Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: Facebook-а на Бербатов?

Мнениеот kanar4o » 21 апр 2012 10:19

twizted написа:http://www.facebook.com/berbatov.bg
Не че е кой знае колко важно, но все пак- според вас, това реален фейсбук профил на Димитър Бербатов ли е, както се твърди в него и в една скорошна статия на Гонг .Просто някои от нещата не ми изглеждат като да са писани от него или оторизиран от него човек, а по-скоро като от фен.

Да ,това му е реалният профил.
А това ---> https://www.facebook.com/pages/Dimitar- ... 9844493216 е профил явно направен от някой негов фен ,но и той има доста почитатели - 440 хиляди.
Реален е фейсбука по много причини - пусна снимки с Рио ,Гигс снимани от телефона му. Пусна снимка и с Деа ,която никога не е била в интернет пространството ,както и много негови рисунки - до сега всички говореха за неговия талант на художник ,но никой не му беше виждал картините ! Също така пусна и снимка с фланелка на Юнайтед 19-ти номер ,надпис STAN и всички играчи на Манчестър са се подписали на нея.
И мен ме учуди ,че си е направил фейсбук ,по принцип не е такъв човек ,но явно скуката и лошото чувство да не играеш му идват в повече !!!
УСПЕХ ,БЕРБО !!!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 21 апр 2012 10:20

Muscarin написа:Естествено, че е неговия профил. Що се учудваш? Бербатов си е нормален човек като всички нас.

Естествено, че си е нормален човек, просто си имам причини да се съмнявам по начина по който са написани някои постове.

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 21 апр 2012 10:21

kanar4o написа:
Не че е кой знае колко важно, но все пак- според вас, това реален фейсбук профил на Димитър Бербатов ли е, както се твърди в него и в една скорошна статия на Гонг .Просто някои от нещата не ми изглеждат като да са писани от него или оторизиран от него човек, а по-скоро като от фен.

Да ,това му е реалният профил.
А това ---> https://www.facebook.com/pages/Dimitar- ... 9844493216 е профил явно направен от някой негов фен ,но и той има доста почитатели - 440 хиляди.
Реален е фейсбука по много причини - пусна снимки с Рио ,Гигс снимани от телефона му. Пусна снимка и с Деа ,която никога не е била в интернет пространството ,както и много негови рисунки - до сега всички говореха за неговия талант на художник ,но никой не му беше виждал картините ! Също така пусна и снимка с фланелка на Юнайтед 19-ти номер ,надпис STAN и всички играчи на Манчестър са се подписали на нея.
И мен ме учуди ,че си е направил фейсбук ,по принцип не е такъв човек ,но явно скуката и лошото чувство да не играеш му идват в повече !!!
УСПЕХ ,БЕРБО !!!

Е, това свучи като доказателство-явно съм сгрешил :)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 10:22

twizted написа:
Muscarin написа:Естествено, че е неговия профил. Що се учудваш? Бербатов си е нормален човек като всички нас.

Естествено, че си е нормален човек, просто си имам причини да се съмнявам по начина по който са написани някои постове.

Ами аз за това казвам, че си е нормален човек. Не е някакъв извънземен :) Нормалните хора пускат нормални постове :) Освен това, няма логика медиите да цитират нереални профили.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 апр 2012 10:30

Реален си му е профила на баце Митко, а рисунката на доктор Хаус е страшна :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 21 апр 2012 10:45

С оглед снимките, които публикува мисля, че е реален тъй като са прекалено лични. В смисъл и тази с малката, и тази с Рио Фърдинанд и т.н.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 21 апр 2012 11:32

Има вероятност и да е ангажирал някои да му пише поустове и да му дава снимки да качва. Иначе има разлика между профил и страница и неговото всъщност е страница. Не смятам обаче, че страницата на Наско Сираков е той най-малкото, защото имаше толкова елементарни правописни грешки, че определено се съмнявам, че може да е той.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 21 апр 2012 11:34

Пловдивчанинът написа:Има вероятност и да е ангажирал някои да му пише поустове и да му дава снимки да качва. Иначе има разлика между профил и страница и неговото всъщност е страница. Не смятам обаче, че страницата на Наско Сираков е той най-малкото, защото имаше толкова елементарни правописни грешки, че определено се съмнявам, че може да е той.

Наско Сираков и той качваше снимки от телефона от няква вечеря с Илиана Раева. От момента и викаше - "Наздраве". Наско е рядко срещан прост човек. За това му следя профила. Много смях има в него.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 21 апр 2012 11:58

Няма как да не е реален, виж личи си по някои от снимките!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2012 12:00

Ей сега ще го проверим дали е човек като нас баце Митко! ;) Само да споделя, че това, което Митко е написал на инглиш не се превежда най-великия. Великия да, но за най-великия са се погрижили медиите малко, защото самата думичка "великия” звучи много кофти! Аз обаче ще си направя един експеримент, за да разбера за себе си Митко ли е туй или не е Митко и какъв човек е той. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”