Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Плешиолата отдавна свърши в футбола като Моу и Симеоне. Просто имаше късмет с много пари да обира качествените играчи и уцелваше. Защо си би камшика от Барса и Байерн? Не му даваха космически суми всеки сезон. Сити му дадоха, имаше не един трансферен провал през годините. Но през последните две години лъсна , че и 1 мрлд да пръскаш , като не си промениш стила и да се нагодиш към момента, то си бита карта.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Red_Neck написа:Бай Иване, накълваха ли те чайките :)))))
Да те ушие Милни с бастуна и космодиск под фланелката, .... заеви :))))
Милнър и на 50 ще ги шие от дузпи
zdravkos написа:
Според Опта почти сигурни победи за Челси, МанЮ, Тотнъм, МанС и Форест
Направо ги е познал. Сигурните победи. Сити ще след 6-то място този сезон. Отбележете си го някъде
Третия кръг още не е свършил, за много хора обаче този или онзи са свършили :mrgreen:
По-големи късметлии от Ливърпул... Не знам има ли :mrgreen: и все пак Слот е оплескал състава така че не се знае дали ще бият :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:По-големи късметлии от Ливърпул... Не знам има ли :mrgreen: и все пак Слот е оплескал състава така че не се знае дали ще бият :mrgreen:
Я да ти чуем експертното мнение кое е оплескано?
Е Керкез и Конате от началото на сезона харесват ли ти? Беше длъжен да пусне Робо днес. И който и да е друг, само не и Конате. Той вече си е намерил къща в Мадрид сигурно :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

wolf написа:Клоп си замина и Пепо заприлича на Моуриньо
Това е интересно наблюдение. Когато Гуардиола напусна Барселона, Моуриньо се задържа още един сезон в Реал - 2012-2013. Един от най-лошите сезони на португалеца в кариерата му дотогава (впоследствие ще има и по-лоши). Всички очакваха лесна титла за Реал в Испания, защото Барса беше поета от помощника на Пеп Тито Виланова и най-накрая да се спечели Шампионската лига. Вместо това непрекъснато скандали с почти всички играчи, загубена категорично титла, загуби навсякъде от Барселона и изяден бой на полуфиналите от Дортмунд на Клоп (четирите гола на Левандовски). Върхът на сладоледа е загубата на Купата на Испания насред Бернабеу от Атлетико на Симеоне.. Смея да твърдя, че португалецът така и не се възстанови от този сезон и кариерата му тръгна стремглаво надолу в следващите години..

kingofpop написа:Е Керкез и Конате от началото на сезона харесват ли ти? Беше длъжен да пусне Робо днес. И който и да е друг, само не и Конате. Той вече си е намерил къща в Мадрид сигурно :mrgreen:
Конате и аз не го харесвам и никога не съм но като се сетя за Джо Гомез и изтръпвам. И ако и ти си като оня льохман колегата ти слухтиш в нашия подфорум, аз съм от най-явните противници на трансфера на Исак говорейки че центъра на защитата и дефанзивния халф е зле. Нямаме реална алтернатива на Гравенберх но в центъра с бавния тролей Върджил и мислещия за Мадрид Конате.. заеби