Отборите от столицата по време на комунизма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Re: Отборите от столицата по време на комунизма

Мнениеот Val3ncia » 30 дек 2014 00:23

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
гражданин от село написа:
Кашчей написа:Не мисля като капитана, но не мисля и като теб, че футболистите на "Левски" с един поздрав, в международен мач..в окупираните територии, са насаждали нацизма у нас.

Не са насаждали нито фашизъм нито комунизъм,просто са се мазнили на силните на деня дори без да има нужда.Сещаш се как се наричат такива хора? ;)

Като гледам снимките.. и другият отбор, че и съдиите са се мазнили.....много мазно е било тогава по стадионите у нас :roll:

Кое пак не разбра?!?Няма проблем с мазненето,а с името което омазняват!Да се кръстят примерно Македония - 1911 или 1914 и никой нищо няма да им каже!Въпроса е,че да носиш името на Левски е чест която те не заслужават!Омазнили са го - да го връщат!Левски е светиня за Българите и такова отношение към него е недопустимо!

Дай пример как се връща име на футболен отбор? Ти как би го направил, примерно? Вземаш името в ръце и го носиш.. къде го носиш и на кого го връщаш.. на баба Гина ли, на Васил ли, или на дядо Иван..на кого ще го върнеш? Дай идея, преди да пишеш като пъпчясал тийнейджър!

Той още не е обяснил как Батков им е "откраднал" лиценза ,ти му задаваш други сложни въпроси .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 дек 2014 00:37

Val3ncia написа:
Той още не е обяснил как Батков им е "откраднал" лиценза ,ти му задаваш други сложни въпроси .

1.Кое пак не разбра? Дадох ясен и точен отговор за кражбата на лиценза?Или викаш чукчи писател,не читател!
2.Същото се отнася и за връщане на името!
3.Друго нещо което пак (отново) да не си разбрал?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 дек 2014 00:44

GOLEADOR написа:Ръководството на футболен клуб Левски публикува официално съобщение в своя сайт по повод 173 години от рождението на Апостола на свободата.

Днес се навършват 173 години от рождението на Васил Левски Преди 173 години на 18 юли в Карлово се ражда най-великият българин - Васил Левски. Идеолог и организатор на българската национална революция, Апостола на свободата както го нарича големият български писател Иван Вазов застава начело на национално-освободителната борба срещу турските поробители. Вдъхновен от безграничната си обич към България и мечтата да види отечеството свободно, той работи с ненадмината прозорливост, неизчерпаема енергия и пълна отдаденост пред свещената кауза.
Футболен и спортен клуб Левски имат честта, гордостта и огромното моралното задължение да носят името на най-достойния българин. Епохалното му дело и светлият пример на неговия живот ще останат завинаги в сърцата и съзнанието на всички българи и ще изпълват поколенията с дълбока обич и признателност.

Изображение
Къде ви е честта, гордостта и огромното моралното задължение да носите името на най-достойния българин?

Ти не разбра ли,че това било физ. зарядка. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2014 00:56

GOLEADOR написа:
Помни какво си казал!За името цитирам (ПФК Левски: Имаме честта и гордостта да носим името на най-достойния българин)!Сега и те ли са чорбари?Ако имаш поне малко чест ще ми се извиниш!
http://www.sportal.bg/news.php?no_mobile&id=248959

:lol:

Нямам намерение да отговарям за невежеството на други.
Щом се приравняваш до невежите, аз лично няма да го оспорвам това твое решение. :lol:

Хора, които не правят разлика между прякори и имена, спешно се нуждаят от специализирана мед. помощ.
Без значение от цвета им.
Глупоста няма цвят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 дек 2014 01:13

Captain Stottlemeyer написа:1. По последния въпрос: Да.
2. Относно "набутването" на "Левски" във всяка тема: Ами мило дете, "Левски" присъства в 99 % от темите във форума, така че няма как да не взема отношение. Това е любимият ми клуб, все пак.
3. Относно комплексарщината: Мамин златен, когато ти постигнеш и една десета от това, което аз лично съм постигнал в този живот, ще си хвърляш шапката. Малък дрисльо! :lol: :lol: :lol:

