Барселона и съдията - една друга басня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона и съдията - една друга басня
А това за билетите, го чух по новините на БТВ. Там винаги информацията е оскъдна, но на 95% вярна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Е как, ще е бил неокосен теренът на "Местая" преди финала. Доколкото си спомням, домакините заявиха,че теренът, ще се коси по два пъти на ден, от неделя до сряда и думите им, впоследствие бяха потвърдени от всякакви журналисти,които снимаха косачните машини и как косят
.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
fcb_bg написа:А това за билетите, го чух по новините на БТВ. Там винаги информацията е оскъдна, но на 95% вярна.
Ами там съм чувал доста пъти да дават грешни данни. Примерно, те бяха казали в една от емисиите си,че съдия за първия полуфинал ще е прословутия португалец, от който се опасяваше Пеп, в крайна сметка видяхме,че това е някакъв слух и съсвем друг човек свири двубоя
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Е как, ще е бил неокосен теренът на "Местая" преди финала. Доколкото си спомням, домакините заявиха,че теренът, ще се коси по два пъти на ден, от неделя до сряда и думите им, впоследствие бяха потвърдени от всякакви журналисти,които снимаха косачните машини и как косят.
На окосената, моя грешка. Но тезата ми, ми се се струва вярна, че Гуардиола трябваше да намери лек.
Madridist написа:fcb_bg написа:А това за билетите, го чух по новините на БТВ. Там винаги информацията е оскъдна, но на 95% вярна.
Ами там съм чувал доста пъти да дават грешни данни. Примерно, те бяха казали в една от емисиите си,че съдия за първия полуфинал ще е прословутия португалец, от който се опасяваше Пеп, в крайна сметка видяхме,че това е някакъв слух и съсвем друг човек свири двубоя
Ами, аз това не съм го чувал там, явно не съм гледал емисията. Но едва ли са казали "назначения съдия" или нещо от сорта, защото абсолютно навсякъде пише "според слуховете" и подобни...
http://www.gol.bg/realmadrid/2011-05-03/600-fenove-posreshtnaha-real-v-barselona.104030
Отпуснатите билети за феновете в Мадрид, бяха нито повече, нито по-малко от 4000 броя, Мадридист. Все пак това е инфо от наш сайт, но предполагам ,че цифрите са копирани правилно.
Отпуснатите билети за феновете в Мадрид, бяха нито повече, нито по-малко от 4000 броя, Мадридист. Все пак това е инфо от наш сайт, но предполагам ,че цифрите са копирани правилно.
В Испания на Класиките, почти няма фенове от гостувашия отбор(в границите 500-1000 максимум) ,като това се прави от съображения за сигурност. По правилник на УЕФА , за мачовете от евротурнирите,за гостуващата агитка, се отпускат 5% от капацитета на стадиона. На 98 000, идват малко по-малко от 5 000. Естествено, отборът гост,може да поиска и по-малка бройка билети. Ако наистина има не взети билети от страна на Реал Мадрид, не вярвам да има нещо общо с Моуриньо , слабата игра срещу Сарагоса и т.н. , а по-скоро от съображения за сигурност . Все пак, говорим за Каталуния 
Madridist написа:В Испания на Класиките, почти няма фенове от гостувашия отбор(в границите 500-1000 максимум) ,като това се прави от съображения за сигурност. По правилник на УЕФА , за мачовете от евротурнирите,за гостуващата агитка, се отпускат 5% от капацитета на стадиона. На 98 000, идват малко по-малко от 5 000. Естествено, отборът гост,може да поиска и по-малка бройка билети. Ако наистина има не взети билети от страна на Реал Мадрид, не вярвам да има нещо общо с Моуриньо , слабата игра срещу Сарагоса и т.н. , а по-скоро от съображения за сигурност . Все пак, говорим за Каталуния
Еха, още малко ще изкараш полицията и стюардите в Барселона виновни, че не могат да подсигурят 4000 фена, а само 2500. Стига, де, уж Меган е адвоката.
Ами не мога да ти кажа причината, просто давам някакви предположения. Но не вярвам да е заради Моуриньо. Относно феновете, както в Мадрид има фенове на Барселона, така и обратното.Хората си сменят постоянно жителството, от един град отиват в друг търсейки по-добра работа, образование и т.н. Примерно в Каталуния, има 22 фенклуба Pena Madridista. В Мадрид също има фенклубове на каталунците. Въпреки всичко,достатъчно мачове си гледал и знаеш,че каквито и съображения за сигурност да се приемат,който е решил да прави простотии, ще ги прави, ако ще и цялата армия да охранява. И говоря разбира се, не толкова за самия стадион, а по-скоро за района около него 
- milan199440barca
- Контакти:
Направих си удоволствието да не гледам мача и сега не съжалявам, като прочитам мненията. Мисля да пропусна и финала, въпреки че симпатизирам на Манчестър, без да съм им фен.

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!