ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rodn1

Re: ULTRAS

Мнениеот Rodn1 » 29 ное 2010 09:54

-
Последна промяна от Rodn1 на 25 юни 2011 15:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 29 ное 2010 17:56

Ушев за две димки влиза в сектора и бие наред. Имало "самоделни пиротехнически изделия", на майка му п*тката. Две момчета са даже с пукнати глави. И накрая кво става, на млади хора им се очернят досиетата и им прецакват бъдещето заради разни глупости, а ушев от своя страна демонстрира уж някаква дейност.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 17:26

boys85 написа:Ушев за две димки влиза в сектора и бие наред. Имало "самоделни пиротехнически изделия", на майка му п*тката. Две момчета са даже с пукнати глави. И накрая кво става, на млади хора им се очернят досиетата и им прецакват бъдещето заради разни глупости, а ушев от своя страна демонстрира уж някаква дейност.

Абе нещо става-не знам-ама не вървят на добре работите!! ;) ;) До две години ще станем Англия!! :evil: :evil: Последната година нещаат много се затегнаха!!Ние ако знаеш колко момчета имаме вече осъдени-свят ще ти се завие!!Оня ден беше върха-арестуваха 7 момчета месец и половина след мача с Рапид-ебати разследването -ебати чудото-40 дена :shock: :shock: :shock: !! :evil: :evil: След Академик още 4-ма за .......................хвърлена бутила и счупена седалка!!Половианта ни агитка вече е със забрани!!ACAB!! :evil:

А това за Черно море-от кой мач става въпрос?/

Павка не че се заяждам-ама само при вас няма такива неща??Може и да бъркам-ама прис нас супер много,Локо Сф,Черно море!!Верно,че при нас си иамше и повече поводи-ама и вие чупехте на Славия и то 1500 седалки според Венци,а нищо-а сеа заарди 2 седалки???
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 ное 2010 23:55

cska_90 написа:
boys85 написа:Ушев за две димки влиза в сектора и бие наред. Имало "самоделни пиротехнически изделия", на майка му п*тката. Две момчета са даже с пукнати глави. И накрая кво става, на млади хора им се очернят досиетата и им прецакват бъдещето заради разни глупости, а ушев от своя страна демонстрира уж някаква дейност.

Абе нещо става-не знам-ама не вървят на добре работите!! ;) ;) До две години ще станем Англия!! :evil: :evil: Последната година нещаат много се затегнаха!!Ние ако знаеш колко момчета имаме вече осъдени-свят ще ти се завие!!Оня ден беше върха-арестуваха 7 момчета месец и половина след мача с Рапид-ебати разследването -ебати чудото-40 дена :shock: :shock: :shock: !! :evil: След Академик още 4-ма за .......................хвърлена бутила и счупена седалка!!Половианта ни агитка вече е със забрани!!ACAB!! :evil:

Павка не че се заяждам-ама само при вас няма такива неща??Може и да бъркам-ама прис нас супер много,Локо Сф,Черно море!!Верно,че при нас си иамше и повече поводи-ама и вие чупехте на Славия и то 1500 седалки според Венци,а нищо-а сеа заарди 2 седалки???

Различни са нещата,но темата е дълга ! Димо,нещо си влезнал в некви хуул филми :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 дек 2010 13:33

Blue_Lion написа:
cska_90 написа:

Абе нещо става-не знам-ама не вървят на добре работите!! ;) До две години ще станем Англия!! :evil: :evil: Последната година нещаат много се затегнаха!!Ние ако знаеш колко момчета имаме вече осъдени-свят ще ти се завие!!Оня ден беше върха-арестуваха 7 момчета месец и половина след мача с Рапид-ебати разследването -ебати чудото-40 дена :shock: : След Академик още 4-ма за .......................хвърлена бутила и счупена седалка!!Половианта ни агитка вече е със забрани!!ACAB!vil:

Различни са нещата,но темата е дълга ! Димо,нещо си влезнал в некви хуул филми :mrgreen:

Не съм споко!! ;) ;) ;) Иначе кое му е различното-нямате осъден от незнам си кога!!В същото време се осъждат хора са хвърлена бутилка и запалена факла??? :evil:
От Локо(Сф),Локо(Пд),Черно море-за нас да не говорим-а при вас нищо??Съмнителна работа!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 дек 2010 17:41

cska_90 написа:А това за Черно море-от кой мач става въпрос?/

Гостуването в Зарата.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 09:31

Димо,Ицо и Любо и плакатите за тях май не си ги виждал ? И кво,като нямаме осъден не сме "корави хулигани,могъщи ултраси" и т.н. ?! Ми добре...на мен за хулиганството ми е през дедовия ! Аз ходя на мачове за да подкрепям Левски,а не да участвам в некви мелета,защото на нЕкои хора са им спрели парите и тряа се правят на силни,сеш се ;) Излез от филма,сериозно ! Не се заяждам,просто ще си изпатиш някъде и няма да разбереш откъде ти е дошло...приятелски съвет !
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 дек 2010 11:45

Blue_Lion написа:Димо,Ицо и Любо и плакатите за тях май не си ги виждал ? И кво,като нямаме осъден не сме "корави хулигани,могъщи ултраси" и т.н. ?! Ми добре...на мен за хулиганството ми е през дедовия ! Аз ходя на мачове за да подкрепям Левски,а не да участвам в некви мелета,защото на нЕкои хора са им спрели парите и тряа се правят на силни,сеш се ;) Излез от филма,сериозно ! Не се заяждам,просто ще си изпатиш някъде и няма да разбереш откъде ти е дошло...приятелски съвет !

Нещо пак не се разбрахме!!Просто ми направи впечатление въпроснио факт и това е!!Нямах предвид,че ние като имаме осъдени,сме много големи и корави,а вие-не-съвсем друга ми беше мисълта!!!Защо така си ме разбрал незнам!!
Както и да е-по отношение на хулиганството си останал с грешно впечатление за мене!!Аз и хулиган- :lol: :lol: :lol: Откакто ходя на стадиона -нямам една счупена седалка,замеряне с бутилка,нито един път не съм се бил с когото и да било,нито съм участвал в някакви мелета!! :? : Всичко на всичко съм палил два пъти факла и тва е-ако това е хулиган-незнам??!!Няй-малкото нямам физически данни да се занимавамс акива работи-много добре знаеш!АЗ също ходя единствено и само да си подкрепям отбора!!Така,че незнам за какъв филм иде реч???? :?
Изображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 08 дек 2010 18:29

Изображение

хехе :mrgreen:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,