Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Димитър Бербатов - Фен тема

Мнениеот megan fox » 15 сеп 2012 17:49

Да са му честити първите 2 гола на Берба с екипа на Фулам! Дано да вкара още много :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Re: Димитър Бербатов (фен тема)

Мнениеот FC Pirin - Real » 15 сеп 2012 19:35

Димитър Бербатов поведе Фулъм с първите си два гола

Димитър Бербатов вкара първите си два гола за Фулъм при успеха с 3:0 над Уест Бромич в мача от 4-ия кръг във Висшата лига. На изпълнения докрай „Крейвън Котидж“ българинът записа дебют като титуляр и поведе своя тим към успеха над „дроздовете“, които нямаха поражение до този момент.

Българинът записа цял мач, и бе изключително активен, като постоянно дирижираше играта на своя тим, връщаше се назад и отнемаше топката. Първото попадение на Бербатов бе изключително технично, а вторият му гол дойде след изпълнение на дузпа. Крайният резултат бе оформен малко преди последния съдийски сигнал, като благоевградчанинът даде начало на атаката.

Силен мач за домакините от Фулъм записа и Алекс Качаниклич, който асистира за първото попадение на Бербатов, и изкара дузпата, реализирана малко по-късно от българина.

Още във 2-та минута бившият ни национал имаше шанс да се разпише, но не успя да засече добре центрирането отдясно.

Дебютното си попадение Бербатов вкара след малко повече от половин час игра. В 31-та минута българинът получи почти фронтално на 13-14 метра от вратата на гостите, след което с премерен удар вкара за 1:0. Добър пробив преди това направи Качаниклич, който подаде на за попадението.

В 38-та минута пък гостите останаха с човек по-малко след брутална изява на Питър Одемвинге и директен червен картон. Топката му бе отнета близо до тъч линията, в средата на терена, след което играчът на гостите си изпусна нервите и изрита изключително грубо Саша Ритер.

В 40-та минута Бербатов имаше нова възможност да вкара този път с глава, но ударът му почти от дузпата отиде в аут.

Второто попадение за българина дойде в 45-та минута от дузпа. Малко преди това поредна силна игра на Качаниклич принуди Били Джоунс да го спъне в наказателното поле. След това Бербатов хладнокръвно излъга Бен Фостър и вкара за 2:0.

Малко след подновяването на играта Бербатов получи лека травма и трябваше да бъде замразен глезенът му.

В 80-та минута минута Бербатов бе изведен добре отляво в наказателното поле, но бе затворен от Бен Фостър и така и не успя прокара топката покрай бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед.

Крайното 3:0 оформи Стив Сидуел в 89-та минута, след като завърши атака, подхваната от Бербатов.

След успеха Фулъм излезе на 8-ма позиция във временното класиране с актив от 6 точки. Уест Бромич е 6-ти със 7 точки.

http://www.dailymotion.com/video/xtmn4o ... rt?start=5

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 сеп 2012 19:42

megan fox написа:Да са му честити първите 2 гола на Берба с екипа на Фулам! Дано да вкара още много :)

Поне 20 гола този сезон ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 сеп 2012 19:48

преди мача гледам, Берба в състава! уоу, титуляр!
почва мача и той играе, уоу даже и бяга!
пък и даже да ходи пак му подават, че и вкарва, уоу пак е невидим за защитата!
почва второ полувреме и той е още в състава, уоу по принцип по това време беша на резервната скамейка!
наближава 60-тата минута и все гледам към тъча, кой ще му е смяна, уоу той играе, че помага и на защитата!
дойде и 80-тата минута, а тоя тренер неще и неще да го сменя, уоу явно не е толкова добър колкото САФ, ама на мен не ми пука!
Берба е велик, в края нарочно симулира контузия и заигра по отзад, че да не вземе да направи хеттрик и после да вземат на подбив оня с дъвката!

явно ще е добра година, Берба ще играе редовно и пак ще ни радва с творчеството си на терена! честито на всички заинтересовани, на останалите, да си зяпат Делев! хммм... абе къде е Делев? ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 сеп 2012 20:07

Мачкай Мите,затвори им устите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 сеп 2012 20:09

Гледам сравнявате Берба с Бендтнер :lol:
Никлас за мен е един от най-прехвалените играчи, игграли във Вл и не знам Юве как може да са се прецакали да го вземат....само вижте колко е тормав и бавен и как не може да си спира топката....колко мача съм му гледал в Арсенал и Съндърланд, все не можеше да си спира топката като хората....пък да не говорим за техника и т.н.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 15 сеп 2012 20:52

kingofpop написа:Гледам сравнявате Берба с Бендтнер :lol:
Никлас за мен е един от най-прехвалените играчи, игграли във Вл и не знам Юве как може да са се прецакали да го вземат....само вижте колко е тормав и бавен и как не може да си спира топката....колко мача съм му гледал в Арсенал и Съндърланд, все не можеше да си спира топката като хората....пък да не говорим за техника и т.н.

+111
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 сеп 2012 23:12

kingofpop написа:Гледам сравнявате Берба с Бендтнер :lol:

И аз споделям това мнение.

Наш Митко е виртуоз с топката е тоя Бендтнер е типично дърво!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
razor
Контакти:

Мнениеот razor » 16 сеп 2012 01:12

megan fox написа:Да са му честити първите 2 гола на Берба с екипа на Фулам! Дано да вкара още много :)

Нека са му честити и от мен! Да направи страхотен сезон пожелавам на Митко :)
http://www.razorbet.com/news.php Сайтът с най-точните спортни прогнози!

Потребителски аватар
leski

г-н Никой коментира Бербатов

Мнениеот leski » 16 сеп 2012 16:30

Бившият кмет на Сливен, определи като "дребен човек" нападателя на Фулъм Димитър Бербатов. Лечков даде интервю за зрителите на "Зона спорт" по bTV Action.
"Понеже много се спекулира, ако трябва веднъж завинаги да го кажа, националният отбор се определя като група от всеки един треньор. Знаете, че сме давали пълна свобода и си проличава към днешна дата. Не Йордан Лечков или Боби Михайлов вика футболистите и праща повиквателните. Това винаги е било приоритет на селекционера на националния отбор. Аз съжалявам и не искам да наливам сол в раната, но ако човек е дребен, трябва да продължава да бъде дребен, а не някой чужд човек да му е виновен за собствените грешки, които е допуснал.

Обяснявам го това надълго и нашироко, защото се спекулира много години наред и аз продължавам да премълчавам много неща. На калпавия моряк водораслите му пречат, затова не виждам защо трябва да се коментира повече тази тема. Мога само да каже последно - преди четири-пет години бях загрижен за тяхното бъдеще - т. нар. триколка или каляска, или каквото и да е. И там пак излязох прав. Виждате в какво състояние сме като национален отбор и като лични кариери. Една проста сметка да се направи, ние сме го минали, аз също съм я ял тази попара, затова всичко е било добронамерено.

Този с 5-те минути слава покрай Стоичков, Костадинов и Балъков,отново ръси акъл...Аман от измислени герои/Михайлов,Сираков,Лечков.../

Върни се в “Футбол - Свят”