Бижутера написа:Чинеду Обаси!
До момента неговия гол е най-красивия на турнира!
Глупости.Играч на Мали вкара с глава на Ангола.Този гол е най-красив до момента.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:Чинеду Обаси!
ЕМИЛ написа:Бижутера написа:Чинеду Обаси!
Глупости.Играч на Мали вкара с глава на Ангола.Този гол е най-красив до момента.
unist_gp написа:след малко като свърши мачът, обзор на първите мачове в групите! почакайте още малко
Naruto_Uzumaki написа:На мен ми направи впечатление Сингала от Малави, както и нападателя Ръсел.
Днес Овоно - вратаря на Габон също се изяви много добре. Иначе от др мачове не се сещам за някой непознат, който да ми е харесал. Разбира се Моетеб и Гедо от Египер също ги слагам в това число.
Ианче Питройпа и Обаси са известни играчи все пак и няма какво да се доказват.
Изненадите са факт, защото играчите на силните отбори играят в силни първенства и просто искат по-бързо да се върнат там, а като сложим и иницидента с Того е нормално да не им се играе. Според мен Египет ще играе финал, но с кой не мога да кажа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Тунис ме разочароваха-очаквах повече. Не че Замбия играха нещо.
unist_gp написа:rhaegar написа:Тунис ме разочароваха-очаквах повече. Не че Замбия играха нещо.
аз пък точно казах на Бижутера,че харесах двама от Замбия за Левски. Този Феликс Катонго много тича, сигурно е -моторът- на бразилците от Претория, дето ги тренира Естойкофф
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта