злини срещу България!Поморавието, Нишко и Косово са БЪЛГАРСКИ земи дебългаризирани от тях, като и Македония и май и Шопско искат да дебългаризират тези шовинисти!Повече от две трети сръбско население е с БЪЛГАРСКИ корени!Не по-малко злини и жестокости спрямо българския народ са извършили и гърците!

[offtopic]Србе на врбе![/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 00:16

Гочето1913 написа:
Сърбите са много мръснишка нация , която е извършила страшно много злини срещу България!Поморавието, Нишко и Косово са БЪЛГАРСКИ земи дебългаризирани от тях, като и Македония и май и Шопско искат да дебългаризират тези шовинисти!Повече от две трети сръбско население е с БЪЛГАРСКИ корени!Не по-малко злини и жестокости спрямо българския народ са извършили и гърците!

[offtopic]Србе на врбе![/offtopic]

Правят опити, но с нас ще им е трудно. Прекалено сме дебелоглави и инатливи. ;) Иначе българите от Западните покрайнини се опитват да ги пишат шопи по националност. :evil:

П.П. Някой се престара с преместването на темата. Беше достатъчно актуална за първа новина на Гонг, но не и за форума. Малко уважение към авторът все пак!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 яну 2013 00:37

Red Warrior написа:

Защо, кавичките на теб какво ти говорят? Уважам стремежа ти да търсиш под вола теле, както човека на аватара ти, но ти гарантирам, че под вола теле няма! И като си такъв "мислител" (тук кавичките имат друго значение), се поинтересувай от "главниот уредник" на телевизия Сител - Драган Павлович - Латас, а също така и от македонските журналисти Мирка Велиновска, Горан Момировски, Миленко Неделковски и Янко Илковски. Тогава ела пак и ми ръси мозък.
[offtopic]П.П. Нищо лично![/offtopic]

Кавичките заедно с това "-чето" говорят всичко друго, но не, че Македония мисли Бербатов едва ли не за техен национал. Със същото значение щеше да е, ако беше написано "Димитър "Македонеца" Бербатов вкара първия гол". Виж, другата работа щеше да е, ако изречението изглеждаше по този начин: "Македонецът Бербатов вкара първия гол." Тогава вече можеше да се надъхвате и плюете на спокойствие.
Затова призовах малко повече да се мисли и да не бъдем толкова първични. За Гонг отдавна разбрахме, че са скарани с някои неща, но нека поне част от форума да не следва най-малкото съпротивление.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 00:50

ehh написа:Кавичките заедно с това "-чето" говорят всичко друго, но не, че Македония мисли Бербатов едва ли не за техен национал. Със същото значение щеше да е, ако беше написано "Димитър "Македонеца" Бербатов вкара първия гол". Виж, другата работа щеше да е, ако изречението изглеждаше по този начин: "Македонецът Бербатов вкара първия гол." Тогава вече можеше да се надъхвате и плюете на спокойствие.
Затова призовах малко повече да се мисли и да не бъдем толкова първични. За Гонг отдавна разбрахме, че са скарани с някои неща, но нека поне част от форума да не следва най-малкото съпротивление.

Не знам какво е това "съпротивление", за което говориш, но с мисленето на македонците не си наясно братле! Правиш си някакви твой изводи без да познаваш материята.

Върни се в “Футбол - Свят”