Може да съм от Ливърпул ама на мен Шкъртел повече ми прилича на наркоман даже и на дилър.Просто и той е нашарен като затворник,и самото му изражение е като на закоравял рецидивист.
Всичко е възможно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Може да съм от Ливърпул ама на мен Шкъртел повече ми прилича на наркоман даже и на дилър.Просто и той е нашарен като затворник,и самото му изражение е като на закоравял рецидивист.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bultras4e написа:gilento93 написа:Може да съм от Ливърпул ама на мен Шкъртел повече ми прилича на наркоман даже и на дилър.Просто и той е нашарен като затворник,и самото му изражение е като на закоравял рецидивист.![]()
![]()
А Йоси Бенаюн има вид , все едно излиза от хаус парти след 10 амфети
CTAHKO написа:Ами Крейг Белами,дето постоянно се оглежда нервно и се чуди с кой да се сбиеТоя трябва да мутрата на дилърите
Gil-galad написа:Е браво...само играчи на Ливърпул изброихте![]()
![]()
Единствения вероятен от дотук изброените е Бабел, защото както пише в статията играча вече не играе в Англия...демек играч продаден пред последните 3-4 трансферни прозореца извън Англия и то за сериозни пари според статията....
Като нищо може да се окаже CR7...
![]()
Само онези джентълмени на острова знаят със сигурност...
gilento93 написа:Gil-galad написа:Е браво...само играчи на Ливърпул изброихтеЕдинствения вероятен от дотук изброените е Бабел, защото както пише в статията играча вече не играе в Англия...демек играч продаден пред последните 3-4 трансферни прозореца извън Англия и то за сериозни пари според статията....
Като нищо може да се окаже CR7...
![]()
Само онези джентълмени на острова знаят със сигурност...
Аз съм изброил и други играчи ама какво да ги направиш "мърсисайдци",че така си изглеждат.
Въпросният играч по-късно е продаден от своя клуб в многомилионна сделка, но новият му отбор не е разбрал за теста, разкрива телевизионно разследване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта