Поне 73 жертви на мач в Египет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Поне 73 жертви на мач в Египет

Мнениеот batmanlevski » 02 фев 2012 08:05

това е ужас !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2012 10:59

CTAHKO написа:Какво значи нагласено :roll: Някой е нагласил над 70 човека да са убити и над 1000 човека по болниците :?: :!: ;) Нали се сещаш че тези клубове не са от вчера и това не им е първата среща.Как така за толкова години до сега не е имало подобни инциденти :roll: Искаха демокрация,дадоха им я.

Понеже и аз използвах думата "нагласено" ще разясна какво искам да кажа. :) Имам предвид, че не изключвам това меле да е било предварително организирано от агитките! Знаело се е, че ще има малко полиция, влезли са с хладни оръжия на стадиона (а тов е НЕДОПУСТИМО) и ей го на резултата. ;) Надали така спонтанно се ходи с ножове и сигнални ракети на мач :roll:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 фев 2012 11:00

CTAHKO написа:
LUDAKIS написа:
теб те имам за един от интелигентните в този форум - чел си история .... "какво са няколко жертви за доброто на идеята .." това е мото на извратени хора по цял свят ...

В крайна сметка,възможно е и ти да си прав 8-) Целта оправдава средствата :!: Времето ще покаже за какво става въпрос .Но ако се окажеш прав, сам си направи сметката в какъв свят живеем и какви хора въртят този свят на малкия си пръст.

Аз съм си я направил .. и честно казано се моля да греша .. а за хората и малкия пръст - това е ясно за съжаление ...
Изображение

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 фев 2012 11:01

TodorT написа:
CTAHKO написа:Какво значи нагласено :roll: Някой е нагласил над 70 човека да са убити и над 1000 човека по болниците :?: :!: ;) Нали се сещаш че тези клубове не са от вчера и това не им е първата среща.Как така за толкова години до сега не е имало подобни инциденти :roll: Искаха демокрация,дадоха им я.

Понеже и аз използвах думата "нагласено" ще разясна какво искам да кажа. :) Имам предвид, че не изключвам това меле да е било предварително организирано от агитките! Знаело се е, че ще има малко полиция, влезли са с хладни оръжия на стадиона (а тов е НЕДОПУСТИМО) и ей го на резултата. ;) Надали така спонтанно се ходи с ножове и сигнални ракети на мач :roll:

Аз лично допускам и да е политически "нагласено" ... не искам да е така, но не изключвам варианта ..
Изображение

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 фев 2012 11:28

Интересно защо полицаите в началото нищо не се опитаха да направят, стоят строени и гледат :evil: :evil: :evil:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 фев 2012 11:37

Ненормалници :shock:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 02 фев 2012 12:04

Хора, четете малко и останалите форуми.То дори и феновете на Ал ахли си казват защо са били нападнати.
Някой потребител по-горе беше писал,че размириците станали заради съдийски грешки.Как ще е заради това след като домакинската публика нахлува и напада гостуващата , а отбора им печели с 3:1?
Тук за съжаление няма нищо футболно.То вече е по-лесно да убиеш човек на футболен мач, отколкото на улицата или където и да било другаде.
Най-гнусното е, че по СНН и другите новинарски медий прехвърлят проблема на футболни ХУЛИГАНИ отново...а не е това.
Защо са допуснати толкова много хора с уръжия да влезнат на стадиона?
На предишни мачове между тия два отбора е имало 5 пъти повече полиция, а сега?
След нахлуването полицаите само стоят и гледат...дори май има и убити полицаи.
И ако някой ми каже, че това не е нагласено...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2012 12:22

Като им е толко акъла на тия маймуни да се трепят-тяхна си работа!!! ;) ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”