Ливърпул чупи трансферния си рекорд със Серхио Агуеро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Proteccao
Контакти:

Re: Ливърпул чупи трансферния си рекорд със Серхио Агуеро

Мнениеот Proteccao » 09 юни 2011 16:26

crazy_one написа:
Proteccao написа:В грешка съм, за Мата коефицента е 8/11, за Агуеро е 1/3 (4.0)

Може би имаш предвид 3/1 за Агуеро, защото за мен коефицент 1/3 отговоря на 1.33 т.е. шанса е много голям да го привлечем.

Моето мнение е че нямаме нужда от него, добър играч е, но първо трябва да се вземат няколко футболисти в халфовата линия и защитници.
Не си струва толкова много пари за нападател (колкото и да е добър), като си имаме Керол, Суарес и Каут.

Мда, прав си. Объкрал съм местата :) Както и да е, според букитата Ливърпул в момента са фаворити за подписите на Адам, Хосе Енрике и Мата

haha

Мнениеот haha » 09 юни 2011 16:35

Дойдат ли Агуеро и Мата не ми се мисли :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 юни 2011 16:36

Пичове, по принцип не вярвам, че можем да го вземем. За него се говори от около месец. Но ако успеем да го вземем ще направя парти вкъщи.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 09 юни 2011 16:39

Liverpool forever_95 написа:Пичове, по принцип не вярвам, че можем да го вземем. За него се говори от около месец. Но ако успеем да го вземем ще направя парти вкъщи.

Ще чакаме покана за партито - мацки и пиячка да подсигуриш :mrgreen:
Абсурден трансфер според мен, Кун-чо даже не е намеквал за мерак да заиграе на Анфийлд, а Абрамовичовата чета се облизва за него от бая време.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 09 юни 2011 16:52

Наистина ще е супер трансфер - Агуеро и това момче Джордън Хендерсън ще са доста добри покупки, Краля знае кое е най-добре за клубЪТ!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 09 юни 2011 16:55

Neftochimic1892 написа:По-скоро не го изкам . Въпреки ,че е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН нападател , предпочитам да вземем Азар + някое младо момче !

Правилно !!! Защо не "вземеТЕ" Спас Делев млад, евтин... /ние сме си ние,вие сте си вие а те са си ТЕ, и са мнооого далеч от нас :) /
Бъзикам се, ама не съвсем ;)
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 09 юни 2011 17:27

Добре де къде я видяхте тази информация ?
Този трансфер е малко вероятен според мен, Сити и Челси трудно ще го изпуснат ако реши да се маха от Мадрид.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2011 20:39

Кун не е за ВЛ! Там ще му счупят краката и почти няма да играе заради контузиите от безкрайните балтии на острова! Каквото се случи на Торес - от доста обещаващ нападател стана абсолютна мишка заради безкрайните контузии същото чака и Кун ако от Атлети отиде във ВЛ. За капак Кун ще мине точно по стъпките на Торес --> от Атлети в Пул!
Стане ли този трансфер реалност... забравте за Кун! Ще стане поредният супер добър играч, чиято кариера е провалена, защото е отишъл на острова! Тия от ВЛ трябва да се научат да спрат да прецакват кариерите на играчите... не им ли стигат Шевченко, Форлан (той поне възкръсна в Испания), Верон, Торес и тн... - все отлични играчи, които след като отидоха на острова и последва огромен спад в играта им!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”