Копа Америка 2019 (Бразилия)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Копа Америка 2019 (Бразилия)

Мнениеот metodito » 07 юли 2019 21:52

Е, за там не знам (противопоставянето Реал - Барса). Аз съм си фен на Милан. :mrgreen: Иначе, от Меси и Роналдо, не знам... И единия и другия са големи футболисти. Отстрани ми изглежда така сякаш при Меси е основно талант, а при Кристиано - много работа, зверски много работа. Симпатични са ми и двамата, а онова клипче в едно хотелско фоайе, не знам дали беше нагласено - там с лапето на Кристиано и Меси, но много ме спечели португалеца оттогава. :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юли 2019 22:00

Не си в грешка за таланта и многото работа. Меси още от малък си личеше, че има талант най вече от техническа гледна точка и бързината. При Роналдо също има талант, но при него техниката не е най силната му страна, въпреки че като по млад си я имаше и впоследствие остана само бързината му и добрият завършващ удар.

Трябва да се отбележи, че единият си е латинос и на тях си им е в кръвта да са технични, а другият си е европеец където се залага повече на физиката и ударите. Не за друго латиносите като пристигнат в Европа говорят именно това, че в Европа се практикува друг футбол предимно силов, а в Бразилия най вече се залага на техниката. Затова и повечето бразилци са си слабички физически и като се озоват на старият континент веднага ги вкарват във фитнеса.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 07 юли 2019 22:23

paceto написа: При Роналдо също има талант, но при него техниката не е най силната му страна, въпреки че като по млад си я имаше и впоследствие остана само бързината му и добрият завършващ удар.

Грешка,след напускането си на Юнайтед на Роналдо му остана само отскока,играта му с глава и далечните удари.Също така е добър дузпаджия.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юли 2019 22:29

Явно не си го гледал в първите му сезони в Реал.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Меси vs Кристиано

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2019 22:36

Винаги съм предпочитал португалеца пред Лео Меси...
Кой от двамата е по-добър ? Може би Меси, но като фен на Ювентус, никога ама НИКОГА не съм виждал някой да дърпа моят отбор, както Роналдо миналият сезон... Беше заобграден от банда неадекватници и Алегри, мъчейки се, да ги вкара в час. Иначе нашите болни фенове не спираха, да плещят глупости за Ушатата, а реално ние нямахме отбор за атака на Шампионската лига...
Меси през годините, по мое лично мнение почти винаги е имал по-класни съотборници... Без класни съотборници го видяхме преди няколко дни. 8-)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Меси vs Кристиано

Мнениеот barca4ever » 07 юли 2019 22:50

Drunken_Master написа:Винаги съм предпочитал португалеца пред Лео Меси...
Кой от двамата е по-добър ? Може би Меси, но като фен на Ювентус, никога ама НИКОГА не съм виждал някой да дърпа моят отбор, както Роналдо миналият сезон... Беше заобграден от банда неадекватници и Алегри, мъчейки се, да ги вкара в час. Иначе нашите болни фенове не спираха, да плещят глупости за Ушатата, а реално ние нямахме отбор за атака на Шампионската лига...
Меси през годините, по мое лично мнение почти винаги е имал по-класни съотборници... Без класни съотборници го видяхме преди няколко дни. 8-)

Кво е дърпал Роналдо, вие Серия А, с тоя непостоянен Наполи, и изпадналите в криза вече почти десетилетие Милан и Интер, ще си я печелите поне още 4-5 години, ако ще и с резервите да играете. :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 07 юли 2019 22:51

Drunken_Master написа:Винаги съм предпочитал португалеца пред Лео Меси...

Е бате, не знам какво ви е дърпал отбора, като реално юве без него си игра няколко финала с тия несретници и си ставаше шампион в серия а безпроблемно и преди Роналдо. А дори Игуаин с тая "банда неадекватници" вкара 30 гола в серия А.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юли 2019 22:53

''Виж обаче феновете на Барса няма да кажат колко е добър Роналдо и какво е донесъл за клубовете си'' - това написа Пацето днес

....... и малко по-късно то се потвърди . ;)

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 07 юли 2019 23:03

Drunken_Master написа: Беше заобграден от банда неадекватници и Алегри, мъчейки се, да ги вкара в час. 8-)

И пак не стана голмайстор на Италия,к'во значи т'ва ? :roll:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кристияно

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2019 23:07

Изобщо не ми се влиза в тъпи спорове и мерене на форумни...думи. Преди няколко години се пених на подобни баскетболни теми с разни съфорумци. Сега, гледайки назад във времето разбирам, че вместо, да се любувам на играта съм се занимавал с безсмислени спорове. Дори не ме е*е, кой е по-добрият от двамата...
Казвам ви, че си ни дърпаше. Излиза на реванша срещу Атлетико в Шампионската лига, трябват ни три гола, за да продължим. Ония вкарва един, два...и три. Нашите направо се бяха на*рали от страх и единственият адекватен бе Кристияно...и отчасти Бернардески, който направи две асистенции. Това, ако не се нарича "дърпане", не знам, какво се нарича...!!!
Срещу Аякс абсолютно същата работа. Вкара гол, всички около него се на*раха от страх, Алегри ЕСТЕСТВЕНО ги прибра, да се защитават и...логичното се случи. Пак бе единственият адекватен от Ювентус.
Сезонът се преполови, дойде зимата и теглим чертата. Вратарят ни увисва при всяко центриране. От защитниците единственият адекватен е дъртият Киелини, който изиграва "последен танц" при нас. Бонучи е абсолютна паника, Ругани ще го прави смешен всеки нападател от А група - та, Бардзали вече е стар, Де Шилио е само за даване на почивка на някой титуляр при решен мач. Касерес е същият...
Халфовата ни линия ? Малееее...! Тромави, мудни... Емре Джан още го чакаме, да си възвърне формата от времето в Ливърпул. Бентанкур е непостоянен. Пянич е извън форма. Матюиди не може да спира топката... От нападателите Манджата след зимата изпадна в дупка, а Дибала цялата година е така.
Просто Калчото вече е толкова слабо, че не е никакво мерило...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”