vaskonti написа:Madridist написа:vaskonti аз лично не се правя на защитник нито на етиката,нито на морала. Но все пак, когато си публична личност, трябва да се държиш като такава. Във вкъщи си прави каквото решиш,но когато даваш интервюта или си на публични места, трябва да имаш едно на ум, как се държиш и какво правиш.

Знаеш ли, мога да се обзаложа, че 99% от хората, които мразят Ицо са от България и Мадрид, а едва ли има държава по света, където да не знаят кой е той! Това едва ли може да се отрече, така ли е? На какви мисли те навежда това?
Ама аз да съм му отрекъл,че е гениален футболист. Напротив,
подчертавам още веднъж,че за мен това е най-успелия и добър български играч, уважавам го,защото е постигнал всичко благодарение на талант и труд. Но все пак,когато се държи като простак, не виждам,защо трябва да има вето и да не можем да го коментираме. Специално в това интервю, той не е казал нищо обидно,дори напротив на мен ми направи много добро впечатление с мнението си за Моуриньо. На черното бяло не мога да кажа.
[offtopic]А да ти кажа и в Германия хич не го обичат. Едва ли някога ще забравят гола му на световното в Америка

[/offtopic]