Престъпника Азар и неговото наказание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Престъпника Азар и неговото наказание

Мнениеот saffron » 24 яну 2013 16:55

smoothc написа:Смешко,ти ме питаш за ситуацията с Азар от снощи и дали Рууни нямало да реагира като него...
Аз ти отговорих-Не! Рууни не би посегнал на дете!
И с този отговор се изчерпва въпроса.....но ти понеже си много умен,решаваш да ме контрираш,с крайно абсурдно и извън контекста на въпроса ти мнение. :oops:
Да,Рууни не постъпи правилно срещу Уигън,но не това е темата на въпроса ти,нали така?

Ако 17 годишния глиган е дете , то 4 години по големия от него Азар трябва да е тиин а руни трябва да им е дядо :mrgreen:

yasen написа:от цялата работа виждам само един ограничен индивид тук - smoothfc

Доста ограничен , той явно е едно голямо дете :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 яну 2013 16:56

LevskiZavinagi написа:Дори няма да коментирам Скоулс, само ще кажа Франк Лампард и грубото солфордско селянче остава директно на заден план...

Не е по темата, но като видя нещо подобно не мога да не се намеся. Преди 2-3 години бяха питали Шави и Иниеста срещу кой халф на терена им е било най-трудно през годините. Двамата са отговорили категорично .... Лам.. не- Скоулс! Не че не уважавам много и Лампард, но Скоулс беше отличен халф и е признак на ниска футболна култура да се пише нещо различно.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 яну 2013 16:57

Останал съм с доста хубаво мнение за @smooth,ама тук откровено си противоречи.Гигс бил ли е с жената на брат си-бил е.Тогава автоматично той става ЛОШ пример на подражение.Ако ще и 20 златни топки,титли,купи и прочие още успехи да има.Само Скоулс уважавам от Юнайтед,а не мога да забравя и Ван Дер Сар-страхотно мнение имам за него ;) Рууни пък точно толкова пъти е правил глупости НА терена,където ТРЯБВА да бъде пример за подражание,тъй че въобще не ми го оправдавайте ;) Колкото до Хазарта :lol: Да,изпусна си нервите,НО изрита ТОПКАТА,не момчето ;) 90 % от хората,не само футболистите,биха постъпили така.И то главно заради борбата до последно,нежеланието на човек да се предаде.Други 9 % биха оставили нещата така,защото са непукисти и не ги е особено грижа дали ще победят или не(и за живота се отнася това,не само за спорта).И 1% биха били пасивни,защото са джентълмени(Франки,Малдини,Раул,абе много са ;)) ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 яну 2013 17:07

rhaegar написа:...

Губиш си времето в безсмислен спор.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 17:08

Groucho написа:
rhaegar написа:...

Губиш си времето в безсмислен спор.

Знам :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 яну 2013 17:13

Още ли я дъвчите тая тема? Нали знаете - всяко чудо за 3 дни...

Някой на задните предниет страници бе написал, че Азар нетрябвало да се наказва, защото бил на 21, а хлапака на 17... Ако Азар не го накажат сега, не се знае дали след седмица, две няма да станем свидетели на нещо подобно, но тогава хлапето да е на 13-14 годинки!!! Най-малкото заради това Азар трябва да бъде наказан жестоко, за да се покаже, че подобно изпълнения няма да се адмирират и това наказание да има превантивен характер.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 яну 2013 17:15

Азар трябва да бъде наказан, но за 3-4 мача и глоба по-солничка. Инцидентът се преекспонира доста. Питникът не беше толкова силен и наистина може да е искал да ритне топката. Все пак е накацуемо действие. Суонзи обаче също трябват да бъдат наказани дъд дериозна глоба.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 17:16

Три мача е наказан, хайде сега укротете се всички.

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 17:22

rhaegar написа:
smoothc написа:Смешко,ти ме питаш за ситуацията с Азар от снощи и дали Рууни нямало да реагира като него...
И с този отговор се изчерпва въпроса.....но ти понеже си много умен,решаваш да ме контрираш,с крайно абсурдно и извън контекста на въпроса ти мнение. :oops:
Да,Рууни не постъпи правилно срещу Уигън,но не това е темата на въпроса ти,нали така?

Първо, аз не те обиждам. Ако се нервираш докато спориш не е хубаво за теб :) Особено пък при спор в интернет :lol:

Ти казваш, че Рууни е мнооого добър човек, който никога няма да направи нещо такова. Аз смятам обратното и ти давам като пример ситуация, която води до изграждането на това мое мнение.

Не го приемай за обида,а за даденост...защото с елементарното си мислене,наистина показваш такива признаци.
Мисля,че някои други се нервират и явно има защо ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 17:25

smoothc написа:
rhaegar написа:

Първо, аз не те обиждам. Ако се нервираш докато спориш не е хубаво за теб :) Особено пък при спор в интернет :lol:

Ти казваш, че Рууни е мнооого добър човек, който никога няма да направи нещо такова. Аз смятам обратното и ти давам като пример ситуация, която води до изграждането на това мое мнение.

Не го приемай за обида,а за даденост...защото с елементарното си мислене,наистина показваш такива признаци.
Мисля,че някои други се нервират и явно има защо ;)

Викаш да се радвам че имам честта да си говориш с мене. Облагороден да се почувствам един вид.

Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”