Иначе не знам дали знаеш но в агитката на Динамо (Бк) има разкол от почти 10 години при феновете.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rodn1 написа:Имат много хубаво табло![]()
![]()
![]()
Иначе не знам дали знаеш но в агитката на Динамо (Бк) има разкол от почти 10 години при феновете.....
Blue_Lion написа:П.П. Агитката на Лион също се дели от доста години на леви и десни !
boys85 написа:Blue_Lion написа:П.П. Агитката на Лион също се дели от доста години на леви и десни !
Това пък откъде го измисли?
modor написа:![]()
boys85 написа:И затова реши, че едните са десни, а другите леви?
Че то във Франция има и други отбори, които имат ултраси зад двете врати: ОМ, ПСЖ, Сент Етиен.
Просто работата е била такава, че преди само северната трибуна, където са разположени Bad Gones са подкрепяли организарано Лион и в един момент тези на южната до сектора за гости също почват да го правят, създава се Lugdunum’s през 1993, а по-късно Nucleo ultra’. Двете май 2008 се сляха в Cosa Nostra Lyon, която пък беше разпусната тази година от френското правителство.
Blue_Lion написа:Така съм чел,де да ги знам там кви са ! Знам,че сред едните има негри и некви такива,а сред другите има такива дет' не им се кефат...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта