PSG are now targeting Robert Lewandowski this summer. They know the operation will be complex. [l'équipe]
Аман от тея...
Летен трансферен прозорец 2022
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летен трансферен прозорец 2022
Аман ли?
Ти не им ли се кефеше преди 20-ина дни?
Ти не им ли се кефеше преди 20-ина дни?
Абе не знам. Едва ли ще иска там. Ще трябва шеф да му е Мбапе.
Хм, сега се замислих. Новият договор на Мбапето не го ли прави шеф на Меси?!
Хм, сега се замислих. Новият договор на Мбапето не го ли прави шеф на Меси?!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
wolf написа:Новото поколение 3ка отпред вече се гради. Няма как да играят 10 години заедно и всичко да е наред още повече, че нито Мане, нито Салах е тип Фирмино който ще подава на празна врата
Не искам да звуча заядливо, а само да задам няколко въпроса!
Как виждаш(виждате) бъдещето след като отборът ви няма адекватни заместници на играчи, които може би формата и пикът им изтича след толкова силни сезона? Не вярвам да мислиш,че Ван Дайк и Робертсън вечно ще е във топ форма или,че нямате нужда от свежест в халфовата линия? Бих добавил и факта,че толкова много мачове в последния сезон също се отразяват на формата за следващия сезон и много играчи "бърн оутват".
Alexx написа:wolf написа:Новото поколение 3ка отпред вече се гради. Няма как да играят 10 години заедно и всичко да е наред още повече, че нито Мане, нито Салах е тип Фирмино който ще подава на празна врата
Как виждаш(виждате) бъдещето след като отборът ви няма адекватни заместници на играчи, които може би формата и пикът им изтича след толкова силни сезона? Не вярвам да мислиш,че Ван Дайк и Робертсън вечно ще е във топ форма или,че нямате нужда от свежест в халфовата линия? Бих добавил и факта,че толкова много мачове в последния сезон също се отразяват на формата за следващия сезон и много играчи "бърн оутват".
Така ти се струва, масата ни играчи са с по 50-52 мача, не 60+ И далеч не им е за първи път това.
За Ван Дайк ще се намери заместник, ТАА и Робъртсън имат много години пред себе си, сега и Цимикас показва много добър потенциал (също взет за жълти стотинки). Забравяш, че това им е 3ти от последните 4 сезона с 90+ точки и тая форма. Миналия сезон освен спада във формата имаше и вътрешни караници между Мане и Салах, по Коледа бяхме първи и затова едвам хванахме трето място. Личи си, че не си следил отбора отблизо, във купата на лигата и ФА титулярите имат на кръст 2-3 мача общо.
Alexx написа:wolf написа:Новото поколение 3ка отпред вече се гради. Няма как да играят 10 години заедно и всичко да е наред още повече, че нито Мане, нито Салах е тип Фирмино който ще подава на празна врата
Бъдещето е добре! Аз лично, не виждам адекватен заместник само на Трент. Тва за многото мачове е актуално не само за нас. Почвам поименно. Гореспоменатите Ван Дайк и Робо ще са в топ форма минимум още 4 сезона. Алисън и Конате поне 5 сезона. Така че най- важното звено, защитата е напълно завършена за няколко сезона. Ако привлечем Дарвин, даваме му един сезон за вписване, и от 23/24 атаката с Диас- Нунес- Жота не ми се мисли. Средата ни е да речем , без Фаб, средно+ ниво! Тиаго на години, колеблив Наби, млад Харви, Хендо го пропускам и не знам какъв точно е статуса на Вейра от Порто. Така сглобен състава, според мен, му липсва само играч с профила на Еден Азар. Така че бъдещето си е доста добро. Бонус, имаме си треньор за следващите 4 сезона.

plmar написа:Ако привлечем Дарвин, даваме му един сезон за вписване, и от 23/24 атаката с Диас- Нунес- Жота не ми се мисли.
Това ми звучи като за 4-то, 3-то място макс. Клопо ще трябва да компенсира със себераздаване и емоция в съблекалнята.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:plmar написа:Ако привлечем Дарвин, даваме му един сезон за вписване, и от 23/24 атаката с Диас- Нунес- Жота не ми се мисли.
Това ми звучи като за 4-то, 3-то място макс. Клопо ще трябва да компенсира със себераздаване и емоция в съблекалнята.
Иска ти се ....
bubka написа:plmar написа:Ако привлечем Дарвин, даваме му един сезон за вписване, и от 23/24 атаката с Диас- Нунес- Жота не ми се мисли.
Тва 3-то място, с презентираната защита и Мо на върха, не разбрах кога го сънува.

Не, аз коментирам само тройката Диас-Нунес-Жота. С Мо е друго. Въпросната тройка не ми изглежда да е нещо уау. Ще трябва да сглобите силна халфова линия в комбинация. Иначе трудно ще станат нещата.