Задава се куцо световно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Задава се куцо световно

Мнениеот AnalBreaker » 07 юни 2010 18:59

megan fox написа:
AnalBreaker написа:Да допълня и най-добрият защитник в света Рио е аут :evil: Той също е капитан на трите лъва

Да Рио е много добър защитник, но той определено не е най-добрият! И да, Англия загуби капитана си, но шанса на трите лъва за титла и с него, и без него е нищожен!

Щом според теб Англия и Германия нямат шанс, кой е най-вероятният победител за тебе?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 19:02

megan fox написа:
niki87 написа:
megan fox написа:Оф старата песен на нов глас! Задавало се куце световно... глупости на търкалета! Отборите, които реално ще се борят за титлата не са загубили нито един важен играч - а това е най-важното! Другите са някакъв пълнеж, който и без това щеше да отпадне макс до 1/4 финалите!
И разберете, че няма незаменими играчи! Липсата на някого е шанс за изява за друг, който може да блесне точно в такъв момент!

Германия загуби капитана си и най-стабилния си централен защитник ;)

Te пък швабите сякаш имат шанс за титлата! :lol: :lol: :lol: Не успяха да я вземат, когато световното беше в Германия, че сега в ЮАР ли?!

Със сигурност имат по-голям шанс от,например,отбор,който никога не е играл финал на Световно първенство ;)
Аналбрейкър,Вестерман е поливалентен,но Льов го ползва като централен защитник ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:02

AnalBreaker написа:
megan fox написа:
AnalBreaker написа:Да допълня и най-добрият защитник в света Рио е аут :evil: Той също е капитан на трите лъва

Да Рио е много добър защитник, но той определено не е най-добрият! И да, Англия загуби капитана си, но шанса на трите лъва за титла и с него, и без него е нищожен!

Щом според теб Англия и Германия нямат шанс, кой е най-вероятният победител за тебе?

Вече няколко пъти ги казвах. Моите фаворити за титлата са: Испания, Бразилия и Аржентина, като не вярвам селесао да стане световен шампион, най-малкото, че следващото световно ще бъде в Бразилия, а и досега никога отбора, който е спечелил Купата на Конфедерациите преди световното после не е ставал шампион! Миналата година Купата на Конфедерациите бе спечелена точно от селесао. Пък и Дунга има много съмнителни треньорски качества!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 юни 2010 19:04

от всички най-много ме е яд за Дрогба! :evil:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:06

niki87 написа:Със сигурност имат по-голям шанс от,например,отбор,който никога не е играл финал на Световно първенство ;)

Виж опита и самочувствието определено играят важна роля, но само с опит, а без качества не можеш да станеш световен шампион! Германия няма нужните качества да спечели титлата в момента! Швабите сега са слаби! И да, знам какво е казал Гари Линекер, но както отлично знаем той не винаги е прав! Справка последните 4 световни първенства! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 19:08

megan fox написа:
niki87 написа:Със сигурност имат по-голям шанс от,например,отбор,който никога не е играл финал на Световно първенство ;)

Виж опита и самочувствието определено играят важна роля, но само с опит, а без качества не можеш да станеш световен шампион! Германия няма нужните качества да спечели титлата в момента! Швабите сега са слаби! И да, знам какво е казал Гари Линекер, но както отлично знаем той не винаги е прав! Справка последните 4 световни първенства! ;)

Я ми кажи колко мача на Германия гледа,за да определиш,че са слаби?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:11

От контролите, които се играят сега последните седмици не съм гледал нито една, но това не променя факта, че швабите са слаби! ;)

Не се лъжи от контроли срещи сравнително рехави съперници. Я ми кажи колко контроли изиграха швабите срещу истински класни отбори като Испания, Бразилия и Аржентина? ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 19:14

megan fox написа:От контролите, които се играят сега последните седмици не съм гледал нито една, но това не променя факта, че швабите са слаби! ;)

Не се лъжи от контроли срещи сравнително рехави съперници. Я ми кажи колко контроли изиграха швабите срещу истински класни отбори като Испания, Бразилия и Аржентина? ;)

Няма какво да коментирам Бундестима с човек,който говори на изуст ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:17

Ми хвани се на бас с мен тогава! Очевидно смяташ, че Германия ще стане световен шампион, а аз съм на противното мнение... нека се обзаложим на примерно 100 лева? Иначе си голословен! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 19:20

megan fox написа:Ми хвани се на бас с мен тогава! Очевидно смяташ, че Германия ще стане световен шампион, а аз съм на противното мнение... нека се обзаложим на примерно 100 лева? Иначе си голословен! ;)

Къде казвам,че Германия ще стане Световен шампион?...Аз съм фен на отбора и се надявам да спечелят 4-тата световна титла,не казвам,че ще го направят ;)

Върни се в “Футбол - Свят”