petrof написа:Защо някой от защитниците на Бербатов не дава сериозен аргумент защо аджеба да го уважаваме тоз лонгур. Аз ви казвам че нищо не е дал за България, а тука ми плямпат общи лафове. Айде кажете какво е дал за страната.
А ти какво си дал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petrof написа:Защо някой от защитниците на Бербатов не дава сериозен аргумент защо аджеба да го уважаваме тоз лонгур. Аз ви казвам че нищо не е дал за България, а тука ми плямпат общи лафове. Айде кажете какво е дал за страната.
russia написа:rsk написа:Мартин и Стилиян са това, което Бербатов никога не е бил и не може да бъде - сърцати играчи и най-вече мъже!
Ха, карикатурчо, добре че имаш основно образование, че да даваш определения кой какъв е! Ти като от време на време пускаш мъх под носа, да не мислиш, че си мъж! Или като ти се допикае мислиш,че ти се дрънди! Мъжжжжшшш![]()
![]()
Дойде и каза: Аз съм успял, богат, известен и самостоятелен. Димитър е това, което нито един друг българин не може да си позволи да е.
rsk написа:Благодаря му много иначе за 2та гола срещу Хърватска и единия в контролата срещу Германия. Останалите 30 в контроли и 15 срещу отбори като Малта, можехме и без тях да минем.
Иначе, че е женичка той сам го показва. Показа колко струва при трансфера си. Още го помня на един мач между Левски и ЦСКА, как излезе сам срещу Иванков и се метна като делфин, а ако беше вкарал - ЦСКА ставаше шампионИ как маменцето го прибра разплакан под крилото си, защото червените фенчета искаха да го бият
petko.h.markov написа:petrof написа:Защо някой от защитниците на Бербатов не дава сериозен аргумент защо аджеба да го уважаваме тоз лонгур. Аз ви казвам че нищо не е дал за България, а тука ми плямпат общи лафове. Айде кажете какво е дал за страната.
А ти какво си дал?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
castiel написа:Голямо четкане за човек , който е отказал да помага на страната си във футбола и после заявява , че трябва да му се молим да играе за националния.
Да отива си съсредоточава кариерата във Фулъм и да не ни занимава с измислените си трансфери .Цяла Италия ревна от него , не помня с друг футболист такова чудо..![]()
![]()
russia написа:petko.h.markov написа:petrof написа:Защо някой от защитниците на Бербатов не дава сериозен аргумент защо аджеба да го уважаваме тоз лонгур. Аз ви казвам че нищо не е дал за България, а тука ми плямпат общи лафове. Айде кажете какво е дал за страната.
А ти какво си дал?
Какво трябва да е дал? Когато беше в националния вкарваше ли голове-вкарваше! Как пък един друг дето "много е дал" на България - 33 мача и 4 ???гола
не се отказа по-рано, ами му търпяхме хулиганския нрав и му се радвахме, че гледа безплатно мачовете отблизо? Е той същия сигурно е дал много повече от Бербатов, нали? Още го споменават във Франция и се бият с акъла си за чий грездей го купиха - заради черните му гащи ли, или пък зарад перфектния френски, или заради ефелъшкото пафкане на тютюня, който видите ли не пречел на спортистите! Въобще няма място за сравнения - все едно да сравняваш расов кон, който участва в елитни европейски надбягвания и пършиво селско магаре, което само се въргаля в прахта и пърди!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта