ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Жоржиньо » 06 сеп 2010 20:32

AnalBreaker написа:Вие сте хора без работа. Ходите ми на гостивания у В групата :mrgreen:

+1 :)

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 07 сеп 2010 16:39

РОДИ СЕ И ПОВЕДЕ НИ В БОРБА - ОБЕСЕН БЕ,НО НИВГА НЕ УМРЯ!

подписа на този пич казва всичко . Ботев не е обикновен клуб и някой ден ще го разберете . няма значение с кой каде играем дали сме в А група или В група . няма значение дали сме шампиони дали сме последни важно е винаги да сме до отбора на нашите сърца . това е философията както на нас така и на момчетата от Лаута . може да се мразим но фактите са такива . публиките на локо и Ботев са най-верните в България . знам че ви е странно това което правим и съм на 1000 % сигурен че ако нещо такова стане с вашия клуб каквото стана с нашия никога няма да стъпите на стадиона ...но нас ни зарежда с енергия ,затова имаме всеки мач в В група по 8 000 на колежа, затова и ходим по 2000 на гостуване . сигурен съм че и буферите биха направили същото а вие дали ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 07 сеп 2010 20:57

Eто ме и мен след кратка почивка от форума. :lol:
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 сеп 2010 23:28

SHYNE написа:
РОДИ СЕ И ПОВЕДЕ НИ В БОРБА - ОБЕСЕН БЕ,НО НИВГА НЕ УМРЯ!

подписа на този пич казва всичко . Ботев не е обикновен клуб и някой ден ще го разберете . няма значение с кой каде играем дали сме в А група или В група . няма значение дали сме шампиони дали сме последни важно е винаги да сме до отбора на нашите сърца . това е философията както на нас така и на момчетата от Лаута . може да се мразим но фактите са такива . публиките на локо и Ботев са най-верните в България . знам че ви е странно това което правим и съм на 1000 % сигурен че ако нещо такова стане с вашия клуб каквото стана с нашия никога няма да стъпите на стадиона ...но нас ни зарежда с енергия ,затова имаме всеки мач в В група по 8 000 на колежа, затова и ходим по 2000 на гостуване . сигурен съм че и буферите биха направили същото а вие дали ?

Ти тука си последния пич с който ще се заям ама ние няма да допуснем да се стигне дотам ! Миналата година само късмета спаси Батков на мача с Литекс,та некви наши нацелиха Величко Дихонов в мутрата,не Ганьо ! Но при нас нещата са по-различни от при вас и както вие няма да ни разберете,така и ние няма да ви разберем...не говоря толкова като манталитет,а като организация и събития около фенове и клуб ! За нас Левски какво представлява знаеш...аз съм ти казвал ! За мен това е мания,чест да съм с отбора,до другите фенове и да пея песни за най-великия отбор ! Той е религия,защото носи в себе си всичко онова заради което можем да се наречем гордо "българи" ! Левски е дал много легенди на България като Гунди и кап. Димитър Списаревски и те са символите на това което сме левскарите - ГОРДИ БЪЛГАРИ ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ :!:

Наздраве и аре драскай в Скайп ! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 07 сеп 2010 23:41

споко , просто ме дразнат такива коментари иронични .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 сеп 2010 23:31

SHYNE написа:споко , просто ме дразнат такива коментари иронични .

Бате наистина -евала за това,което правите!! ;) Заради нас феновете тези клубове са живи!!ЦСКА,Левски,Ботев,Локо и напоследък донякъде Берое са истинските клубове-другото е плява! ;)
Айде успех и скорошно завръщане в А група-там където ви е мястото!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 сеп 2010 10:20

Оооо аз почти отебах тоя смешен форум брат...айде да не подхващам темата точно тук,щото ще предизвикам доста спорове,ти знаеш защо !
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 16:18

Blue_Lion написа:

Оооо аз почти отебах тоя смешен форум брат...айде да не подхващам темата точно тук,щото ще предизвикам доста спорове,ти знаеш защо !

Е само влезни в нашия и гледай какво става-СМЯХ!! :shock: :lol: :lol: Пълно с разбирачи .............от сектор Т!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 17:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YFF4rILNpSo[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 сеп 2010 21:46

Абе пичове някой знае ли кой е Zoran Vujovic-че ми сатна интересно??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f01b0F6AAUk[/youtube]
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”