[offtopic]
coup_de_boule написа:Дано да е вярно и тея мангали да лапат чурката, винаги са лягали на Барса и са се опитвали да направят мръсно на Реал.

Tи си болен и силно комплексиран!

[/offtopic]
Жалко за Майорка!

И на мен са ми симпатични..., тия от УЕФА са малоумни! Искат гаранции за погасяване на дълговете... какви по-добри гаранции от едно участие в ЕКТ?! Майорка можеше да вземе доста свежи кинти от тв правата (според мен със сигурност щяха да играят и да излязат от групите на ЛЕ) + бонус кинтите за самото участие! Както добре знаем УЕФА плаща за всеки изигран мач, без значение от резултатите в него! Та едно участие в ЛЕ щеше да помогне много на Майорка! Това щеше да донесе ПОНЕ 10-15 милиона евро в касата на клуба (зависи докъде щяха да стигнат и с какви отбори щяха да се паднат, жабарите и немците винаги плащат много за тв права!), а с тези пари клуба можеше да си погаси част от дълговете... + ако блесне звездата на някой талант да получат и добри кинти за него!
П.П. Наистина е криминално това, че всичко става заради дълг към Виляреал и точно жълтата подводница, че ще заеме мястото на Майорка! Сега Виляреал ако има поне капка достойнство ще опрости дълга на Майорка!