Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов е това, което нито един българин не може да е!
Неприятен русофил, защо не си коментираш блядския национален отбор, къде се буташ при българите??? Ходи пиши в някой чеченски форум!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:russia написа:rsk написа:Мартин и Стилиян са това, което Бербатов никога не е бил и не може да бъде - сърцати играчи и най-вече мъже!
Ха, карикатурчо, добре че имаш основно образование, че да даваш определения кой какъв е! Ти като от време на време пускаш мъх под носа, да не мислиш, че си мъж! Или като ти се допикае мислиш,че ти се дрънди! Мъжжжжшшш![]()
![]()
Ах, имаш уникалното умение да напишеш 3 изречения, а в крайна сметка нищо да не кажеш. Браво! Грандиозен си! Вече може да се махаш...
Кога пък се запозна с мен, та ми видя дипломите и мъха под носа бе, сопол?
Щом си разбрал за мъха, значи нещо все пак съм казал, нали ве дришльо? Няма нужда да те познавам - ти с едно изречение сам се издаваш какъв си задръстеняк!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Стига сте ни занимавали с Кукла Барби 

- Drunken_Master
- Контакти:
ти с толкова много любими отбори,тъй ли не си хареса Ман Ю или Тотнъм или Леверкузен,бе... :Д
А що се отнася до ония,дето говориха за прословутия мач с Лефски...Грашнов (Господ да го прости)знае какво стана точно тогава...
А що се отнася до ония,дето говориха за прословутия мач с Лефски...Грашнов (Господ да го прости)знае какво стана точно тогава...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Само Сините!
- Контакти:
daniel875 написа:Кой беше Димитър Бербатов? Да не е онзи "I"m from London".
Вкара един важен гол на Дания, още един срещу Белгия, срещу Германия в контролата и участието му в двата гола срещу Хърватия. Това толкова ли е много?
Ае спрял,голмайстор на националния,малко ли ти е?
И не ми казвай че повечето от головете били срещу слаби отбори,щото вече и на тях няма кой да вкара,за тва и сме след Уганда,Тринидад и т.н
Верно,тва фенове на Левски да товарят Берба е мега умрялата работа само щото е излязал в чужбина от ЦСКА,ебати ръбовете.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
MCMXIII написа:castiel написа:Голямо четкане за човек , който е отказал да помага на страната си във футбола и после заявява , че трябва да му се молим да играе за националния.
Да отива си съсредоточава кариерата във Фулъм и да не ни занимава с измислените си трансфери .Цяла Италия ревна от него , не помня с друг футболист такова чудо..![]()
![]()
Теб за италианците ли ти е жал? Нещо май Ювету наакали работата
Ами чудно ми е , как една 4-та резерва в Ман лъже наляво и надясна , два от най-големите отбори в Италия. А иначе Ювентус си имат достатъчно нападатели не се притеснявай , не им трябва пиявица да гълта по 100 000 на седмица и да пише у фацебока само

[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
castiel написа:MCMXIII написа:castiel написа:Голямо четкане за човек , който е отказал да помага на страната си във футбола и после заявява , че трябва да му се молим да играе за националния.
Да отива си съсредоточава кариерата във Фулъм и да не ни занимава с измислените си трансфери .Цяла Италия ревна от него , не помня с друг футболист такова чудо..![]()
![]()
Ами чудно ми е , как една 4-та резерва в Ман лъже наляво и надясна , два от най-големите отбори в Италия. А иначе Ювентус си имат достатъчно нападатели не се притеснявай , не им трябва пиявица да гълта по 100 000 на седмица и да пише у фацебока само![]()
Това, че вие сте си лапнишарани и лакоми дупета не ви е виновен Бербатов, капиш? Гранде Ювето гранде прецака Фиорентина като реши да се натисне /уж/ в последния момент!! И накрая Бербатов реши да ви остави да се оправяте сами! сърдете се на себе си!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Drunken_Master
- Контакти:
castiel написа:MCMXIII написа:castiel написа:Голямо четкане за човек , който е отказал да помага на страната си във футбола и после заявява , че трябва да му се молим да играе за националния.
![]()
Ами чудно ми е , как една 4-та резерва в Ман лъже наляво и надясна , два от най-големите отбори в Италия. А иначе Ювентус си имат достатъчно нападатели не се притеснявай , не им трябва пиявица да гълта по 100 000 на седмица и да пише у фацебока само![]()
Абе ей смеш,недей говори глупости,че ти се изцапаха ръцете с гу(м)на.И аз съм фен на Ювентус и то много преди тебе,вярвай ми...но Бербатов за разлика от Бенднер е къде-къде по-класен...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

castiel написа:Ами чудно ми е , как една 4-та резерва в Ман лъже наляво и надясна , два от най-големите отбори в Италия. А иначе Ювентус си имат достатъчно нападатели не се притеснявай , не им трябва пиявица да гълта по 100 000 на седмица и да пише у фацебока само![]()
Всички знаят кои имат цигански манталитет. Едни други се прецакват в Италия, после Бербо виновен

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]