Vojdek написа:megan fox написа:Когато някой друг отбор има играч, който не веднъж, случайно да вкара 40+ гола, а да го направи няколко пъти под ред ми се обади! Когато някой успее да надиграе с АТАКУВАЩ футбол Барса, ела ми се обади! Не случайно всички искат да избягват Барса и не искат да се надиграват с нея! Барса търкаля топката по ширината на терена по Ен на брой пъти, защото съперника се е наврял в собственото си наказателно поле и се е окопал с 10 човека в него!!! Ето заради това, за да ги накара да се размърдат малко, че да отворят малко пространство за атаки! Виж, когато съперника не се затвори в своята половина на терена какво става! За справка питай оня дето визираш, че само той съзидавал и дето получи най-звучният си шамар в цялата си специална кариера на Камп Ноу - 5:0!!! Толкова много бой Жозе никога не беше ял и никой друг не можеше да му нанесе!!! - а това последно само по себе си доказва, че всичко, коео си написал е една огромна глупост!!!
Айде със здраве и когато се научиш да разбираш от футбол, тогава коментирай!!!
E, ти си огромен разбирач.Когато вземат да си намерят поне още 10 отбора, които да могат да играят футбол в това хипер-интересно първенство, тогава да им мериме голчетата на тия свръх-звезди.Що за глупост е това третия в класирането да е на 16 точки от втория?В кое първенство го има това?Само шотландското.Жалка картинка.Това не е първенство.Това е 2 шампиона с добавка 18 спаринг партньора.Пълна глупост.И не ме разбирай погрешно, но това си проличава във всеки по-сериозен мач на Барселона.С Челси, с Интер, сега с Арсенал, с Милан.В три от тези мачове, ако не бяха съдиите..."bye bye cl".A срещу Интер, дори и съдията не ги спаси.
Да беше веднъж - случайност.Два пъти - случва се, ама то всяка година си е тенденция.
И не ми ги привеждайте тия глупости за голямата атака.Като са най-силният атакуващ отбор защо не биха Интер миналата година?Или защитата не е част от футбола?Или истината е проста.Че ако е защитата на Хихон - нема проблеми баце.Ако е защитата на някой сериозен отбор - пак няма проблеми.Излиза Шави - влиза Йовребрьо,излиза Иниеста - влиза Бусака и готово.То всъщност автора на темата е трябвало да я насочи не към медиите, а към такива като теб.Рабирачев.
Ами за твое лично инфо... въпросният играч дето голчетата му в Примера се правят лесно също така последните 2 години е голмайстор на ШЛ!!! Защо не е някой друг, ами е точно Меси?! Този сезон аржентинеца отново води с 8 гола (но поне засега има още двама с по толкова).
А да говориш за съдии, след като срещу Интер ни порязаха така явно е смешно! Мача с Челси.. казвал съм десетки пъти мнението си, поразрови се и ще го разбереш! Мача с Арсенал... точно пък техните фенове имат най-малко основание да циврят, че миналата година каква дузпа им беше подарена??! А?! А колкото до червеният картон на ван Перси... той трябваше да го получи още първото полувреме за удар без топка в лицето - това не го забравяй!!!
Та версията ти яко издиша! Отделно и Арсенал, и Челси, и Интер се бяха яко окопали в техните половини на терена! Защо не се пробваха да играят така, както го направи Реал на Камп Ноу?! Защото резултата щеше да бъде същият - 5:0!!! - това не го забравяй! След като Жозе не успя да се надиграва с нас с АТАКУВАЩ футбол, никой не може!