Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Македонска телевизия: Митко "Македончето" вкара първият гол

Мнениеот Old_death » 01 яну 2013 19:44

За едно нещо съм съгласен с гърците,колкото и да не ги харесвам.Тия сърбизирани комплексари от Охридска България не трябва и да помиришат ЕС!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 01 яну 2013 19:52

МАКЕДОНИЯ, ПОМОРАВИЕТО И КОСОВО СА БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ!ГРАНИЦА С ХЪРВАТСКО!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 яну 2013 19:59

[/quote]
Алелуя братя! :mrgreen: Аз пък съм се натъквал на друга теория за македонското потекло на Исус. А тя е, че той е син на Клеопатра 7-ма Македонка. Идеята тук, е че Клеопатра е от династията на Птолемеите, която е останала в Египет от времето на Александът Македонски. Но как точно се прави алюзията, че Дева Мария е Клеопатра 7-ма не можах да разбера. :? :lol:[/quote]

Логично е да имат кръвна връзка тъй като нали бялата раса се нарича македоноидна и всички бели произлизаме от нея, ето отговора на въпраса ти.

http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=66e96d67

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 01 яну 2013 20:17

Само вижте колко им е смешен "езикът". Всички морфологични, синтактични, фонетични и лексикални особености, които ги няма в нашия език, в така наречения македонски съществуват, като целта е отдалечаването от нашия език... Единственият език в света, който се знае кога точно е създаден, е "македонският" - 2 август 1944 година. Това за какво ви говори?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 яну 2013 20:32

Червени_шампиони написа:http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=408804
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ха-ха-ха :lol: Тоя даже е от Струмица бил-демек си говори на чист Петрички диалект :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 01 яну 2013 20:42

http://www.youtube.com/watch?v=mlSDjVjN ... Q&index=22 - Ето и един положителен клип качен от осъзнат българин от Битоля!
Българският дух в Македония НЕ Е ПОГРЕБАН!
Последна промяна от Гочето1913 на 01 яну 2013 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 яну 2013 20:48

RudeDude написа:Само вижте колко им е смешен "езикът". Всички морфологични, синтактични, фонетични и лексикални особености, които ги няма в нашия език, в така наречения македонски съществуват, като целта е отдалечаването от нашия език...

+1 :) Абсолютно вярно. Освен това са взаимствали много сръбски думи (по понятни причини), или са преиначили думи от други чужди езици: например са измислили думата "ургирам" от английската дума urge (в Австрия се използва urgieren) = подтиквам, карам някого за нещо, моля настоятелно.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

haha

Мнениеот haha » 01 яну 2013 20:56

Red Warrior написа:
obi4am_pirin написа:Ние сме македонци!Тези са сърбомани!

По-точно те са "македоноиди" потомци на нек'в пич "Македон", а и имат писмена традиция от 77 000 години. :lol:

Ти не знаеш ли, че не е правилно да се пише МакДоналд, а МакеДоналдс, защото е създаден в Македония 8-)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 01 яну 2013 21:26

Не ми пука кой за какъв се мисли важно е да не прави мизерии на околните!Не ми пука дали онези в Македония се мислят за сърби българи или наследници на Александър Македонски!Живота ми няма да се промени от това дали ще са част от България!Имат свободна воля да правят каквото искат!Само да няма мизерии!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 01 яну 2013 21:30

obi4am_pirin написа:Ние сме македонци!Тези са сърбомани!

Виж какво, ти ако се имаш за македонец аз не се имам. И аз съм родом от Благоевград, ни НИКОГА няма да кажа, че съм македонец! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЦСКА НАД ВСИЧКО!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Футбол - Свят”