Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот david_villa » 27 мар 2012 13:20

И пак от "Туитър", споделено от испански спортен журналист: На "Валнесия", която почти сигурно ще замени Емери, ако не завърши в тройката, е бил предложен вариант за нов треньор в лицето на... Вилаш-Боаш. Искате ли го? :lol: :lol: Аз - НЕ!

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 27 мар 2012 13:40

david_villa написа:И пак от "Туитър", споделено от испански спортен журналист: На "Валнесия", която почти сигурно ще замени Емери, ако не завърши в тройката, е бил предложен вариант за нов треньор в лицето на... Вилаш-Боаш. Искате ли го? :lol: :lol: Аз - НЕ!

Аз нямам нищо против :) харесва ми като треньор

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 27 мар 2012 14:24

Едва ли ще може да му плащат отново 150 000 лири/седмица.
Но пък и след краха с "Челси" той едва ли ще ги поиска ;)

Каква е философията му?

Атака, атака, атака… В Порто той разчиташе на колумбийската звезда Фалкао и бразилският здравеняк Хълк. Вияш-Боаш казва, че нападателите са истинските главни действащи лица, но също както Пеп Гуардиола в Барселона, предпочита отборите му да държат повече топката и да играят с къси подавания.

Как се държи с играчите си?

Говори много с тях, въпреки че още повече обича да предава трудолюбивостта си чрез собствени способи. Вияш-Боас е много точен в исканията си: “Уважавам много футболистите си, но футболът не е фабрика за работа”.

Какво специално в тренировките му?

Португалецът е почти обсебен от тактиката. Той прави 30-минутен тактически разбор в деня след всеки изминал мач. Освен това по време на всяка тренировка иска да е абсолютно убеден, че играчите му се представят като по часовник.

Как се държи с медиите?

Оо, това може да е проблем. Вияш-Боаш със сигурност не е Жозе Моуриньо. В едно от малкото си интервюта в Португалия той казва: “Лично за мен, треньорът не трябва да е звезда, а само човек, който изстисква най-доброто от футболистите си”.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 мар 2012 22:37

david_villa написа:И пак от "Туитър", споделено от испански спортен журналист: На "Валнесия", която почти сигурно ще замени Емери, ако не завърши в тройката, е бил предложен вариант за нов треньор в лицето на... Вилаш-Боаш. Искате ли го? :lol: :lol: Аз - НЕ!

Не го искам!
Видяхме с Челси докъде стигна.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 мар 2012 22:45

Възможно ли е наистина да махнете Емери ? ???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 27 мар 2012 23:07

tatusindo написа:Възможно ли е наистина да махнете Емери ? ???

Да, по информации "от кухнята" Емери няма да получи нов кнотракт, ако не класира тима в топ 3 (директно влизане в групите на Лигата, които ще донесат така важните финанси за "Новата Местайя").
Като варианти са обсъждани Андре, Бенитес, Почетино и най-вече Пепе Мел.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 мар 2012 23:33

Би било огромна грешка да махнете Емери! Поне според мен де .....
Камо ли пък да го смените с АВБ ..... Единствения читав от всичките спрягани е Рафа,все пак си ви е донесъл много на клуба ;) Според мен няма кой да ви измести :P
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 27 мар 2012 23:36

tatusindo написа:Би било огромна грешка да махнете Емери! Поне според мен де .....
Камо ли пък да го смените с АВБ ..... Единствения читав от всичките спрягани е Рафа,все пак си ви е донесъл много на клуба ;) Според мен няма кой да ви измести :P

Абсолютно, Емери свърши много работа в един труден за тима период. Ние си останахме шампиони на "Нормалната лига" (останалите 18 отбора), а имаме и една купа с него. Сега може да е втората - от ЛЕ. Факт е, че от останалите 8 отбора този на "Валенсия" има най-голяма вариативност и може да се нарече основен фаворит сега.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 мар 2012 23:41

david_villa написа:
tatusindo написа:Би било огромна грешка да махнете Емери! Поне според мен де .....

Абсолютно, Емери свърши много работа в един труден за тима период. Ние си останахме шампиони на "Нормалната лига" (останалите 18 отбора), а имаме и една купа с него. Сега може да е втората - от ЛЕ. Факт е, че от останалите 8 отбора този на "Валенсия" има най-голяма вариативност и може да се нарече основен фаворит сега.

Кои са останалите отбори,че не ми се рови сега да търся .....

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 27 мар 2012 23:48

tatusindo написа:
david_villa написа:

Кои са останалите отбори,че не ми се рови сега да търся .....

[offtopic]"Атлетик" /Б/, "Атлетико", "Шалке", "Хановер", АЗ, "Металист" и "Спортинг"[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”