Престъпника Азар и неговото наказание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпника Азар и неговото наказание
Ми тва дето си цитирал не съм го писал аз 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- LevskiZavinagi
- Контакти:
smoothc написа:rhaegar написа:Аха, значи Видич и Чичарито, въпреки че са далеч от най-изтъкнатите в Юнайтед могат да са за пример, а Азпи и Кейхил (чисто на случаен принцип ги казах, между другото) са далеч от най-изтъкнатите в Челси и не могат. Ем хубаво. Аз логика не намирам, ти щом си я следиш-добре![]()
И упорито избягваш въпросите, които ти задаваме.
-Защо Гигс да е морален пример за подражание, след като с години оправяше жената на брат си? Понеже Тери е професионалист на терена, обаче в личния си живот е допускал грешки и това го изключва от въпросния списък, как това не важи за Гигс?
-Ако на мястото на Азар беше Рууни, нямаше ли да реагира по същия начин? Какво щеше да пишеш тогава?
Видич е капитан на Юнайтед,докато Чичарито е ярък пример(особено за по-младите),че професионализма и упоритостта,както и уважителното отношение към съотборниците си,могат да те направят успешен играч![]()
Чичарито и Видич са далеч от реномето и класата на Скоулс и Гигс,но самият им характер и манталитет са достойни за уважение и пример.
В интерес на истината Видич и Чичарито доста повече се доближават до фигури като Скоулс и Гигс,отколкото Кейхил и Азпи(поне на този етап)![]()
Веднага ти отговорям:
1.Сравнение между Гигс и Тери...е просто смешно да се прави,дори абсурдно! А кой съм аз,че да осъждам грешките на другите...достатъчно е само да се каже,че Тери е расист и то публично доказано,по време на изпълнение на служебните си задължения!
2.Не! Рууни е много добър човек и никога не би посегнал на дете!
Трудно можеш да сравняваш двама великани като Гигс и Тери, кой кого е оправял си е тяхна работа и личен живот, ако иска може да оправи и самия Гигс, живееш в 21 век

п.п. Да не коментираме и това, че като цяло отбора ви е идеален пример за това как 14 човека (11 в червено и 3 в жълто) са по-добри от 11 противникови състезатели.
Последна промяна от LevskiZavinagi на 24 яну 2013 16:39, променено общо 1 път.

Ако на мястото на Азар беше Рууни, нямаше ли да реагира по същия начин?
Не! Рууни е много добър човек и никога не би посегнал на дете!
Добре, вярвай си. Питай и оня от Уигън дето отнесе лакът в главата, той ще ти потвърди.
Пич,сега видя ли се колко си смешен алогичен,наистина си доста ограничено момче..
rhaegar написа:Ми тва дето си цитирал не съм го писал аз
Да бе верно , като съм разчиствал съм направил грешка , сори

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
smoothc написа:Ако на мястото на Азар беше Рууни, нямаше ли да реагира по същия начин?Не! Рууни е много добър човек и никога не би посегнал на дете!Добре, вярвай си. Питай и оня от Уигън дето отнесе лакът в главата, той ще ти потвърди.
Пич,сега видя ли се колко си смешен алогичен,наистина си доста ограничено момче..
А, значи ако футболист на Суонзи беше затиснал така топката извън игра, а не това "дете", нещата щяха да са наред, така ли? Много избирателно подбираш

saffron написа:rhaegar написа:Ми тва дето си цитирал не съм го писал аз
Да бе верно , като съм разчиствал съм направил грешка , сори
Няма проблем

от цялата работа виждам само един ограничен индивид тук - smoothfc
rhaegar написа:smoothc написа:Ако на мястото на Азар беше Рууни, нямаше ли да реагира по същия начин?Не! Рууни е много добър човек и никога не би посегнал на дете!Добре, вярвай си. Питай и оня от Уигън дето отнесе лакът в главата, той ще ти потвърди.
А, значи ако футболист на Суонзи беше затиснал така топката извън игра, а не това "дете", нещата щяха да са наред, така ли? Много избирателно подбираш
Смешко,ти ме питаш за ситуацията с Азар от снощи и дали Рууни нямало да реагира като него...
Аз ти отговорих-Не! Рууни не би посегнал на дете!
И с този отговор се изчерпва въпроса.....но ти понеже си много умен,решаваш да ме контрираш,с крайно абсурдно и извън контекста на въпроса ти мнение.

Да,Рууни не постъпи правилно срещу Уигън,но не това е темата на въпроса ти,нали така?
smoothc написа:Смешко,ти ме питаш за ситуацията с Азар от снощи и дали Рууни нямало да реагира като него...
Аз ти отговорих-Не! Рууни не би посегнал на дете!
И с този отговор се изчерпва въпроса.....но ти понеже си много умен,решаваш да ме контрираш,с крайно абсурдно и извън контекста на въпроса ти мнение.![]()
Да,Рууни не постъпи правилно срещу Уигън,но не това е темата на въпроса ти,нали така?
Първо, аз не те обиждам. Ако се нервираш докато спориш не е хубаво за теб

Ти казваш, че Рууни е мнооого добър човек, който никога няма да направи нещо такова. Аз смятам обратното и ти давам като пример ситуация, която води до изграждането на това мое мнение.
Последна промяна от rhaegar на 24 яну 2013 16:54, променено общо 1 път.

yasen написа:от цялата работа виждам само един ограничен индивид тук - smoothfc
Леко си пообъркал никът,но останалото е вярно