Шампионска Лига и Лига Европа по ТВ2 Догодина !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Шампионска Лига и Лига Европа по ТВ2 Догодина !

Мнениеот Blue_Lion » 04 дек 2008 12:51

plamen etov написа:
Blue_Lion написа:Вече не пишат ;) хахахах Бахти малоумниците,ние пускаме тема за Футбол,тия го обръщат на простотия !!! Бе дано дават повече мачове,щото Шампионската Лига е уникален турнир ! Те Бтв дават 2 мача,ма единия е на запис...така,че тия могат да дават 2 мача LIVE ;) Дано само коментаторите им са по-добри от тия за Българския футбол щото те не ме кефат толкова много,но опр са по-добри от тия по Канал 1 ! Виж Алекси Сокачев и Петър Делов ми харесват как си вършат работата...еххх ако поканят Томислав Русев и Ники Александров отново...ще е супер,ама надали ;) Как да е,дано да е шоу до година ;)

ЩО БЕ БРАТЛЕ,ВАЖНОТО Е ДА ИМА КУПОН ВЪВ ФОРУМА :D :D :D НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ МОМЧЕТО НЕГО ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВЕНИ МАЧОВЕ ,А СЕ ВЪЛНУВА ЧЕ ТЕМАТА Е ПИСАНА ОТ ЛЕВСКАР!! :o :o :o А ТИ ГОВЕЖДИ МАНИПОЛАТОР ТАКЪВ МОЖЕЛИ ДА СКРИЕШ СИНИТЕ ГАЩИ НА АЗИС,СРАМ И ПОЗОР,АНАТЕМА АНАТЕМА ЗА ТЕБЕ ГОВЕДО ТАКОВА :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

КОМПЛЕКСАРЩИНАТА КРАЙ НЯМА !!! МАЛИЙЙЙЙ СА ЩЕ ГНИЯ В АДА РАЗБИРАШ ЛИ !!! КАК МОЖАХ ДА МАХНА ТЕЗИ ГАЩЕТА И ДА СЕ ВИЖДА САМО ФЛАНЕЛКАТА...ПРАВ Е КОЛЕГАТА(малко като жена кълнеш,ама айде от мен да мине ;) :D ) - АЙДЕ АЗ ОТИВАМ ДА СЪНУВАМ,ЗА ДА МИ СЕ СБЪДНЕ ПОЖЕЛАНИЕТО МУ ЗА ТОВА,ЧЕ ИЗВЪРШИХ ТАКЪВ ГРЯХ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 дек 2008 12:55

gogokoo написа:
Blue_Lion написа:
gogokoo написа:Какво се радвате толкова , че тв2 и ринг ще дават мачовете. Вярно те са по-добри от БНТ и Нова и БТВ , но най-вероятно ще я направят платена както стана с диема екстра. Но ще видим сега и да говорим няма смисъл, иначе е добре малка промяна защото Краси Минев го гледам от 10г по БТВ

Отностно ТВ2 да стане платена...съмнява ме,щото ще изпуснат много голяма аудитория,а Диема и Диема + по който дават английското първенство не са платени примерно а доста народ ги гледа ;)

не става въпрос за диема и аз се радвам ако не стане платена но нищо не се знае

Няма да стане платена брат,както каза колегата тя е национална,а и си представи хората от малките градове който искат да гледат футбол,ще трябва да плащат,а не всички ще могат => губят аудитория...а и интереса към родното първенство е малък,така,че няма да има кой да го гледа така ! Още повече,мачовете от ШЛ могат да се гледат по интернет или по чужди телевизий ! Така,че ТВ2 ще понесе големи загуби ако стане платена...и за това според мен няма да е ;)
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 дек 2008 12:56

Blue_Lion написа:
gogokoo написа:Какво се радвате толкова , че тв2 и ринг ще дават мачовете. Вярно те са по-добри от БНТ и Нова и БТВ , но най-вероятно ще я направят платена както стана с диема екстра. Но ще видим сега и да говорим няма смисъл, иначе е добре малка промяна защото Краси Минев го гледам от 10г по БТВ

Отностно ТВ2 да стане платена...съмнява ме,щото ще изпуснат много голяма аудитория,а Диема и Диема + по който дават английското първенство не са платени примерно а доста народ ги гледа ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 дек 2008 13:01

plamen etov написа:ОКЕЙ ЛЪВЧЕ ,В АДА ТИ Е МЯСТОТО,И ДА НАМЕРИШ ПЕПЕЛ ДА ПОСИПЕШ ГЛАВАТА СИ ,НАЙ МАЛКО :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Тоя малоумник,пусна специална тема за тая снимка !!!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 дек 2008 13:01

