we are the champions написа:Майорка-Бетис Х
Анжи-Локо Москва 1
Рапид Букурещ-Клуж 1
Торпедо Москва-Химки Х
с 3 за 81)
Бетис ще бият.

Днеска играх
Анжи,Бетис,Есберг и Корк. Коефицент 10.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:Майорка-Бетис Х
Анжи-Локо Москва 1
Рапид Букурещ-Клуж 1
Торпедо Москва-Химки Х
с 3 за 81)

we are the champions написа:
Наздраве !
 Че и криви квосо мойсе...
 Че и криви квосо мойсе...  Некви се правят на модерни, ние сме си селяни и си слушаме чалга. Бон Джоуви не става за....
  Некви се правят на модерни, ние сме си селяни и си слушаме чалга. Бон Джоуви не става за....  ракия със салата, не другото дето си мислите.
  ракия със салата, не другото дето си мислите.   Малко почивка, че когато човек почне да пуска непрекъснато- първо, губи добрата си преценка, а после и всичко останало.
  Малко почивка, че когато човек почне да пуска непрекъснато- първо, губи добрата си преценка, а после и всичко останало.  

dreben23 написа:Миньор-Черно море 1 3.00
Литекс-Локо сф Х 3.85
Локомотив пд - Берое 2 3.25
Славия-Черноморец под 2,5 1.65
1 за 62

Е па що не, Миньор има и чест, а и така са ми прогнозите, поне да не ме е яд, ако решат да излизат.
 Е па що не, Миньор има и чест, а и така са ми прогнозите, поне да не ме е яд, ако решат да излизат.  
dreben23 написа:Тоз кавал що си го сложил на снимка.Е па що не, Миньор има и чест, а и така са ми прогнозите, поне да не ме е яд, ако решат да излизат.

[/offtopic]
[/offtopic] Другия път ще му го върнеш.
  Другия път ще му го върнеш.   

Миналия път в деня на мачовете я отвориха, да видим сега какво ще решат.
 Миналия път в деня на мачовете я отвориха, да видим сега какво ще решат. Сигурно ще го наредят с продължения и дузпи, да кажем после какво велико шоу сме гледали и т.н.
 Сигурно ще го наредят с продължения и дузпи, да кажем после какво велико шоу сме гледали и т.н.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта