Мнениеот urkoto » 01 яну 2013 21:42
Не мога да ги разбера тия работи да се иска смърт на някого, бил той мръсните предателски македонски псета, гадните византийци или южните съседи от Турция. На мен са ми безразлични всичките тези народи, вярно, при макетата е по-особено положението, понеже сме братя, но именно от братското предателство боли най-много! Затова им пожелавам единствено да се удавят в собствената си посредственост, ние сме държава на 1300 години и ще преживеем това болезнено предателство, за тях обаче не е сигурно, че може да се каже същото!
Иначе за хора с българско самосъзнание, които се определят като македонци от онзи край не мога да разбера какъв е проблема, че някои съфорумници настръхват по този начин. Искате да ми кажете, че хората от благоевград, които имат самочувствие на македонски българи са по-малко българи от останалите ли? Ами че нека се трудят за благото на родината и отечеството, пък да се чувстват както си искат - ТО СИ Е ТЯХНО ПРАВО!!!
Същото е и с турските българи, изключително много ме дразни тази криворазбрана патриотична нотка, хората са не по-малко българи от останалите граждани на тази държава! Както каза помага президент онази вечер (който ненавиждам не заради етническия му произход а по съвсем други поводи) трябва малко повече да се трудим заедно за общото благо, а не да си дърпаме чергата изпод краката. За циганите вече е съвсем друг въпроса, там омразата си е фактически обоснована. Та те такива ми ти работи, това е скромното ми мнение