Жребий за ШЛ (коментари,мнения и анализи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Жребий за ШЛ (коментари,мнения и анализи)

Мнениеот megan fox » 18 дек 2010 20:30

Това с коефициентите... как да го кажа, не може да ме убеди! След като съм гледали как последният във временото класиране на Примера побеждава първият във временото класиране на ВЛ в груповата фаза на ШЛ... сещай се за какво иде реч?! Ето сега 11-ият в Примера изхвърли убедителният лидер на Бундеслигата от ЛЕ! ;)

Казваш Тотнъм си спечелили групатата, като били заедно в една група с Интер... Да, е и? Ти видя ли в каква безобразно слаба форма са Интер?! Че да се съберем 11 човека от махалата и ще го убием с 10:0, поне!

Затова аз гледам/броя титлите в ШЛ, а не кое първенство колко полуфиналиста имало! Титлите и медалите не се дават на 1/2 финалистите, а на ПОБЕДИТЕЛИТЕ! ;)

А колкото до наказанието на английските отбори... никой не може да даде никакви гаранции, че МЮ щяха да спечелят турнира, ако участваха! Сега като не са наказани защо не печелят всеки сезон ШЛ?! Нали имат САФ, МЮ е най-силният отбор в Англия, а ВЛ е най-силното първенство! Елементарните сметки показват, че Манчо трябва да печели купата всяка година, ама всъщност това изобщо не е така! Чудно защо ли... :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. Доста ми е странно фен на Челси да защитава МЮ, ама то това си е твоя работа!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 дек 2010 20:34

hajitsu написа:Ето я моята прогноза кои отбори ще се класират а 1/4 финалите:
Арсенал
Рома
Милан
Валенсия
Интер
Реал Мадрид
Ман. Юнайтед

Челси - Копенхаген мача... какво предвиждаш за него? Да дисквалифицират и двата отбора, или пък стадиона да се срути ли, че не си дал прогноза?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 дек 2010 20:37

delije_sever написа:
megan fox написа:Нека не забравяме, че през въпросната 1961-а година, точно Барселона спира 5 годишната доминация на Реал Мадрид, като ги отсранява на 1/2 финала! Иначе Реал щяха да имат 6 поредни купи...

А нека и не забравяме как става това отстраняване. Цък- http://www.sportal.bg/news.php?news=272791. На тези,които не им се чете статията ще го кажа с две думи, в първия мач,ФК Барселона се докопва до равенство след скандална дузпа в последните минути,а на реванша на "Ноу Камп" печели с 2:1,като на Реал Мадрид са отменени забележете... четири гола Цялата европейска преса, седмици наред е писала за скандалното съдийство,заради което каталунците отиват на финал. Относно загубения от ФК Барселона финал срещу Стяуа през 1986 година може да се напише спокойно цяла една поема. Финалът се играе на Санчес Писхуан в Севиля пред 500 румънци и над 80 000 каталонци дошли да видят най-накрая сбъдването на мечтите си. Но уви-Вратаря на Стяуа успява да спаси четири дузпи на уплашените и плахи каталонски футболисти.

Айде сега изнамери видео материал и покажи/докажи, че головете са били направилно отменени! То и аз съм гледал да отменят в един мач на Барса 3 наши гола, но при два от тях имаше засади, а при третият нарушение в атака срещу вратаря на противника! Това, че е имало отменени голове не означава АВТОМАТИЧНО, че единият отбор е бил подпиран! ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 дек 2010 20:42

Megan,Испанското първенство печели може да има много КЕШ-ове,но всичките пробиви на Испански отбори са осъществени от Реал и Барса с изключение на 2-та финала на Валенсия.Освен коефициентите за мен Испанското първенство е много неравностойно.Барса и Реал са прекалено силни и затова вина има и Испанската федерация,която е разрешила това малоумно разпределяне на ТВ правата.Е как искаш Реал и Барса да взимат по 300-400 млн от ТВ правата,а една Валенсия да взима 50-60 милиона,няма как при такова разпределение да има равностойнство,затова и Реал и Барса газят всичко наред и 90 % от мачовете им са с предварително ясен изход,докато в ВЛ например всеки може да спъне(бие) всеки.Миналата година Челси спечели титлата с 6 загуби и 86 точки,а Реал с почти 100 точки беше втори.Тази година пак ще има същия сценарий.Реал и Барса ще разнебитят всичко по пътя си и само Класикото и една издънка по-малко ще реши титлата.Аз лично не виждам как Барса примерно ще загуби 10 точки до класикото,просто не виждам.Същото важи и за Реал.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 дек 2010 22:01

Чета и не вярвам на ушите си - МЮ пак хванали лесния жребий за 1/16

2006 - отпадане в групите
2007 - Лил
2008 - Лион
2009 - Интер
2010 - Милан
2011 - Марсилия

Изключвайки Лил,не виждам кой отбор е лесен. Ам какво ли разбирам аз от футбол,нито съм форумен деец,нито съм журналя.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 01:00

sMotLiO написа:Чета и не вярвам на ушите си - МЮ пак хванали лесния жребий за 1/16

2006 - отпадане в групите
2007 - Лил
2008 - Лион
2009 - Интер
2010 - Милан
2011 - Марсилия

Изключвайки Лил,не виждам кой отбор е лесен. Ам какво ли разбирам аз от футбол,нито съм форумен деец,нито съм журналя.

