Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?

Мнениеот smoothc » 12 сеп 2011 12:18

Може да съм от Ливърпул ама на мен Шкъртел повече ми прилича на наркоман даже и на дилър.Просто и той е нашарен като затворник,и самото му изражение е като на закоравял рецидивист.

Всичко е възможно :)
Последна промяна от smoothc на 12 сеп 2011 12:23, променено общо 1 път.

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 12 сеп 2011 12:18

Ще е новина ако намерят играч, който да не е вземал кокаин.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2011 12:19

Ами Крейг Белами,дето постоянно се оглежда нервно и се чуди с кой да се сбие :) Тоя трябва да мутрата на дилърите :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 сеп 2011 12:20

bultras4e написа:
gilento93 написа:Може да съм от Ливърпул ама на мен Шкъртел повече ми прилича на наркоман даже и на дилър.Просто и той е нашарен като затворник,и самото му изражение е като на закоравял рецидивист. :lol: :lol: :lol:

А Йоси Бенаюн има вид , все едно излиза от хаус парти след 10 амфети :mrgreen:

И той може да е.Но не се знае дали не е Тевес или господина от Манчестър.Все пак като взимаш стимуланти играеш по-добре а те двамата станаха голмайстори на лигата.Мен ме съмнява и ДРОГбА.Всеки мач тича като кон и не се изморява.Абе като се замисля на всеки може да му се намерят някакви подобни симптоми,така,че спирам с догатките. :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 сеп 2011 12:22

Е браво...само играчи на Ливърпул изброихте :lol: :lol: :lol: Единствения вероятен от дотук изброените е Бабел, защото както пише в статията играча вече не играе в Англия...демек играч продаден пред последните 3-4 трансферни прозореца извън Англия и то за сериозни пари според статията.... :) Като нищо може да се окаже CR7... :lol: :lol: Само онези джентълмени на острова знаят със сигурност...
Последна промяна от Gil-galad на 12 сеп 2011 12:22, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 сеп 2011 12:22

CTAHKO написа:Ами Крейг Белами,дето постоянно се оглежда нервно и се чуди с кой да се сбие :) Тоя трябва да мутрата на дилърите :lol:

Даммммммммммм. :lol: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 сеп 2011 12:23

Gil-galad написа:Е браво...само играчи на Ливърпул изброихте :lol: :lol: :lol: Единствения вероятен от дотук изброените е Бабел, защото както пише в статията играча вече не играе в Англия...демек играч продаден пред последните 3-4 трансферни прозореца извън Англия и то за сериозни пари според статията.... :) Като нищо може да се окаже CR7... :lol: :lol: Само онези джентълмени на острова знаят със сигурност...

Аз съм изброил и други играчи ама какво да ги направиш "мърсисайдци",че така си изглеждат. :)

firestarter23
Контакти:

Мнениеот firestarter23 » 12 сеп 2011 12:24

Накрая ще се окаже,че говорят за Муту :mrgreen:
Последна промяна от firestarter23 на 12 сеп 2011 12:25, променено общо 1 път.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 сеп 2011 12:25

gilento93 написа:
Gil-galad написа:Е браво...само играчи на Ливърпул изброихте :lol: Единствения вероятен от дотук изброените е Бабел, защото както пише в статията играча вече не играе в Англия...демек играч продаден пред последните 3-4 трансферни прозореца извън Англия и то за сериозни пари според статията.... :) Като нищо може да се окаже CR7... :lol: :lol: Само онези джентълмени на острова знаят със сигурност...

Аз съм изброил и други играчи ама какво да ги направиш "мърсисайдци",че така си изглеждат. :)

Абе има нещо такова наистина :lol: Ама явно такива ги харесват наще мениджъри :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 12 сеп 2011 12:26

Въпросният играч по-късно е продаден от своя клуб в многомилионна сделка, но новият му отбор не е разбрал за теста, разкрива телевизионно разследване.

Кристиано или Торесиньо :D

Върни се в “Футбол - Свят”