Атлетико Мадрид е първия носител на Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атлетико Мадрид е първия носител на Лига Европа
Браво! След като Севиля и Валенсия ликуваха преди години, сега и Атлетико успяха да спечелят този турнир (макар че вече се води ЛЕ от тази година).
Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...
TheClub написа:Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...
според мен Фулъм стигнаха до тук благодарение на огромна доза късмет

Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!
Нямам нищо против Атлетико,но за мен изобщо не трябваше да са сред първите 4 даже.Уникален късмет просто.От 15 мача имат 3 победи за ЛЕ и ШЛ.Кво да говорим повече.Благодарение на головете си на чужд терен продължават.
dashadol написа:TheClub написа:Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...
според мен Фулъм стигнаха до тук благодарение на огромна доза късметвсе пак не е това финала които и аз исках да гледам.. 9 в Испания с/у 12 в Англия но такъв е живота
сега чакаме 22 и стискаме палци на Интер !!!
Огромна доза късмет?ХАХАХАХАХАХАХАХАА.С късмет ли биха Юве?С късмет ли обърнаха Хамбургер?Ти май от вчера гледаш футбол

- sweetchinmusic
- Контакти:
Живи и здрави.

cskaultra написа:dashadol написа:TheClub написа:Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...
според мен Фулъм стигнаха до тук благодарение на огромна доза късметвсе пак не е това финала които и аз исках да гледам.. 9 в Испания с/у 12 в Англия но такъв е живота
сега чакаме 22 и стискаме палци на Интер !!!
Огромна доза късмет?ХАХАХАХАХАХАХАХАА.С късмет ли биха Юве?С късмет ли обърнаха Хамбургер?Ти май от вчера гледаш футбол
пресилен червен за Юве още в 10 мин на мача в Англия предвеща финалния изход..да това е късмет

струва ми се че тук ти се изказваш неподготвен и двата отбора додрапаха фо динала само на мускули

Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!
Браво и на двата отбора, очаквано стана хубав мач. Честито на Атлетико Мадрид, аз исках те да спечелят и сега се надявам да вземат Суперкупата на Европа и да се класират за ШЛ догодина 

PFCB написа:Браво и на двата отбора, очаквано стана хубав мач. Честито на Атлетико Мадрид, аз исках те да спечелят и сега се надявам да вземат Суперкупата на Европа и да се класират за ШЛ догодина
ако имаха толкова класа да спечелят СК на Европа нямаше да са 10 в Примерата

dashadol написа:PFCB написа:Браво и на двата отбора, очаквано стана хубав мач. Честито на Атлетико Мадрид, аз исках те да спечелят и сега се надявам да вземат Суперкупата на Европа и да се класират за ШЛ догодина
ако имаха толкова класа да спечелят СК на Европа нямаше да са 10 в Примерата+ тове този трофеи не дава право на участие в ШЛ
Исках да кажа, че им пожелавам да се класират в топ 4 на Испания догодина и така да се класират за ШЛ