Frankie Lampard написа:Марсилия предградие на Париж
Пак че не е написал обратното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Марсилия предградие на Париж
Янис Зику написа:Наскоро бях прочел, че следващите са Евертън, като някакъв чичко с пари избирал между тях и Блекбърн.
Аз най-много искам Валенсия да получат кранче с мангизи, защото толкова велик отбор е затрупан с финансови проблеми, макар те да са единствения отбор в Испания, който може да се конкурира поне малко на Барселона и Реал Мадрид.
Янис Зику написа:Наскоро бях прочел, че следващите са Евертън, като някакъв чичко с пари избирал между тях и Блекбърн.
Аз най-много искам Валенсия да получат кранче с мангизи, защото толкова велик отбор е затрупан с финансови проблеми, макар те да са единствения отбор в Испания, който може да се конкурира поне малко на Барселона и Реал Мадрид.
Пловдивчанин написа:Надявам се да е някой италиански отбор, някой като Торино, Фиорентина, Наполи...
AnalBreaker написа:Има слухове, че Левски ще е следващият отбор, закупен от шейхове. Отговаря на описанието - има градски съперник и този съперник е с по-големи успехи. Освен това отбора играе със сини екипи - син цвят има в екипите на Малага, ПСЖ, Сити
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта