България - Левски(чисто спортно-технически сините са най-добри към този момент,а и изглежда ще решат проблемите си в халфовата линия)
Испания - Реал Мадрид(факторът Жозе Мауриньо,новата селекция и традицията)
Англия - Арсенал(много слаб Манчестър Юнайтед,без никакви сериозни попълнения,Челси вече върви към изчерпване на сегашния си състав,селекция липсва,останалите са далеч от истината,в тази обстановка Арсенал е време,ако няма контузии,да спечели най-накрая нещо,според мен сега е моментът)
Италия - Милан(разбира се,че съм пристрастен,но с оглед очаквания спад в Интер след напускането на Жозе,слабия Ювентус и вечно неуспялата Рома,ако няма сериозни контузии,моите любимци от Милан имат голям шанс,миналата година Пато почти не игра втория полусезон,но няколко кръга преди края водехме)
Германия - Байерн(клубът-институция в тази страна,друг става шампион само ако Байерн е трагичен,а с оглед предишния сезон и запазването на състава,баварците пак ще са първи)
Франция - Бордо(признавам,че не съм специалист по френския футбол,но този отбор ми прави най-хубаво впечатления в последните години)
Холандия - Аякс(време е този легендарен клуб да стане шампион,очаквам Луис Суарес да вкара 50 гола този път

)
ШЛ - Реал Мадрид(отново факторът Жозе,този човек успя да спечели лигата с Интер,та какво остава за Реал Мадрид)
ЛЕ - Ливърпул(Рой Ходжсън има несвършена докрай работа в този турнир,с Торес,Джерард и Джо Коул в атака смятам,че ще успее)
СуперКупата на Европа - Интер(колкото и да ми е симпатичен Атлетико с Диего Форлан,инерцията от требъла ще помогне на Интер да спечели и този трофей).
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.