Рафаел Бенитес - некадърен и нагъл!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Рафаел Бенитес - некадърен и нагъл!

Мнениеот Udoji90 » 14 окт 2011 12:47

Относно изказването на Бенитес бих подчертал най-напред, че е много вероятно думите му да са изопачени. Ако все пак го кезал, хич не е прав, а дори да беше, не му прави чест да говори такива неща за свой колега.
Относно твърдението, че е некадърен, също не съм съгласен. С Ливърпул спечели ШЛ в най-голямата криза на отбора, в Интер с нищо не е бил по-слаб от много други треньори на този отбор в последните години, тъй като само при Специалния Интер беше силен, а и имайки предвид, че съм фен на Валенсия, имам огромни симпатии и само добри спомени от този човек!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 окт 2011 12:56

канарче написа:[

Виждам, че си малък, нормално да не помниш гръмкия провал на предишния "галактически" експеримент. Големи имена - отбор никакъв.

Галактико стартира през 2000 година с привличането на Луиш Фиго и завърши през 2006 с оттеглянето на Флорентино Перес. В първите три години, отборът спечели две титли на Испания, две суперкупи на Испания, една ШЛ, световен клубен шампион, суперкупа на Европа. Ако това е постигнато с никакъв отбор и е било провал :roll: Махането на Дел Боске и освобождаването на Макелеле, бяха сред основните причини този отбор да не продължи успехите си. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 окт 2011 13:32

Бенитес: Юнайтед има успех заради парите, не заради Фъргюсън

Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че парите, с които разполага Манчестър Юнайтед, а не личността на сър Алекс Фъргюсън, са причината за успеха на клуба в последно време.

Рафа,сериозно се е заблудил,но нека не го съдим...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 окт 2011 13:38

Без да защитава Бенитес не мисля че точно фенове на футбола могат да му слагат епитети "некадърен". Бенитес си има своите успехи като треньор , и то не са никак малко !!!
Примерно САФ,Моу или Пеп да кажат че Бенитес е некадърен и нагъл бих го приел но фенове на Ман. Ю засегнати от някаква списана статия.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 окт 2011 14:33

drvasko98 написа:
канарче написа:Тогава Барса не бяха нищо особено, а Реал си бяха откровено посмешище ;)

Реал на Зидан, Фиго, Роналдо и Роберто Карлош били посмешище, чувате ли форумни приятели

2004 когато Рафа стана шампион, Реал не преживяваха най-силните си години, дори тръгваха на долу,а Барса точно тогава градяха големия си отбор с Рийкард. 2002 успеха бе по- ценен.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 14 окт 2011 14:36

Аз по принцип имам доста забележки към Бенитес. Но все пак. Все пак той стана шампион с Валенсия, а след две години Барса взеха ШЛ. Хайде да не казваме, че не са били нещо особено. За Реал също смее ли някой да каже нещо. Каквито и да са, Барса и Реал са си Барса и Реал и да ги изпревариш с който и да е отбор е нещо голямо. В Ливърпул не спечели титла. Ами колко беше в Ливърпул? Четири, пет години. Ами в началото на периода си в Юнайтед и САФ трябваше да чака толкова докато спечели първата. Не бил вкарал редовен гол на Челси. Ами Челси вкара ли? Два пъти великия Моу се среща с него на полуфинал и двата пъти губи. Да нямаше късмет, но той защо остави нещата да се решат от късмета? Финала с Милан който спечелиха също беше с голям късмет. Но Ливърпул игра и още един финал отново с Милан който загуби, но там беше по-добрия отбор. Обаче тогава пък един късметлийски рикошет в гърба на Пипо Индзаги помогна на Милан. За Интер. Ами факта, че Моуриньо се изниза от там веднага след финала говори, че той е преценил по нататъшните перспективи пред този отбор като нулеви. Каквото и да говорим Бенитес е добър треньор. Един от най-добрите, макар и не идеален. Да сега е в лош период, но много треньори са имали такива.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 14 окт 2011 15:31

Не че нещо, но ето и статистика за направени в Ливърпул и Манчестър Юнайтед покупки на играчи отнесени към периода 2004-2010:
Манчестър Юнайтед ~£ 183 800 000
Ливърпул ~£ 247 730 000
Източник: http://www.transferleague.co.uk/

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 окт 2011 15:35

Да Ливърпул при Бенитес изхарчиха повече пари от САФ.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 окт 2011 16:31

хаха поредната забавна тема..... Не намирам логика някои да оспорва качествата на Бенитес ! Успехите му материализирани в купи вече са посочени, но се изненадвам, че някой фен на Ливърпул не е задал няколко въпроса като: Кой направи ДжерарД това което е ?(като бек и вътрешен халф беше футболист второ качество!); Кой направи Торес топ нападател?; Кой изнамери/наложи във футбола Диркаут , Масчерано , Алонсо , Агер ? Всички, които познавам се гавриха, че в Ливърпул играел Лукас Лейва , а сега, кой е твърд титуляр в средата на терена(заради него разкараха Акуилани и Мейрелеш , а Хендерсън е резерва, ако не го мъчат от дясно)? Кой показа как да се спре "най-добрия футболист в историята" и това правят и до днес с/у него (е когато играе на фланга иначе 2009г. зад нападателя и МЮ не можаха да го спрат, но примерите, че решението на Рафата да ползва десен бек от ляво си работи с/у Меси)?
Бенитес е далеч от съвършенството и смяната на около 15-16 футболиста като бекове за неговия престои в Ливърпул го доказва. Трансфери на Бабел , Крауч и Риера бяха....
Аз не споделям мнението му за САФ , но няма да го псувам, че е казал това което мисли. Не ми харесваше, че миналата година САФ дрънкаше преди мачовете с ЧЕЛСИ от ШЛ , че "сините" са имали късмет на финала 2008г. в Моска , но не съм тръгнал да го псувам и да му обяснявам колко е некадърен нали? А и нещо друго: Бенитес говори за целия престои на САФ , а не само когато той е бил там! Да ги сравняваме е смешно! Нямат равен старт за да правим изчислителни сметки! А и още един въпрос: виждалилисте по-слаб шампион в ШЛ от Ливърпул 2005г.? Рецитал на тактическата дисциплина + нямаше нищо общо с традициите на Ливърпул, които са уж са "само в атака"!

ПП Реал М не станаха ли "Галактико " след идването на ФП(мисля, че тогава почнаха да им викат така) ? Защо се слагат успехи от ерата преди него? Иначе съм съгласен, че с освобождаването на Макелеле и Дел Боске баланса в Реал М липсваше както и 10 ШЛ !
Последна промяна от Sardukar на 14 окт 2011 18:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”