Диема Вижън също закупи телевизионни права за излъчване на мачовете от Шампионската лига за следващите три години - от сезон 2009/2010 до края на сезон 2011/2012, през пролетта на 2012. За първи път зрителите на Диема ще имат възможност да гледат подробно отразяване на Шампионската лига на УЕФА. По един мач всеки вторник и сряда вечер, когато има срещи и подробни репортажи от други мачове в същите вечери, ще бъдат излъчвани по Диема. Диема придоби правата за излъчване на живо на общо 112 мача на сезон от Шампионската лига на УЕФА - от груповата фаза, първите елиминации и четвърт финалите на първенството. Разликата с пакета на ТВ2 и Ринг е, че Диема има право на втори избор. Тоест правото на първи избор е на първите две телевизии. Диема ще излъчва други мачове, различни от избраните вече от ТВ2 и Ринг. Якоб Андерсън, изпълнителен директор на каналите Диема и Нова коментира: След успешното отразяване на Евро 2008 по Диема и излъчването на английската Висша лига по същия канал, логическа стъпка е закупуването на правата за Шампионската лига на УЕФА, първенството на най-добрите футболни клубове"

Ето още нещо ново !!!
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 дек 2008 13:08

Blue_Lion написа:
Диема Вижън също закупи телевизионни права за излъчване на мачовете от Шампионската лига за следващите три години - от сезон 2009/2010 до края на сезон 2011/2012, през пролетта на 2012. За първи път зрителите на Диема ще имат възможност да гледат подробно отразяване на Шампионската лига на УЕФА. По един мач всеки вторник и сряда вечер, когато има срещи и подробни репортажи от други мачове в същите вечери, ще бъдат излъчвани по Диема. Диема придоби правата за излъчване на живо на общо 112 мача на сезон от Шампионската лига на УЕФА - от груповата фаза, първите елиминации и четвърт финалите на първенството. Разликата с пакета на ТВ2 и Ринг е, че Диема има право на втори избор. Тоест правото на първи избор е на първите две телевизии. Диема ще излъчва други мачове, различни от избраните вече от ТВ2 и Ринг. Якоб Андерсън, изпълнителен директор на каналите Диема и Нова коментира: След успешното отразяване на Евро 2008 по Диема и излъчването на английската Висша лига по същия канал, логическа стъпка е закупуването на правата за Шампионската лига на УЕФА, първенството на най-добрите футболни клубове"

Ето още нещо ново !!!

Е ТОГАВА КЕФА ЩЕ Е ПЪЛЕН,И БЕЗ ТОВА ПОЧТИ НЕ ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕ ОТ УЕФА ПО -БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ, А ТАМ ИМА НЕ ПО-МАЛКО ЯКИ МАЧОВЕ !!!ОТ ТОВА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ ;) ;) ;) ;) ;) ;)
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 дек 2008 13:12

plamen etov написа:
Blue_Lion написа:

Ето още нещо ново !!!

Е ТОГАВА КЕФА ЩЕ Е ПЪЛЕН,И БЕЗ ТОВА ПОЧТИ НЕ ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕ ОТ УЕФА ПО -БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ, А ТАМ ИМА НЕ ПО-МАЛКО ЯКИ МАЧОВЕ !!!ОТ ТОВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Да,а и агитките там също са страхотни,а там няма забрана от УЕФА за показване на хореографий,факли и т.н. ! Поне аз не знам да има такава..определено ще е купон !!! Дано и Левски,ЦСКА,Литекс,че и Черно Море до година продължат по-нагоре за да може шоуто да е пълно :)
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 дек 2008 14:39

Ще има разнообразие и повече хубави мачове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2008 14:59

По новините на Канал 1 казаха,че те взели правата за уефа за 3 години напред и имат право да излъчват 15 мача ;) Тоест може би Уефа си я поделят Ринга и Канала,а шампионската лига я вземат ТВ2 и Диема ;)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 дек 2008 15:12

MORSKI написа:По новините на Канал 1 казаха,че те взели правата за уефа за 3 години напред и имат право да излъчват 15 мача ;) Тоест може би Уефа си я поделят Ринга и Канала,а шампионската лига я вземат ТВ2 и Диема ;)

МОРСКИ ТО РИНГ СА В ЕДИН ПАКЕТ С ТВ2 НО ПО ВАЖНОТОЕ ДА МОЖЕ ДА ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВЕНИ МАЧОВЕ!!!!!
модератор Локо Сф.

Върни се в “Футбол - Свят”