Новият футболен клуб на арабските шейхове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
yuliyan
Контакти:

Re: Новият футболен клуб на арабските шейхове

Мнениеот yuliyan » 05 дек 2011 00:03

Frankie Lampard написа:Марсилия предградие на Париж :lol:

Пак че не е написал обратното :lol:
YNWA

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 дек 2011 00:31

Наскоро бях прочел, че следващите са Евертън, като някакъв чичко с пари избирал между тях и Блекбърн.

Аз най-много искам Валенсия да получат кранче с мангизи, защото толкова велик отбор е затрупан с финансови проблеми, макар те да са единствения отбор в Испания, който може да се конкурира поне малко на Барселона и Реал Мадрид.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 дек 2011 01:15

Янис Зику написа:Наскоро бях прочел, че следващите са Евертън, като някакъв чичко с пари избирал между тях и Блекбърн.

Аз най-много искам Валенсия да получат кранче с мангизи, защото толкова велик отбор е затрупан с финансови проблеми, макар те да са единствения отбор в Испания, който може да се конкурира поне малко на Барселона и Реал Мадрид.

Бих искал да видя Евертън с пари ама надали, имат прекалено много традиции за такива проекти. Мойс ако не друго е заслужил да получи солидни пари за трансфери.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 дек 2011 02:05

Янис Зику написа:Наскоро бях прочел, че следващите са Евертън, като някакъв чичко с пари избирал между тях и Блекбърн.

За Валенсия съм съгласен, уникално симпатичен отбор, успяха да изкарат такива играчи като Виля и Хуан Мата, но нямаше как да ги задържат заради финансовото си състояние ... А и испанското се нуждае от 3-ти наистина силен тим, а не да е винаги двубой между Барса и Реал :roll:
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 05 дек 2011 08:00

Пловдивчанин написа:Надявам се да е някой италиански отбор, някой като Торино, Фиорентина, Наполи...

С мафията в Неапол ще им е малко трудно :mrgreen:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 05 дек 2011 08:21

Има слухове, че Левски ще е следващият отбор, закупен от шейхове. Отговаря на описанието - има градски съперник и този съперник е с по-големи успехи. Освен това отбора играе със сини екипи - син цвят има в екипите на Малага, ПСЖ, Сити
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 05 дек 2011 09:09

Ще си направят отбор в Ирландия. Хем без проблем (и 200 милиона) ще си имат шампион, хем взимат фенове доказани бойци (стрелци).

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 дек 2011 09:12

Валенсия трудно ще ги купи някой богаташ и въобще трудно някой богаташ би купил отбор от Испания, защото отборите извън Барса и Реал не генерират голяма печалба. За сравнение италианския и английския или дори немския еквивалент на Валенсия генерира повече печалба .

Колкото до Евертън ме хвана яд,че арабите на Сити не купиха Евертън, защото Евертън са по-голям клуб .

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 05 дек 2011 09:26

AnalBreaker написа:Има слухове, че Левски ще е следващият отбор, закупен от шейхове. Отговаря на описанието - има градски съперник и този съперник е с по-големи успехи. Освен това отбора играе със сини екипи - син цвят има в екипите на Малага, ПСЖ, Сити

[offtopic]Това ми хареса :lol: :lol:[/offtopic]
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 05 дек 2011 10:04

Пари, не футболна магия. Не мерси.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Футбол - Свят”