Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Македонска телевизия: Митко "Македончето" вкара първият гол

Мнениеот obi4am_pirin » 01 яну 2013 21:33

ЦСКА-р написа:
obi4am_pirin написа:Ние сме македонци!Тези са сърбомани!

Виж какво, ти ако се имаш за македонец аз не се имам. И аз съм родом от Благоевград, ни НИКОГА няма да кажа, че съм македонец! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЦСКА НАД ВСИЧКО!

Пак ще го кажа...хората населяващи Добруджа нарича ме ли ги добруджанци или пък хората населяващи Тракия ... тракийци!Аз живея Пиринска Македония която е част от България!За това се имам за македонец!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 яну 2013 21:36

ЦСКА-р написа:

Виж какво, ти ако се имаш за македонец аз не се имам. И аз съм родом от Благоевград, ни НИКОГА няма да кажа, че съм македонец! Само смърт им пожелавам на тая гнусна паплач! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЦСКА НАД ВСИЧКО!

И какъв е проблема като казва, че е македонец? България е съставена от македонци, тракийци, шопи, граовци и т.н. Това са етнографски региони и са богатството на България със своите особености като фолклор, носии, диалекти и други.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 01 яну 2013 21:40

Слиза там на Луната Нийл Армстронго през 69-та, произнася легендарната фраза "one small step for a man, one giant leap for mankind."
Целия свят зяпа по телевизията, дзвери се, радва се, тва-онва...

В Скопие седи в кръчмата някъв македонец, гледа, цъка с уста и разправя - Луно, Луно, земльо македонска! И за тебе ли ке требе да се трепаме?!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 01 яну 2013 21:42

Не мога да ги разбера тия работи да се иска смърт на някого, бил той мръсните предателски македонски псета, гадните византийци или южните съседи от Турция. На мен са ми безразлични всичките тези народи, вярно, при макетата е по-особено положението, понеже сме братя, но именно от братското предателство боли най-много! Затова им пожелавам единствено да се удавят в собствената си посредственост, ние сме държава на 1300 години и ще преживеем това болезнено предателство, за тях обаче не е сигурно, че може да се каже същото!

Иначе за хора с българско самосъзнание, които се определят като македонци от онзи край не мога да разбера какъв е проблема, че някои съфорумници настръхват по този начин. Искате да ми кажете, че хората от благоевград, които имат самочувствие на македонски българи са по-малко българи от останалите ли? Ами че нека се трудят за благото на родината и отечеството, пък да се чувстват както си искат - ТО СИ Е ТЯХНО ПРАВО!!!

Същото е и с турските българи, изключително много ме дразни тази криворазбрана патриотична нотка, хората са не по-малко българи от останалите граждани на тази държава! Както каза помага президент онази вечер (който ненавиждам не заради етническия му произход а по съвсем други поводи) трябва малко повече да се трудим заедно за общото благо, а не да си дърпаме чергата изпод краката. За циганите вече е съвсем друг въпроса, там омразата си е фактически обоснована. Та те такива ми ти работи, това е скромното ми мнение
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 яну 2013 21:57

obi4am_pirin написа:
ЦСКА-р написа:

Виж какво, ти ако се имаш за македонец аз не се имам. И аз съм родом от Благоевград, ни НИКОГА няма да кажа, че съм македонец! Само смърт им пожелавам на тая гнусна паплач! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЦСКА НАД ВСИЧКО!

Пак ще го кажа...хората населяващи Добруджа нарича ме ли ги добруджанци или пък хората населяващи Тракия ... тракийци!Аз живея Пиринска Македония която е част от България!За това се имам за македонец!

Прав си. Защо да им оставяме името Македония на тези сърбомани-македоидни. И мен ме наричат шоп като отида някъде из България, но не се имам за част от някаква измислена шопска нация. Въпреки, че един път двама сърби ме убеждаваха, как шопите са слявянски народ, който живее в центъра на Балканският полуостров и как българите са ни били завладяли и българизирали. Нещо от рода на македонската история. Тогава аз се засмях и казах - така са ни завладяли, че главният шопски град им е станал столица. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 яну 2013 22:22

Ники Александров да почерпи. ;)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=319001
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 яну 2013 22:36

Писна ми от тия. Цялата планета е македонска...всичко на нея е македонско. Да закриват държавите и да правят една - Македония и да има само един народ - мекедонски !
Да се съюзяваме с някоя държава и да ги сринем за 3 часа :!: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 01 яну 2013 22:40

Най-смешната ''държава'' в Европа!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 яну 2013 23:13

Добре, де, не мога да ви разбера. Толкова ли не виждате кавичките с които е облечено "македончето", че толкова се пенявите и чак война ще обявявате. Гонг и те гледат най-малкото съпротивление и се чудят какви сензации да правят.
Ама поне някой от този форум нека мисли. Стига с тази първичност.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 яну 2013 23:28

Мили деца благодарете на Зелю Националния предател който ни нахака тая помия Македония! Подобни статии не бива да ни изненадват все пак идват от доказаните Бългорофоби от БЮР Македония!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Футбол - Свят”