Атлетико Мадрид е първия носител на Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид е първия носител на Лига Европа

Мнениеот L_Messi » 13 май 2010 02:58

Браво! След като Севиля и Валенсия ликуваха преди години, сега и Атлетико успяха да спечелят този турнир (макар че вече се води ЛЕ от тази година).

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 13 май 2010 06:29

Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...

Потребителски аватар
dashadol
Контакти:

Мнениеот dashadol » 13 май 2010 07:23

TheClub написа:Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...

според мен Фулъм стигнаха до тук благодарение на огромна доза късмет :) все пак не е това финала които и аз исках да гледам.. 9 в Испания с/у 12 в Англия но такъв е живота ;) сега чакаме 22 и стискаме палци на Интер !!!
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!

Потребителски аватар
cskaultra
Контакти:

Мнениеот cskaultra » 13 май 2010 07:24

Нямам нищо против Атлетико,но за мен изобщо не трябваше да са сред първите 4 даже.Уникален късмет просто.От 15 мача имат 3 победи за ЛЕ и ШЛ.Кво да говорим повече.Благодарение на головете си на чужд терен продължават.

Потребителски аватар
cskaultra
Контакти:

Мнениеот cskaultra » 13 май 2010 07:26

dashadol написа:
TheClub написа:Един не каза нещо добро за Фулъм досега.. Мен пък ме е яд, Фулъм изгубиха! Жалко, но това е футболът...

според мен Фулъм стигнаха до тук благодарение на огромна доза късмет :) все пак не е това финала които и аз исках да гледам.. 9 в Испания с/у 12 в Англия но такъв е живота ;) сега чакаме 22 и стискаме палци на Интер !!!

Огромна доза късмет?ХАХАХАХАХАХАХАХАА.С късмет ли биха Юве?С късмет ли обърнаха Хамбургер?Ти май от вчера гледаш футбол :lol:

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 13 май 2010 07:53

Живи и здрави. :) :) :)

Потребителски аватар
dashadol
Контакти:

Мнениеот dashadol » 13 май 2010 08:06

cskaultra написа:
dashadol написа:

Огромна доза късмет?ХАХАХАХАХАХАХАХАА.С късмет ли биха Юве?С късмет ли обърнаха Хамбургер?Ти май от вчера гледаш футбол :lol:

пресилен червен за Юве още в 10 мин на мача в Англия предвеща финалния изход..да това е късмет :) да бъдеш победен с 3-1 като гост и единственото попадение да доиде в продължението на срещата..относно Хамбургер парвия мач се играеше на една врата ДА късмет е че не допуснаха няколко гола :) късмет е че минаха групите и че не паднаха от ЦСКА
струва ми се че тук ти се изказваш неподготвен и двата отбора додрапаха фо динала само на мускули :) Валенсия надигра Атлетико и заслужаваше да играе финал както и Хамбургер заради домакинството си
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 май 2010 08:32

Браво и на двата отбора, очаквано стана хубав мач. Честито на Атлетико Мадрид, аз исках те да спечелят и сега се надявам да вземат Суперкупата на Европа и да се класират за ШЛ догодина ;)

Потребителски аватар
dashadol
Контакти:

Мнениеот dashadol » 13 май 2010 09:00

PFCB написа:Браво и на двата отбора, очаквано стана хубав мач. Честито на Атлетико Мадрид, аз исках те да спечелят и сега се надявам да вземат Суперкупата на Европа и да се класират за ШЛ догодина ;)

ако имаха толкова класа да спечелят СК на Европа нямаше да са 10 в Примерата :) + тове този трофеи не дава право на участие в ШЛ

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 май 2010 09:27

dashadol написа:
PFCB написа:Браво и на двата отбора, очаквано стана хубав мач. Честито на Атлетико Мадрид, аз исках те да спечелят и сега се надявам да вземат Суперкупата на Европа и да се класират за ШЛ догодина ;)

ако имаха толкова класа да спечелят СК на Европа нямаше да са 10 в Примерата :) + тове този трофеи не дава право на участие в ШЛ

Исках да кажа, че им пожелавам да се класират в топ 4 на Испания догодина и така да се класират за ШЛ :)

Върни се в “Футбол - Свят”