Dani написа:Само 2 точки от тоя кръг!Нещо не ми върви напоследък в играта!
И аз с тези точни резултати, все греди удрям!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:Само 2 точки от тоя кръг!Нещо не ми върви напоследък в играта!
Udoji90 написа:Аз преди днешния мач имах 7 точки от кръга. За Том 0-0 Анжи би трябвало да получа още 2, понеже съм дал прогноза 1-1. Това още веднъж ме навежда на мисълта, че при прогнозиране на равен резултат, няма как да вземеш само 1 точка, а винаги 0, 2 или 3.
tatusindo написа:Ти си гений бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Udoji90 написа:Аз преди днешния мач имах 7 точки от кръга. За Том 0-0 Анжи би трябвало да получа още 2, понеже съм дал прогноза 1-1. Това още веднъж ме навежда на мисълта, че при прогнозиране на равен резултат, няма как да вземеш само 1 точка, а винаги 0, 2 или 3.
Blue_Girl написа:Udoji90 написа:Аз преди днешния мач имах 7 точки от кръга. За Том 0-0 Анжи би трябвало да получа още 2, понеже съм дал прогноза 1-1. Това още веднъж ме навежда на мисълта, че при прогнозиране на равен резултат, няма как да вземеш само 1 точка, а винаги 0, 2 или 3.
Щом мача е завършил 0:0, а ти си го дал 1:1, получаваш 1 точка, а не 2.
Ако си познал това 0:0 вземаш 3 точки.
Това са правилата!
Blue_Girl написа:Udoji90 написа:Аз преди днешния мач имах 7 точки от кръга. За Том 0-0 Анжи би трябвало да получа още 2, понеже съм дал прогноза 1-1. Това още веднъж ме навежда на мисълта, че при прогнозиране на равен резултат, няма как да вземеш само 1 точка, а винаги 0, 2 или 3.
Това са правилата!
Udoji90 написа:Blue_Girl написа:Udoji90 написа:Аз преди днешния мач имах 7 точки от кръга. За Том 0-0 Анжи би трябвало да получа още 2, понеже съм дал прогноза 1-1. Това още веднъж ме навежда на мисълта, че при прогнозиране на равен резултат, няма как да вземеш само 1 точка, а винаги 0, 2 или 3.
Това са правилата!
Да, разбрах. Бях се объркал, защото в една друга игра във форума се даваха 2 точки за позната разлика.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:За Бундеслигата също беше така, ама тя умря играта там, за съжаление.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта