Защо Моуриньо ще се провали в Реал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Моуриньо ще се провали в Реал
Тази година Барса ще робуват на Реал. Няма какво да се лъжем. Примирете се отсега. Тази година май ще е и последната за Пеп.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
megan fox написа:durex написа:Аве ти до кога ще правиш сравнение само с един мач? Гледал ли си ни останалите мачове,че да твърдиш,че сме играли защитно!?!?!?!?! Един мач незначи нищо!!! А съм сигурен,че ако бяхме 11:11 срещу вас нямаше да играем така защитно просто трябваше да го сторим!!!
Ок, да забравим 1/2 финалите. Да не би през целият сезон да играхте супер атакуващо и открито?! От първата минута на всеки мач, с изключение на тия с Барселона да контролирахте владеенето на топката и да играхте само с мисълта за атака и красота на терена?!![]()
![]()
Пусни си Интер - Милан как с 9 души не спираме да атакуваме...
Много точно казано.Нямам какво да добавя.Може би 92 мин.-> 0 удара във вратата.sl321 написа:
Стига и ти повтаря с тая засада бе.На Пике в Барселона също имаше засада ама какво значение има.Да не говорим предишната година колко ви подпираха а да не говорим за мача с Чесли.А пък тогава играхте толкова грозно че нямам думи.Нямахте едно положение до гола който стана след явна съдииска грешка.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
durex написа:megan fox написа:Ако Мауриньо не спечели още в дебютният си сезон требъл с Реал той ще бъде уволнен!
Както отлично знаем за Реал не е нещо необичайно да уволняват треньорите си след шампионски титли, за справки Шустер и Капело (два пъти)! Да, отборите на Жозе печелят титли и отличия, но феновете на Бернабеу са не по-малко специални от Специалният! Те не искат да виждат как любимият им клуб печели мач след мач измъчено с 1:0 на мъка, супер грозно и защитно, играейки с 10 човека отзад през половината мач, а искат да виждат как клуба хем мачка всичко по пътя си, хем играе красиво и атакуващо! И този проблем Мауриньо не може да го реши! Самочувствието и егото му са прекалено големи, за да промени начините си на работа и да се откаже от грозният антифутбол, който налага в отборите си, а това на Бернабеу може да му бъде простено само при Златен Требъл и 2 победи в Ел Класико! Всичко друго ще бъде сметнато за провал от взискателната публика в Мадрид! (И сега фенове на Реал във форума да не ми обясняват, че това не е така, защото те са фенове на отбор, който не са гледали нито веднъж на живо и нямат никаква представа какво става на Бернабеу и какъв е манталитета на хората пълнещи този стадион!!! - замислете се защо бяха уволнени Капело и Шустер и едва тогава се опитайте да ми опонирате!)
А най-интересното е това, че дори при провален първи сезон и Перез да не уволни португалеца (нещо нехарактерно за сторителният предприемач), то Перез ще бъде с вързани ръце, защото реално властта е в ръцете на сосиата на клуба! Ако те пожелаят треньора да бъде махнат... - той просто е пътник! А ако президента на клуба направи глупостта да се опълчи на сосиата и да не изпълни техните желания... просто му се прави вот на недоверие и бива свалян от власт! - предимството на испанският модел на управление!
Така че Мауриньо да си опича акъла! Или да си завре защитният футбол в задника, или няма да бъде дълго време треньор на Реал!![]()
![]()
А Мауриньо без защитен футбол е един малоумен треньор, който за нищо не става! Не играели с 10 човека отзад той не може да спечели мач срещу силен съперник!
![]()
Аве ти до кога ще правиш сравнение само с един мач? Гледал ли си ни останалите мачове,че да твърдиш,че сме играли защитно!?!?!?!?! Един мач незначи нищо!!! А съм сигурен,че ако бяхме 11:11 срещу вас нямаше да играем така защитно просто трябваше да го сторим!!!
Ти на това защитно ли му викаш? Мразя Барса за да ги защитавам, но Интар играха глуха защита в рамкита на 135 минути(при пололожение,че двата мача продължават180мин)
Стига сте плакали. Като не ви харесва как играят не ги гледайите. Просто след края на мача си плачете по презункция, колко е слаб като треньор Моу и всеки може защитно. Ае лека ви вечер ! Ако можеше всеки, да го правеше досега.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Дали Специалния ще успее или не - ще видим много скоро. Единственият човек, който може да промени орисията на "кралския клуб" e той. Не успее ли - никой няма да успее. А дали с прагматичен или атакуващ футбол тепърва ще разбираме. Относто коментарите по-горе - човека е голям и го доказа толкова пъти, че би трябвало да ви е неудобно дори да го коментирате. Може никога да не е ритал топка, може да залага на прагматиката във футбола, но той е голям ЧОВЕК, голям ПСИХОЛОГ. Той е перфектно запознат с дейталите на физическата, тактическата и психологическата страна на футбола т.е. той е човек разбиращ футбола до съвършенство! Такива като него в съвременният футбол се броят на пръстите на едната ръка...
“Прост народ - слаба държава”
maldin1 написа:megan fox написа:А колкото до нападателният футбол..., да видяхме как се зачита гол от супер явна засада, който реално класира Интер на финала... Иначе от 4 мача м/у двата отбора миналият сезон видях как 4 пъти Барса тотално надиграва Интер на Мауриньо!
Само едно ще ти кажа.Ако аз бях фен на Барселона щеше да ме е срам да говоря за съдии. [offtopic][/offtopic] Това помниш ли го ?
Чудно ми е защо не спомена и отмяната на 100 % гол на Шевченко срещу Барса на полуфинала през 2006 година. Гол , който ако беше зачетен Барса май още щеше да си е с една КЕШ

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- JohnnieWalker
- Контакти:
alexveselinov написа:Гуардиола още сънува кошмари от срещата си със Специалния това е Човека който ще върне славата на най-големия клуб в света ......Успе Жозе!!!!!!!!
По-скоро с автобус с емблемата на Интер паркиран пред противниковата врата

-
- Контакти:
Страшно ми е забавно да чета коментари, повлияни от медийни писания... Никога не съм харесвал Моуриньо, но никой не може да отрече, че е велик треньор (попитайте Ван Гаал защо от преводач го направи асистент). По време на престоя в Порто, в португалското първенство (не се и съмнявам, че почти никой не го следи), отборът играеше отличен футбол, само че на европейската сцена е малко по-различно. В Челси, не бих казал, че стилът беше атрактивен, за Интер да не говорим. Но схванете едно нещо - отборите на Моуриньо умеят да играят всякакъв футбол, който да им носи успех. Този човек е направил повече от половината отбор на Челси в момента, направи от изхвърленият от Реал Снайдер играч от световна класа, помогна на Милито да пренесе головите си умения на международната сцена. Логично, имайки здрава защита, ще се опре на нея. В Реал това няма как да стане. Касияс, Рамос, Карвальо... за мен основните играчи в защитния вал. Но футболист като Кедира, умеещ много и в двете фази на играта, показва нещо друго - създаването на хомогенна сплав от добри играчи, черноработници и звезди. Отборите на Моуриньо играят така, както той поиска - но разберете, че всеки отбор, всеки играч си има специфики - в откриването им е най-голямата сила на португалеца. И точно за това забравете Реал да играе защитен футбол - просто защитата НИКОГА не е била най-голямата сила на отбора. Моуриньо няма да прави нов отбор тук, както направи в Челси, а ще подсили стария - има нужда от просто добра защита, за да може върху нея да се изгради невероятна атакуваща мощ... И не, този човек няма да се провали - прекалено качествен треньор е, и прекалено популярен - най-голямата звезда в Галактикос. И за това ще видите нов Реал Мадрид - може би не този, а следващия сезон - но фенове на Реал (аз не съм от този отбор) - очаквайте връщането на световният колос!
cskachampion написа:Страшно ми е забавно да чета коментари, повлияни от медийни писания... Никога не съм харесвал Моуриньо, но никой не може да отрече, че е велик треньор (попитайте Ван Гаал защо от преводач го направи асистент). По време на престоя в Порто, в португалското първенство (не се и съмнявам, че почти никой не го следи), отборът играеше отличен футбол, само че на европейската сцена е малко по-различно. В Челси, не бих казал, че стилът беше атрактивен, за Интер да не говорим. Но схванете едно нещо - отборите на Моуриньо умеят да играят всякакъв футбол, който да им носи успех. Този човек е направил повече от половината отбор на Челси в момента, направи от изхвърленият от Реал Снайдер играч от световна класа, помогна на Милито да пренесе головите си умения на международната сцена. Логично, имайки здрава защита, ще се опре на нея. В Реал това няма как да стане. Касияс, Рамос, Карвальо... за мен основните играчи в защитния вал. Но футболист като Кедира, умеещ много и в двете фази на играта, показва нещо друго - създаването на хомогенна сплав от добри играчи, черноработници и звезди. Отборите на Моуриньо играят така, както той поиска - но разберете, че всеки отбор, всеки играч си има специфики - в откриването им е най-голямата сила на португалеца. И точно за това забравете Реал да играе защитен футбол - просто защитата НИКОГА не е била най-голямата сила на отбора. Моуриньо няма да прави нов отбор тук, както направи в Челси, а ще подсили стария - има нужда от просто добра защита, за да може върху нея да се изгради невероятна атакуваща мощ... И не, този човек няма да се провали - прекалено качествен треньор е, и прекалено популярен - най-голямата звезда в Галактикос. И за това ще видите нов Реал Мадрид - може би не този, а следващия сезон - но фенове на Реал (аз не съм от този отбор) - очаквайте връщането на световният колос!
След като гледах оня ден мача с Байерн Мюнхен малко съм скептичен че ще се случи това което пишеш но да ти кажа ако се абстрахирам от този мач моето мнение и мислене се доблира с твоето.