Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
beroefen
Контакти:

Re: Бербатов напуска!

Мнениеот beroefen » 18 мар 2012 20:15

Радвам се, че ще напусне отбор, в който не оцениха качествата му. Надявам се да отиде в добър отбор и да покаже, че въпреки възрастта си има какво да покаже. Успех, Берба дано намериш себе си, в който и отбор да отидеш :)
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 18 мар 2012 20:16

clever_ написа:Успех за напред,да е жив и здрав!
Помогна с каквото може 3 сезона,стана шампион 2 пъти(дай Боже и трети) аз съхм доволен от Митака!

За съжаление мисля, че старчето му е приготвил поредната лоша изненада. :evil: Доколкото си спомням, Бербатов има само 9 мача за първенство, а така като гледам - няма голяма вероятност да го пусне до края на сезона. :evil: Според мен(ако спечелим титлата разбира се), шотландецът е решил да остави Митко без медал, което ще бъде най-долната постъпка от негова страна! :evil: Но ако се получи така, надявам се Бербатов да прежали още една година футбол (пък дори и да приключи кариерата му, в което се съмнявам), но да го начука на дъртия пръч! :evil: И преди да ми се правите на големите фенове на Юнайтед, защото и аз съм такъв, ще ви кажа нещо - много от загубените мачове без Бербатов през този сезон, щяха да са победи при негово участие, а ние - феновете на отбора, щяхме да берем много по-малко срам! :evil: До там ни докара егото на, обичаният от мен до скоро Сър Алекс Фъргюсън! :evil:

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ДО ГРОБ!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 18 мар 2012 20:17

Според мен Лудогорец ще го купи :lol: :lol:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 18 мар 2012 20:20

Браво.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 18 мар 2012 20:21

И аз все си мисля, че Бербо не е от тоя тип играчи да слуша всичко, което му се казва, да си крие мнението и да върви на сляпо. Най-малкото тоя балкански инат и наречете го "проклетия" няма да му позволят да го направи. Спря да е в групата дори, явно има конфликт. Казвам го тука и няма да си търкам копчетата вече - Бербатов е страхотен нападател, дори на тези възраст. Както някой каза в 90% от отборите в света ще е несменяем титуляр, но... Както споменах, явно има конфликт. За него като играч ще е по добре да си тръгне лятото и да порита още 3-4 години. Юнайтед ще загуби страхотен играч, но и ще се избавим от 1/3 от дебилните фенове на отбора, за които Бербатов е над Юнайтед. Това е мнението ми по въпроса, вече дали съм прав или не, един Фърги знае.
Завинаги един от нас!
Once a Red Always a RED
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 18 мар 2012 20:24

Oще миналото лято трябваше да си вдига гълъбите от Манчо.Да се връща в Германия,там поне го уважават :!:

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 18 мар 2012 20:38

Ако ще е извън острова в Испания много не го виждам/там се играе бърз футбол/,може би в Италия или Германия/най-вероятно/
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 18 мар 2012 20:40

Да напуска, щом Съра му няма доверие!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 18 мар 2012 20:47

И аз да кажа:никога не съм поставял Берба над Юнайтед!Но постоянно ми се иска да е 2 в 1(две обичани неща)!
Е,вече е към края си тая сага,но голяма част от привържениците на Юнайтед в Англия му съчувстват и честичко се почесват по вратовете при някои ситуации!Като днешните например с УУлвс!Ама айде да не почвам пак...
Митко е емоционално момче,и игра в два големи клуба в Англия със голямо желание!Но си мисля,че няма сърце за нова любов на острова!
Ще видим...
Браво Митко,доста направи,благодаря ти!Останалото е бизнес...

И още нещо,не направи нито една английска свинщина!Не ропта и не скача по вестниците...оказа се по-голям джентълмен от тях!А и го усетиха...
Успех занапред!

Върни се в “Футбол - Свят”