Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Pichichi » 12 ное 2014 15:29

saract написа:Иначе Атлетико би трябвало внимателно да следят новата звезда на Нюкясъл Аойсе Перес.Убеден съм че ще е близо денят когато му омръзне в студения английски север.

Ама аз като написах лятото че е тъпо че това момче отива в Англия а не в някой отбор от Примера никой не ме отрази!!!
Ще стане добър футболист!!!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 12 ное 2014 15:57

Вече е ако ме питаш мене.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 13 ное 2014 09:32

Анселди бележи снощи за Аржентина срещу Хърватия.За мене той трябва да е титуляр а не Сикейрос.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 15 ное 2014 16:25

Полузащитникът на Атлетико (Мадрид) Коке заяви, че евентуално напускане на треньора Диего Симеоне би се отразило катастрофално на целия клуб.

Коке заяви, че е трудно специалист да се задържи дълго в някой клуб, но се надява Симеоне да се превърне за Атлетико в това, което е сър Алекс Фъргюсън за Манчестър Юнайтед.

Футболистът допълва, че Атлетико винаги е бил истински дом за Чоло и той е напълно наясно с това. Коке добавя, че в момента в Атлетико се гради отбор, който има потенциала още дълго да печели трофеи.

Според полузащитника евентуално напускане сега на Симеоне би се превърнало в истинска катастрофа за Атлетико, като клуб.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 17 ное 2014 13:43

Бившата португалска звезда Пауло Футре разкри пред изданието от своята родина Record, че покойният вече президент на Атлетико Мадрид Хесус Хил е наредил на отбора да падне умишлено в един мач срещу Еспаньол от последния кръг в Испания през сезона 1990-91 година.

В този момент Атлетико е втори в класирането и няма как да помръдне от тази позиция, докато Еспаньол се бори за спасение от участие на бараж.

„Когато бяхме в хотела в Барселона, президентът Хесус Хил дойде при мен и ми каза: „Няма как да бием днес. Кажи на твоите съотборници да не се напъват много.“ За пръв и последен път ми се случи такова нещо“, разказа Футре.

Хил обяснил още на Футре, че тогавашният президент на Еспаньол Хулио Пардо Падрос е дошъл при него, за да уговори резултата от мача, в замяна на трансфер на един футболист.

„Казах на президента, че така няма да стане, даже няма да седна на пейката в този мач. Върви ти да им кажеш на момчетата“, обяснил Футре.

„Преди първия съдийски сигнал Хесус Хил влезе в съблекалнята и каза на отбора да не играе. Моите съотборници не му възразиха, все пак той им плащаше заплатите.“

Атлетико загубил този мач от Еспаньол с 1:3, което на практика запазило мястото на каталунския тим в елитната дивизия на Испания.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 17 ное 2014 14:29

Челси и Манчестър Сити проявяват интерес към Коке, твърди "Ас", като се позовава на английски източници.
Халфът на Атлетико (Мадрид), който през лятото отхвърли оферта от Барселона, им е хванал окото с отличните си качества.
Двата клуба може допълнително да качат цената на 22-годишния играч, който наскоро удължи договора си до 2019 г. и сега цената му е 60 млн. евро.
Мануел Пелегрини го е харесал като халф, който може да поема отговорност на терена, а Моуриньо смята, че ще пасне в средата до Сеск Фабрегас.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 18 ное 2014 11:14

http://gong.bg/football-sviat/ispania/y ... rla-305578
Чоло бележи успехи не само на терена.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 18 ное 2014 23:22

Раул Хименес бележи два гола за Мексико срещу Полша.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 ное 2014 23:32

С/у Беларус :!:
И Миранда е контузен!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 ное 2014 09:45

Атлетико ще се опита да привлече Zakaria Bakkali на 18 г. от ПСВ през зимния трансферен период. Целта е играчът да бъде купен
през януари и да бъде даден под наем в Лил до края на сезона.

Върни се в “Футбол - Свят”