Най-са ми мили успелите по форумите и техните обръщения. :mrgreen:

Разбрах, ти си мазохист. Значи ти ще викаш: Бий ме капитане, бий ме! Аз пък садистично ще ти отговоря: Няма, няма. След това ще ти прочета правата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 дек 2014 01:22

Captain Stottlemeyer написа:
2. Относно "набутването" на "Левски" във всяка тема: Ами мило дете, "Левски" присъства в 99 % от темите във форума, така че няма как да не взема отношение. Това е любимият ми клуб, все пак.
3. Относно комплексарщината: Мамин златен, когато ти постигнеш и една десета от това, което аз лично съм постигнал в този живот, ще си хвърляш шапката. Малък дрисльо! :lol: :lol: :lol:

Разбрах, ти си мазохист. Значи ти ще викаш: Бий ме капитане, бий ме! Аз пък садистично ще ти отговоря: Няма, няма. След това ще ти прочета правата... 8-)

Ебаси жалкото и нещастно същество си!Май в този форум си "материализираш" фантазиите.

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 30 дек 2014 07:19

Captain Stottlemeyer написа:

Ебаси жалкото и нещастно същество си!Май в този форум си "материализираш" фантазиите.

В доста от постовете единствения , който покрива тези определения си ти.
До теб се доближават разни голИадори, сапуни тео и т.н. потребители в неравностойно умствено положение.
А по темата на писача и ще кажа-ти си поредният SOS. :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 30 дек 2014 10:27

Бреййй, за малко да ме няма и дъртите комунисти са се развилняли 8-) Ама то това им беше, толкова са им възможностите ;) Другите начини ги знаем. Идва един "напълно безпристрастен" и банва само левскарите за неправилно дишане ;) ОНЕЗИ имат изконното право, безнаказано да пишат комунистически пропаганди, да стоят, да се греят под комунистическата звезда и ликът на другаря Добри Джуров :!: Момчета, битката е с предизвестен край! Форумът е червен! Все пак комунизмът победи! ФАКТ!!!

П.П. 1. ОТБОР СЪЗДАДЕН ОТ УТРЕПКИ, СЪЗДАВА ФЕНОВЕ - УТРЕПКИ :!:

П.П.2. КАТО НАПЪЛНО БЕЗПРИСТРАСТЕН ЛЮБИТЕЛ НА БГ ФУТБОЛА, СЛЕДВАЙКИ ЛОГИКАТА НА П.П.1, СЕ ПИТАМ, КАКЪВ ЛИ МОЖЕ ДА БЪДЕ МОДЕРАТОРА В ТЕХНИЯ ФОРУМ :? :roll:
Последна промяна от Rafa на 30 дек 2014 11:02, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 30 дек 2014 10:59

damyanov1963 написа:Точно така. И през 47-ма политбюро на ЦК на БКП се събира и казва: - Другари, какво правим ние, спим ли?! Не виждаме ли какво прави това царско отборче?! Докога ще търпим другари?!... и т.н. След което се взема спешно решение за създаване на нов отбор, естествено по съветски образец, който да смаже отбора създаден и обичан от народа и да постави ново социалистическо начало на българския футбол!

Сега вече ми стана ясно, защо мода на форума им носи заветното "47" след ника си 8-) Е, той си отговаря и на всичко останало де, но числото ми направи впечатление, другото не ;) С другото, по съветски образец съм свикнал вече 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 дек 2014 11:30

Идеята на темата беше друга,ама на тези които не им изнася я насочиха в друга посока.
Отборите от столицата по време на комунизма:
ЦСКА-26 пъти шампион
Левски-14 пъти шампион
Локомотив Сф-3 пъти шампион
Славия-не е ставал шампион
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Футбол - Свят”