SMITH написа:galin56 написа:SMITH написа:Видео повторенията не е възможно да бъдат приложени масово.
Иначе от доста време съм си мислел дали не може да се приложи промяна в едно от най-дразнещите нища във футбола - смените. Смятам, че нищо не пречи да се правят смени без да се спира играта и да се приключи с това размотаване и бавене на времето. Има си четвърти съдия - той ще записва кой влиза и излиза.. Честно казано не виждам недостатъци...
Имате ли мнение?
Абе честно казано не съм на мнение че смените бавят играта. То колкото и да се бави повече от 15-20 сек. не можеш да спечелиш.Плюс това винаги дават поне 3 минути продължение на 2-то полувреме. Някой път дори смените да се извършат без никакво забавяне(за 5-10 сек. на смяна) те пак дават поне 3 мин продължение. Така, че не мисля че твойто предложение ще оптимизира играта като цяло.
Ok...И 30 сек да са не виждам смисъл 21 да спират да играят за да може 1 да се разхожда до тъч-линията...
ЕЕ е те спират и за тъч, ъглов, когат влиза носилка.Няма как. Па и не можеш да правиш смяна ако играта не е спряла. Не може като хокея в игрално време. Това са нормални неща които немогат да се избегнат. А иначе особено нащо първенство е отрат са спиране на играта. Не смените а фауловете. По 50-60 фала,някой път и повече на мач по 20-на сек на фал смятай за какво става навъпрос. По някой път ме изкарват извън нерви. От 90 мин. играят чисто не повече от 30 направо отврат за гледане.

[/center]