Madridist написа:Искам Олимпик Марсилия или Рома. В никакъв случай Лион.
Жребий за ШЛ (коментари,мнения и анализи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой съперник е предпочитаният от Вас за 1/8-те в ШЛ?
Re: Жребий за ШЛ (коментари,мнения и анализи)
buffon написа:Че Байерн кога са играли с Барса?
Ахахахах, ти шегуваш ли се? Сезон 2008/2009 1/4 финала беше Барса - Байерн. На Камп Ноу смазахме баварците с 4:0 и не ни дадоха нарисувана дузпа... Тогава Пеп побесня заради тази съдийска грешка
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Udoji90
- Контакти:
megan fox написа:mormona написа:Арсенал - Барселона си ее е*** века...
Ако не друго, то тези мачове са ода на красотата! Два отбора практикуващи изключително открит, атакуващ и красив футбол! Мисля, че всичко фенове на футбола можем да сме доволни от този 1/8 финал. Може би само феновете на топчиите не са много щастливи, но поне имат шанс да се опитат да ни го върнат.
Абсолютно - не съм щастлив, но ми е малко трудно да повярвам, че ще ви го върнем. Надявам се поне другият ми отбор Валесния да се справи по-добре. Срещу Шалке имаме сериозен шанс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:buffon написа:Че Байерн кога са играли с Барса?
Играха в един от последните сезони (май беше точно шампионският на Барса в ШЛ). Барса биха 4-0 у дома (всичките голове само през 1-вото полувреме), а после на реванша се разходиха за 1-1.
Да и на следващия сезон стигнаха финал,нали.Този отбор се развива и рано или късно ще спечели ШЛ
durex написа:В момента нашето и вашето състояние е едно към едно!!! С тая разлика,че ние утре играем финал за спечелването на 5-та поредна купа
Успех утре!
Но февруари е друга бира
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Най-голям късмет с жребия извадиха Челси, Манчестър Юн и Милан.
От двата сблъсъка, които би трябвало да са най-интересни, също мисля, че победителите са ясни - Барса и Байерн.
Крайно време е Реал да прекъснат черната серия и мисля, че няма да имат особени проблеми с французите.
Украинците ще отстранят Рома, но ще се получат два много интересни мача.
Валенсия - Шалке е напълно непредвидим двубой, поне според мен, но ще дам леко предимство на испанците. Тук не изключвам и възможността да се стигне до продължения/дузпи.
От двата сблъсъка, които би трябвало да са най-интересни, също мисля, че победителите са ясни - Барса и Байерн.
Крайно време е Реал да прекъснат черната серия и мисля, че няма да имат особени проблеми с французите.
Украинците ще отстранят Рома, но ще се получат два много интересни мача.
Валенсия - Шалке е напълно непредвидим двубой, поне според мен, но ще дам леко предимство на испанците. Тук не изключвам и възможността да се стигне до продължения/дузпи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- JackPackage
- Контакти:
durex написа:В момента нашето и вашето състояние е едно към едно!!! С тая разлика,че ние утре играем финал за спечелването на 5-та поредна купа
Абе не е много поредна, ама айде
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Според мен Челси, Юнайтед, Барса, Реал, Валенсия и Тотнъм (това ще е изненадата) ще се класират. Интер - Байерн и Рома - Шахтьор ми се струват най-непредвидими.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
MCMXIII написа:durex написа:В момента нашето и вашето състояние е едно към едно!!! С тая разлика,че ние утре играем финал за спечелването на 5-та поредна купа
Успех утре!
Но февруари е друга бира
Така е
megan fox написа:buffon написа:Че Байерн кога са играли с Барса?
Ахахахах, ти шегуваш ли се? Сезон 2008/2009 1/4 финала беше Барса - Байерн. На Камп Ноу смазахме баварците с 4:0 и не ни дадоха нарисувана дузпа... Тогава Пеп побесня заради тази съдийска грешка
хаха мач преди три години не е база за сревнение Байерн е доста по различен тим оттогава.