Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Бербатов е това, което нито един българин не може да е!

Мнениеот petko.h.markov » 14 сеп 2012 14:41

petrof написа:Защо някой от защитниците на Бербатов не дава сериозен аргумент защо аджеба да го уважаваме тоз лонгур. Аз ви казвам че нищо не е дал за България, а тука ми плямпат общи лафове. Айде кажете какво е дал за страната.

А ти какво си дал?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 сеп 2012 14:42

russia написа:
rsk написа:Мартин и Стилиян са това, което Бербатов никога не е бил и не може да бъде - сърцати играчи и най-вече мъже!

Ха, карикатурчо, добре че имаш основно образование, че да даваш определения кой какъв е! Ти като от време на време пускаш мъх под носа, да не мислиш, че си мъж! Или като ти се допикае мислиш,че ти се дрънди! Мъжжжжшшш :lol: :lol: :lol:

Ах, имаш уникалното умение да напишеш 3 изречения, а в крайна сметка нищо да не кажеш. Браво! Грандиозен си! Вече може да се махаш...
Кога пък се запозна с мен, та ми видя дипломите и мъха под носа бе, сопол?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 сеп 2012 14:47

Дойде и каза: Аз съм успял, богат, известен и самостоятелен. Димитър е това, което нито един друг българин не може да си позволи да е.

Бербатов си ги позволява тези неща просто защото е риткотопковец ! Един доктор който спасява живото получава по-малко от него и това какво трябва да означава ? Че Бербатов е по-полезен от един доктор ? От един пожарникар ? Иначе статията е вярна, но е дразнеща с това,че автора едва ли не лее семенна точност докато я пише.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 14 сеп 2012 14:49

Голямо четкане за човек , който е отказал да помага на страната си във футбола и после заявява , че трябва да му се молим да играе за националния.
Да отива си съсредоточава кариерата във Фулъм и да не ни занимава с измислените си трансфери .Цяла Италия ревна от него , не помня с друг футболист такова чудо.. :shock: :shock: :shock:
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 сеп 2012 14:53

Благодаря му много иначе за 2та гола срещу Хърватска и единия в контролата срещу Германия. Останалите 30 в контроли и 15 срещу отбори като Малта, можехме и без тях да минем.
Иначе, че е женичка той сам го показва. Показа колко струва при трансфера си. Още го помня на един мач между Левски и ЦСКА, как излезе сам срещу Иванков и се метна като делфин, а ако беше вкарал - ЦСКА ставаше шампион :lol: И как маменцето го прибра разплакан под крилото си, защото червените фенчета искаха да го бият :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 сеп 2012 14:55

Кой беше Димитър Бербатов? Да не е онзи "I"m from London".
Вкара един важен гол на Дания, още един срещу Белгия, срещу Германия в контролата и участието му в двата гола срещу Хърватия. Това толкова ли е много?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 сеп 2012 14:56

rsk написа:Благодаря му много иначе за 2та гола срещу Хърватска и единия в контролата срещу Германия. Останалите 30 в контроли и 15 срещу отбори като Малта, можехме и без тях да минем.
Иначе, че е женичка той сам го показва. Показа колко струва при трансфера си. Още го помня на един мач между Левски и ЦСКА, как излезе сам срещу Иванков и се метна като делфин, а ако беше вкарал - ЦСКА ставаше шампион :lol: И как маменцето го прибра разплакан под крилото си, защото червените фенчета искаха да го бият :lol:

Наистина, ако тогава "червените" ни бяха били, титлата беше тяхна, но Митко нали имал характер да вкарва важни голове?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 сеп 2012 14:58

petko.h.markov написа:
petrof написа:Защо някой от защитниците на Бербатов не дава сериозен аргумент защо аджеба да го уважаваме тоз лонгур. Аз ви казвам че нищо не е дал за България, а тука ми плямпат общи лафове. Айде кажете какво е дал за страната.

А ти какво си дал?

Какво трябва да е дал? Когато беше в националния вкарваше ли голове-вкарваше! Как пък един друг дето "много е дал" на България - 33 мача и 4 ??? :lol: гола :? не се отказа по-рано, ами му търпяхме хулиганския нрав и му се радвахме, че гледа безплатно мачовете отблизо? Е той същия сигурно е дал много повече от Бербатов, нали? Още го споменават във Франция и се бият с акъла си за чий грездей го купиха - заради черните му гащи ли, или пък зарад перфектния френски, или заради ефелъшкото пафкане на тютюня, който видите ли не пречел на спортистите! Въобще няма място за сравнения - все едно да сравняваш расов кон, който участва в елитни европейски надбягвания и пършиво селско магаре, което само се въргаля в прахта и пърди!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 сеп 2012 14:59

castiel написа:Голямо четкане за човек , който е отказал да помага на страната си във футбола и после заявява , че трябва да му се молим да играе за националния.
Да отива си съсредоточава кариерата във Фулъм и да не ни занимава с измислените си трансфери .Цяла Италия ревна от него , не помня с друг футболист такова чудо.. :shock: :shock: :shock:

Теб за италианците ли ти е жал? Нещо май Ювету наакали работата :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 сеп 2012 15:00

russia написа:
petko.h.markov написа:

А ти какво си дал?

Какво трябва да е дал? Когато беше в националния вкарваше ли голове-вкарваше! Как пък един друг дето "много е дал" на България - 33 мача и 4 ??? :lol: гола :? не се отказа по-рано, ами му търпяхме хулиганския нрав и му се радвахме, че гледа безплатно мачовете отблизо? Е той същия сигурно е дал много повече от Бербатов, нали? Още го споменават във Франция и се бият с акъла си за чий грездей го купиха - заради черните му гащи ли, или пък зарад перфектния френски, или заради ефелъшкото пафкане на тютюня, който видите ли не пречел на спортистите! Въобще няма място за сравнения - все едно да сравняваш расов кон, който участва в елитни европейски надбягвания и пършиво селско магаре, което само се въргаля в прахта и пърди!

Бербатов беше по - добър от Гонзо, но като цяло това са посредствени футболисти. Преди години Митко сам си пропусна шанса. Той участваше в заверата срещу Пламен Марков и още оттогава ми "падна в очите".
Човекът ги класира на първенството в Португалия, а те преди самото първенство му спретнаха бойкот, за да го елиминират. Да им имам благодарността на тогавашните лекета, от които Бербатов е бил най - деен. Той никога не е имал собствено мнение.
Последна промяна от daniel875 на 14 сеп 2012 15:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”