bossar написа:ReZo написа:1.Напуснал Тотнъм като мишка....
2.Изнизал се от НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ като плъх...
3.Ръкомахал като вятърна мелница и цупел се като шундра в същия този национален, докато играеше....
4.Напуснал Манчестър като последна дупка на кавала....
5.Извозил Фиорентина и Ювентус като класическа магистрална професионалистка....защото жена му избрала Лондон разбираш ли
И въпреки ФАКТИТЕ, разни криворазбрани родолюбци или обикновени гъзомийници , се радват на това ,че Л. Пенев ще се опита да реанимира кариерата на една дълбока резерва с повикавателна за националния ?!
Аз подобни безхарактерни футболисти в национала не искам категорично и поради тази причина няма да уважа мача ни с Италия !
Ти уважаеми обуй неговите обувки, извърви неговият път и тогава можеш да го съдиш,погледни какво си постигнал в твоя живот .......просто си един от многото хора в България обичащи да мразят
....казват им хейтъри ,а такива тук е в изобилие.
Изглежда всички Бербатови лизачи когато бъдат притиснати до стената с ФАКТИ, вадят от ръкава последния спасителен жокер , под формата на крещящо глупавия въпрос "А ти кой си и какво си направил?"
Започвам да си мисля,че във форумите на ГОНГ пишат предимно мозъчни инвалиди,четейки подобни неща.
Но , нека му отговоря на поредния психолог.
Като начало, АЗ НЕ съм се отказвал от родината си, за ралика от вашия самовлюбен любимец.
Не съм и публична личност, за да бъда коментиран, а той е такъв. Следователно, трябва да е готов да носи както на хвалби, така и на критика, ако има топки за което.
И не на последно място, въпреки че темата пак казвам,не е кой съм аз и какво съм направил. Аз съм направил достатъчно в този живот, прекалено даже, че да си позволя да изказвам мнение за някакъв ритнитопковец с мозък колкото да си върже обувките.
А че някакви фенчета лижат безразборно гъзове....нека лижат.
Някой ден може и да прогледнат, дано само не е късно.
А ако е късно, ще им остане като урок за следващия живот.
Айде сега, да взема да си го преместя с левия и да излизам, че имам още срещи за деня.....