haha написа:На всеки трезвомислещ човек му е ясно,че в момента Примерата е по-качествена от Премиършип.Всичко останало е чесане на езици.
Значи , който мисли ''Висшата Лига'' за по-силна не е наред с главата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:На всеки трезвомислещ човек му е ясно,че в момента Примерата е по-качествена от Премиършип.Всичко останало е чесане на езици.
Ballancee написа:Да, точно това означава! Победител не го съдят, той е победител, следователно е най-добрият, без значение как се е докопал до финала!
Това отваря един друг въпрос отнасящ се за Интер макар със за някой ''грозен стил'' те напълно заслужено са взели купата миналият сезонпоне като следвам линията на разсъжденията ти . А ти съдиш Интер ,че е играл всичко но не и футбол миналият сезон , май долавям противорече в теб !
![]()
Ballancee написа:Не разбрах какво искаш да кажеш с това дали конкуренция между ''слабаци'' прави класата на даден шампионат , какво имаш в предвид ?
Имаш в предвид ,че отборите в Испания който са след 8-мо място могат да са си слаби и пак ''Ла Лига'' да е ''Номер 1'' ??
MCMXIII написа:Друг въпрос е, кое първенство е по- интересно! За момента ВЛ е N 1 по сила. Просто се питам, колко дълго ще се задържи така![]()
П.П дано не съм ви досадил с моето неутрално мнение
Ballancee написа:някой английски отбор не стане най-силен..., или поне по-силен от всеки един испански отбор
Пак ще трябва да те върна на зад.
Ливърпул беше най-добър от всички когато вдигна КЕШ-а в Истанбул 2005-а година.
Манчестър Ю беше най-добрият отбор през 2008-а година тогава си мисля ,че именно ''червените дяволи'' елиминираха Барселона на Франк Рийкард със една категорична игра.
някой английски отбор не стане най-силен..., или поне по-силен от всеки един испански отбор
durex написа:Не съм съгласен,защото ако Барса играят в Италия,то съм на 1000% убеден,че ще си взимат мачовете по-трудно,отколкото в Испания по простата причина че когато има сгъстена защита пред тях се чудят какво да правят с топката!!!! И неимуверно ще губят точки
Madridist написа:Ballancee ако погледнем последните 10 години, аз лично виждам две титли от ШЛ на Реал Мадрид(2000 и 2002) и две на Барселона(2006 и 2009). Английските отбори имат две(2005 и 2008). Да не говорим,че през 2000 година финалът си беше изцяло испански. Ако погледнем в турнирът за купата на УЕФА, там предимството отново е на испанските отбори- Валенсия, Севиля(два пъти) и Атлетико Мадрид,като през 2007 отново напълно испански финал(Севиля-Еспаньол). А защо не видим и националните отбори- футболистите от Примера са настоящ европейски и световен шампион по футбол. Относно конкуренцията си казах мнението и го показах с примери-има една дузина първенства(Холандия, Франция, Русия),където се борят по няколко отбора за титлата,но това прави ли ги по-силни от Ла Лига. Да не говорим,че за да станеш шампион на Испания е в пъти по-трудно отколкото на Германия или Италия. Значи едно е да ти е конкурент за титлата Майнц 05,Хановер 96 или Наполи,много ама много по-различно Барселона.Също така, по отношение на звездите,мисля,че в момента Примера също е пред всички останали. Двете най-големи футболни звезди на тази игра в момента(Меси и Роналдо) са част от Примера дивисион. Относно класацията е ясно,че Английското първенство в България е по-гледано, има най-много почитатели, поради една дузина причини(всеки има Диема,но не всеки ТВ+), по-добра реклама,предлагане и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта