Viktor4o_Rs написа:Пример давам с Джон Тери - таблоидите разкриха , че баща му продава наркотици , че майка му краде , че Тери взема пари под масата, за да разхожда гости из Стамфорд Бридж , че е чукал жената на Уейн Бридж ... Не знам да е бойкотирал медиите и да се е отказал от националния отбор на АнглияТака че примадоните от националния ни тим да вземат да играят и да се класират , пък тогава да имат претенции , аз също не харесвам прекалено жълтите и неверни новини , но това го има в играта , като не искат да се пише за тях , да са станали счетоводители или водопроводчици
Да не говорим , че като бойкотират медиите и мълчат като женски полови органи , те проявяват неуважение и към нас феновете , нали медиите са връзката между отбора и привържениците му , никога няма да посмеят да се отварят на западните медии , защото там ще ги изядат с парцалките , ако го направят
Аз не искам да ги защитавам за слабите игри, но схващаш ли разликата от "разкриха" с "излъгаха", "измислиха", "преиначиха" и др. подобни методи с които си служат нашите журналисти. А пък ако се хванем и за клубните пристрастия, които вкарват във всяка статия, то кашата е пълна. Пак казвам, не трябва да се мерим с големите като Англия, Германия, Франция, Италия и т.н. , там критериите са стотици пъти по-големи (парите също), и естествено критиките да са по-остри. Лошото при нас е, че желанията са много големи , а реалностите много малки. Футболистите ни са слаби, но пък журналистите са пълна помия. Нормално е да има и изключения, но те са капка в морето.