Вижте сектора на Звезда след издънка в Европа и шампионата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Вижте сектора на Звезда след издънка в Европа и шампионата

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2010 21:49

LS1914LS написа:
cska_90 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B8uygbDB0zk[/youtube]

Ние такова нещо даже и в Европа не правиме!! :evil:

Епа много ясно че не правите. Не откривате топлата вода, вие винаги сте били жалки :lol:
Но има и нещо позитивно в поста ти - поне си признаваш :)

Вие да не си мислите,че правите!
Изображение

LS1914LS
Контакти:

Мнениеот LS1914LS » 30 авг 2010 22:05

Аз пак питам кое точно е уникалното в клип, че дори и в Европа "не сме можели да направим такава атмосфера? Преди няколко дена пак бяхте пуснали някъв малоумен клип с феновете на Партизан този път и пак питах кое е невероятното и получих неадекватния отговор че в България не можело да видиш как целия стадион пее. Лично на мен ми писна от всички нихилистично настроени олигофрени. Като ви кефи вървете си в Сърбия деба...

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 30 авг 2010 22:07

Ооо тези са уникални, в България това никога няма да се случи, страшни са, заслужава си да идеш на техен мач дори и да е срещу по - слаб отбор.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 30 авг 2010 22:07

Там посещаемостта е по-голяма, агитките са по-големи и са много по-организирани ! Ето това е разликата между нас и тях (засега).

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2010 22:07

LS1914LS написа:Аз пак питам кое точно е уникалното в клип, че дори и в Европа "не сме можели да направим такава атмосфера? Преди няколко дена пак бяхте пуснали някъв малоумен клип с феновете на Партизан този път и пак питах кое е невероятното и получих неадекватния отговор че в България не можело да видиш как целия стадион пее. Лично на мен ми писна от всички нихилистично настроени олигофрени. Като ви кефи вървете си в Сърбия деба...

Знаеш ли кое???

Че това не е Европа,не е дори дерби, а е мач срещу отбор от долната половина!!!

КОга вие например сте създавали такава атмосфера срещу Спортист,Мездра или Пирин!!! :? :shock: :o

Кефела ме Сърбия- :evil: -напротив-но на бялото черно не можеш да кажеш!
Чакам отговора!
Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 31 авг 2010 00:51

LS1914LS написа:
cska_90 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B8uygbDB0zk[/youtube]

Ние такова нещо даже и в Европа не правиме!! :evil:

Епа много ясно че не правите. Не откривате топлата вода, вие винаги сте били жалки :lol:
Но има и нещо позитивно в поста ти - поне си признаваш :)

Също и ми е непонятно как може да съществуват българи, които да изпитват душевен оргазъм когато се кланят на някой друг :roll: Ние тва не можеме, тука тва го нема, те са много по-големи от нас и т.н., еми вие кво правите освен да си чешите клавиатурата и да пускате малоумни коментари гъзолизци такива?

Има ли тема в която вие левскарите да не се заядете с ЦСКА? (понеже усещам някаква липса на умствен потенциал, ти казвам, че това е риторичен въпрос) Много ви дойде самочувствието и се осирате, но още малко ви остава
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

LS1914LS
Контакти:

Мнениеот LS1914LS » 31 авг 2010 01:16

cska_90 написа:
LS1914LS написа:Аз пак питам кое точно е уникалното в клип, че дори и в Европа "не сме можели да направим такава атмосфера? Преди няколко дена пак бяхте пуснали някъв малоумен клип с феновете на Партизан този път и пак питах кое е невероятното и получих неадекватния отговор че в България не можело да видиш как целия стадион пее. Лично на мен ми писна от всички нихилистично настроени олигофрени. Като ви кефи вървете си в Сърбия деба...

Знаеш ли кое???

Че това не е Европа,не е дори дерби, а е мач срещу отбор от долната половина!!!

КОга вие например сте създавали такава атмосфера срещу Спортист,Мездра или Пирин!!! :? :shock: :o

Кефела ме Сърбия- :evil: -напротив-но на бялото черно не можеш да кажеш!
Чакам отговора!

Пич абсолютно съгласен съм, че си правят стабилна атмосфера срещу отбори от долната половина на таблицата. Спор няма. Виждам обаче че всички супер много обичате сравненията и постоянно съпоставяте България срещу Гърция, Сърбия, Габон и т. н. Та и аз да направя няколко такива. Първо - съмнявам се в Сърбия да пускат теми "Вижте какво правят феновете на Бока Хуниорс, Фенербахче, Скрита Сила и т. н. Няма такова нещо. Хората си гледат само тях си. Подкрепят си тяхното и това е, независимо какво е качеството му. В България естествено не е така. Те имат много добри школи - произвеждат млади играчи и ги продават в силни отбори. Подкрепят се взаимно. В който отбор отиде сърбин то след това отива и друг. Казват добри думи един за друг. В България естествено не е така, ние сме завистливи и си правим мизерии един на друг. И естествено след като си продават най-добрите играчи то първенството им е далеч по-слабото от българското. Те обаче не приказват "Ние сме най-слабите", "Няма да гледам нашето щото е смешно, а ще гледам английското, италианското и т.н". Гледат си тяхното. Съответно ходят им много хора. Тука повечето фенове са "Диема хуулс" Плюят постоянно, а същевременно не правят абсолютно нищо. То така е най-лесно разбира се. Нещо друго - ние имаме далеч повече поводи за национална гордост отколкото тях, но е точно обратното. Те са патриоти, ние сме нихилисти. А сме ги побеждавали във ВСЯКА ЕДНА ВОЙНА. Казвам го щото тука някои взеха да им се кефят и как "скочили дори на американците". България е може би единствената страна в света, в която да си патриот е нещо лошо. Другия веднага те сочи с пръст и ти казва че си прекалено краен, или пък че искал "да те свали на земята, понеже си летял в облаците". Ние сме най-големите песимисти на света, и разбира се твърдим че сме реалисти. Ти лично какво си направил за агитката на ЦСКА? Или да стоиш пред компа и да казваш тия правят адската атмосфера, а ние не можем, викаш е по-лесно? Същото важи и за голяма част от феновете. Съжалявам за дългия пост, някои неща не са точно по темата, но са свързани понеже всичко е до манталитет, народопсихология и т.н. Сега аз също очаквам отговора ти. А горния потребител, който от един пост съди за умствения ми потенциал дори не си заслужава да го коментирам. Тука всички сме "специалисти".

Върни се в “Футбол - Свят”