ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 юли 2010 12:02

Blue_Lion написа:Бе на Заралии не им е лошо хореото иначе,а тия Торнадос Рапид с некви мушами братче :lol: Ама са сериозна агитка...в пъти по-добра от която и да е в България ! Айде някой бероец да даде повече инфо как са протекли нещата около и по време на мача ;)

УТРЕ ЕДНО Е СИГУРНО - И ПО-МАЛКО ДА СМЕ,ЩЕ МАЧКАМЕ ПО ТРИБУНИТЕ :!:

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :twisted:

Австрийците са луди глави. За Рапид не знам много, ама миналата година в "Лига Европа", агитката излезе да бие феновете на Билбао и стана голямо меле. Тия в Австрия са си крайно десни и по - добре да си нямаш проблеми с тях. :lol: Иначе откъм хореографии, за Рапид знам, че са много добри. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2010 12:30

Blue_AvalanchE написа:
Blue_Lion написа:Бе на Заралии не им е лошо хореото иначе,а тия Торнадос Рапид с некви мушами братче :lol: Ама са сериозна агитка...в пъти по-добра от която и да е в България ! Айде някой бероец да даде повече инфо как са протекли нещата около и по време на мача ;)

УТРЕ ЕДНО Е СИГУРНО - И ПО-МАЛКО ДА СМЕ,ЩЕ МАЧКАМЕ ПО ТРИБУНИТЕ :!:

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :twisted:

Австрийците са луди глави. За Рапид не знам много, ама миналата година в "Лига Европа", агитката излезе да бие феновете на Билбао и стана голямо меле. Тия в Австрия са си крайно десни и по - добре да си нямаш проблеми с тях. :lol: Иначе откъм хореографии, за Рапид знам, че са много добри. ;)

Tornados Rapid почти на всеки мач правят хореота...а миналата година,когато стана боя между Аустрия Виена и Билбао нашите от София-Запад също участваха,както и момчета от IRR на Лацио,Ultras SUR на Реал и тези от Аустрия ;) 20 мин. не могат да ги озаптят...Билбао са с леви убеждения ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 юли 2010 16:48

Blue_Lion написа:Tornados Rapid почти на всеки мач правят хореота...а миналата година,когато стана боя между Аустрия Виена и Билбао нашите от София-Запад също участваха,както и момчета от IRR на Лацио,Ultras SUR на Реал и тези от Аустрия ;) 20 мин. не могат да ги озаптят...Билбао са с леви убеждения ;)

Да, пишеше, че нео - нацисти от източна Европа чак са идвали, за да правят безредици.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2010 20:23

Футболни хулигани са пребили фен на Левски около 17 часа. Запалянкото, който е характерен с това, че жонглира с топка по време на мачовете на „сините”, е бил нападнат на околовръстния път на София. Почитателят на Левски продава зеленчуци на място в близост до разклона за Бистрица.

Очевидец разказа пред Гонг, че три автомобила са спрели пред сергията на човека и са го нападнали. „Не знам какви бяха тези хора, но приличаха на скинари. Бяха с жълто-черни шалчета на вратовете. Нападнаха човека, който бе облечен в екипировка на Левски. Той се опита да избяга, но го настигнаха и набиха. Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.

Жълто-черните шалове са характерни за феновете на Миньор, като не е изключено групата да е пътувала за Ловеч, ако действително става въпрос за почитатели на пернишкия тим.

Не е тайна, че между феновете на Левски и Миньор отношенията не са никак приятелски.

КОЛКО СЪМ БЕСЕН ЗА ТОВА В МОМЕНТА.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 юли 2010 23:01

еми живеем в Мутроландия, това е постъпка тип ВИС2... :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 01 авг 2010 10:54

Blue_Lion написа:
Футболни хулигани са пребили фен на Левски около 17 часа. Запалянкото, който е характерен с това, че жонглира с топка по време на мачовете на „сините”, е бил нападнат на околовръстния път на София. Почитателят на Левски продава зеленчуци на място в близост до разклона за Бистрица.

Очевидец разказа пред Гонг, че три автомобила са спрели пред сергията на човека и са го нападнали. „Не знам какви бяха тези хора, но приличаха на скинари. Бяха с жълто-черни шалчета на вратовете. Нападнаха човека, който бе облечен в екипировка на Левски. Той се опита да избяга, но го настигнаха и набиха. Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.

Жълто-черните шалове са характерни за феновете на Миньор, като не е изключено групата да е пътувала за Ловеч, ако действително става въпрос за почитатели на пернишкия тим.

Не е тайна, че между феновете на Левски и Миньор отношенията не са никак приятелски.

КОЛКО СЪМ БЕСЕН ЗА ТОВА В МОМЕНТА.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Ще видят тия. Като ни дойде мача с тях, няма да им се вярва. Изображение
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 авг 2010 12:15

Клип с най-доброто от Делийе в мача срещу Слован 8-)

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W-87TlPEU2k[/youtube][/center]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 01 авг 2010 12:38

Да знаете,аз съм Blue_Lion ,само че са имам бан за 10 дена на другия ми ник и са съм с този ;)
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 01 авг 2010 14:17

Ultras_Levski написа:Да знаете,аз съм Blue_Lion ,само че са имам бан за 10 дена на другия ми ник и са съм с този ;)

Чакаме да ти изтече бана.
Изображение
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 01 авг 2010 14:27

Blue_AvalanchE написа:
Ultras_Levski написа:Да знаете,аз съм Blue_Lion ,само че са имам бан за 10 дена на другия ми ник и са съм с този ;)

Чакаме да ти изтече бана.
Изображение

Ми той май вече изтече :lol:

Неска мачкаме,нали ?
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Върни се в “Футбол - Свят”