1/16 финал?! От кога в ШЛ има 1/16 финали?! 1/16 финали има в ЛЕ, но МЮ играе в ШЛ. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 01:01

delije_sever написа:
megan fox написа:
Айде сега изнамери видео материал и покажи/докажи, че головете са били направилно отменени! То и аз съм гледал да отменят в един мач на Барса 3 наши гола, но при два от тях имаше засади, а при третият нарушение в атака срещу вратаря на противника! Това, че е имало отменени голове не означава АВТОМАТИЧНО, че единият отбор е бил подпиран! ;)

Ами просто показвам статията, според която ФК Барселона в единия мач е докопала равенство след пресилена дузпа, а в другия са отменени четири гола на Реал Мадрид. Също така, щом цяла Европа и всички вестници(без каталонските) са били потресени и скандализирани от реванша между двата тима и доста време са писали за това, може би ще има някакво основание. И наистина е някак си странно да искаш видеоклипове за мач от 1961 година, след като ти постоянно говориш за отменен гол на Барселона от реванша срещу Милан през 2006 или за червени картони на Челси от мача през 2009,но нито веднъж не си ни показал видео. както и да е, весели празници на всички

Клин клин избива! Вие все искате клипове от мен, сега аз искам от вас! :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 01:06

Frankie Lampard написа:Megan,Испанското първенство печели може да има много КЕШ-ове,но всичките пробиви на Испански отбори са осъществени от Реал и Барса с изключение на 2-та финала на Валенсия.Освен коефициентите за мен Испанското първенство е много неравностойно.Барса и Реал са прекалено силни и затова вина има и Испанската федерация,която е разрешила това малоумно разпределяне на ТВ правата.Е как искаш Реал и Барса да взимат по 300-400 млн от ТВ правата,а една Валенсия да взима 50-60 милиона,няма как при такова разпределение да има равностойнство,затова и Реал и Барса газят всичко наред и 90 % от мачовете им са с предварително ясен изход,докато в ВЛ например всеки може да спъне(бие) всеки.Миналата година Челси спечели титлата с 6 загуби и 86 точки,а Реал с почти 100 точки беше втори.Тази година пак ще има същия сценарий.Реал и Барса ще разнебитят всичко по пътя си и само Класикото и една издънка по-малко ще реши титлата.Аз лично не виждам как Барса примерно ще загуби 10 точки до класикото,просто не виждам.Същото важи и за Реал.

Само, че това, което пропускаш е следното: другите отбори в Примера не са слаби, просто Барса и Реал са нечовешки силни!!! Ето ти показателен пример: В пряк двубой 11-тият от Примера (Севиля) изхвърли от ЛЕ убедителният лидер в Бундеслигата Борусия!
Атлетико Мадрид спечелиха ЛЕ миналият сезон, Севиля преди няколко години взе УЕФА 2 сезона под ред..., очевидно е, че испанските отбори не са слаби! Просто двата испански гранда са прекалено силни за съществуващата конкуренция в Испания!

Това е все едно да сравняваш Бугати Вейрон (Барса и Реал) със Мерцедес SLR McLaren (останалите отбори в Примера, без борещите се да не изпаднат)! Колкото и да е добър и бърз, и качествен, и луксозен, и тн Мерцедеса той просто няма шанс срещу Вейрон-а! Но сам по себе си SLR McLaren нима не е отлична кола от най-високо ниво?! ;)

zaqwsxd
Контакти:

Re: Кой съперник е предпочитаният от Вас за 1/8-те в ШЛ?

Мнениеот zaqwsxd » 19 дек 2010 09:38

zaqwsxd написа:Искам Интер или Копенхаген . На Интер имаме да им връщаме от миналата година , а ако играем с Копенхаген ще мога да гледам единия мач на стадиона :)
Иначе искам да има мега сблъсъци: Реал-Лион ( много история в това дерби през последните години) , Юнайтед-Рома , Барса-Арсенал , Байерн-Валенсия , Тотнъм-Милан и така :)

Няколко дена преди жребия поисках да се паднат следните отбори да играят един срещу друг. Познал съм 3 мача чисти и се колебаех между Челси-Интер или Челси-Копенхаген. :)

Върни се в “Футбол - Свят”